NorskeAnmeldelser
  Bedrifter (51)

  Kontor, Hobby og Fest

  I dag hvor kan du finne et godt saks, crepepapir i alle farger, en stiftemaskin for din håndverkshobby eller tilsvarende varer for en fest? Noen leter etter en lav pris for slike kontorrekvisita og hobbyrekvisita, for eksempel fordi de vil lage et fint bursdagskort eller gi en gave med en original gavepakke. Andre kan lete etter bedre kvalitet og service. Noen vil kjøpe profesjonelle kontorrekvisita for kontoret. Men hvor kan du kjøpe billig og / eller god kvalitet kontors tilbehør? Hvordan er kvalitet av tjenesten, ordrehåndtering, ordrenes levering og er det egentlig mulig å sende tilbake disse varene?

  Hvordan er for eksempel tjenesten og returpolitikken når du kjøper kontorrekvisita på en av de mest kjente butikkene? Kan du finne anstendige festartikler i en morsom butikk eller festbutikk? Er sortimentet rikt? Og hvor lenge vil ballongene fra ballongbutikken vare?

  Les anmeldelser av kunder som handlet hos disse selskapene. Skriv gjerne din egen anmeldelse dersom du noen gang hadde erfaring med et av disse selskapene!

  Alt Kontor, Hobby og Fest bedrifter (51)