NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Youwish

  Det kan være svært vanskelig å finne en gave til personen som har alt. De fleste av oss har stort sett alt vi trenger uansett, og mangler vi noe, går vi ofte å kjøper det inn selv. Det er alltid kjedelig å motta dobbelt eller trippelt sett med noe fordi man bare ønsket seg en ting. Eller noe helt ubrukelig som en pyntefigur fra svigers som du vet blir lagt rett i boksen med gi-bort-ting til gjenbrukssentralen. Også finnes det de som er helt uinteresserte i materielle ting og da er det alltid skuffende å skulle motta enda et par med tennissokker. Heldigvis finnes det alternativer i dagens moderne samfunn, et av de mest trendy tingene å gi bort er opplevelser, ting man kan gjøre og finne på. Det kan likevel være kronglete å finne den spesifikke opplevelsen som du kan gi bort, og hvordan kontakter man arrangøren for opplevelsen? Det er her nettbutikken Youwish kommer inn i bildet, kanskje de kan hjelpe deg med å finne den riktige opplevelsen til din venn eller slektning? Les anmeldelsene om Youwish her for å lese andres erfaringer og finne ut av om de kan tilby deg en løsning på ditt neste gavekjøp.

  Om Youwish
  Youwish er en nettbutikk som ble startet i 2012 som selger gavekort på opplevelser. De samarbeider med hundrevis av arrangører for å tilby ulike opplevelser i ni ulike kategorier: Eventyr & action, mat & drikke, kultur & moro, motorsport, helse & velvære, overnatting & weekend, sport & fritid, dyr & natur og barn & familie.

  Produkter og tjenester
  Du bestiller opplevelser på Youwish som om du skulle bestilt en fysisk vare, men forskjellen er at du mottar et verdibevis på e-post eller levert med posten. Verdibeviset kan du gi til gavemottakeren og han eller hun kan enkelt booke tid og dato for opplevelsen på nettsiden selv med det angitte verdibevisnummeret. Verdibeviset er billetten for selve opplevelsen og ingen andre avgifter eller informasjon er nødvendig. Betaling gjøres av kjøperen og gavegiveren med kort eller faktura. Er du veldig usikker på hvilken opplevelse du bør velge til en person? Send inn informasjon om gavemottakeren til Youwish og de vil lage en liste med gaveforslag og inspirasjon som kan hjelpe deg med valget ditt. Dersom det er umulig å velge en spesifikk opplevelse til en person er det mulig å kjøpe «Opplevelsesgavekortet» for en valgfri sum som gir gavemottakeren mulighet til å velge mellom alle opplevelsene på Youwish. Du har dessuten mulighet til å skrive en personlig hilsen på verdibevisets PDF. Du kan kontakte Youwish direkte på telefonnummeret 22 33 33 40 dersom du har spørsmål.

  Ris og ros samt nyttige tips om Youwish
  Har du bestilt et gavekort på opplevelser fra Youwish? Hvordan foregikk kjøpsprosessen? Falt gaven i smak? Har du vært i kontakt med kundeservice og vil fortelle hvordan det gikk? Vi ønsker å vite hva du synes om denne nettbutikken. Del din erfaring om Youwish med oss for å hjelpe andre potensielle kunder. Si gjerne noen ord om hvordan det foregikk og kanskje du har noen tips til eventuelle framtidige kunder?

  Hva synes andre kunder om Youwish? Er de fornøyde med nettbutikken eller kunne noe vært bedre? Les anmeldelsene om Youwish her for å finne ut av om de kan hjelpe deg med å finne den perfekte gaven. Legg igjen flere anmeldelser på andre firmaer her.

  Nightmares on Wax - You Wish

  Youwish
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Ekstremt misfornøyd

  Gavekortet har kun ett års gyldig. Det brukes ingen skjønn når fristen har gått ut, dermed er gavekortet verdiløst. Gi heller penger i gave - de har lengre gyldighet, og kan brukes overalt. Dette er samme oppfordring som forbrukerrådet gir.
  Oppfordrer til å lese kundevurderinger på Facebooksiden til YouWish.no
  Kunne jeg gitt null stjerner ville gjort det.

  Dør: T22-09-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Youwish

  Din rangering

  FAQ

  Er Youwish et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Youwish. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2.6/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Youwish?

  Youwish opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Youwish . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!