Coolstuff

Alle kundeanmeldelser

Coolstuff

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

H
Hanne
Jeg ville kjøpe en gave til nevøen min da jeg kom over denne butikken, og det er jeg veldig glad for. Der fant jeg så mye forskjellig og unikt som ikke jeg kunne finne noe annet sted. Det gjorde de...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  En virkelig kul butikk!

  Jeg ville kjøpe en gave til nevøen min da jeg kom over denne butikken, og det er jeg veldig glad for. Der fant jeg så mye forskjellig og unikt som ikke jeg kunne finne noe annet sted. Det gjorde det rett og slett mye enklere å kjøpe den perfekte gaven, noe som hjalp meg med tanke på at jeg var i det hele tatt usikker på hva jeg burde kjøpe.
  De har de aller fleste populære gadgeter som er trendy i dag, i tillegg til mye annet. Bestilling og leveranse gikk raskt og smidig, og det er definitivt en butikk jeg kommre til å bruke igjen.


Andre så også på

Logo InkClub

InkClub

1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard

Stayhard

1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Lindex

Lindex

1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Logo DentaWorks

DentaWorks

2 Anmeldelser

Ta vare på tennene dine, vi lever ikke i steinalderen lenger! Det er i hvert fall slik det føles når en går til tannlegen,...

Coolstuff

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, så det å finne kule ting der er ikke helt usannsynlig. Det er en perfekt butikk å handle for om du vil ha noe hjemme, om det er gadgets, gaver eller andre ting er ikke så viktig. Her finner du det meste, uansett om det er til farsdag eller bare en helt vanlig dag! Det er ikke mange butikker du kan si det om, men Coolstuff er en slags nordisk AliExpress! Og det er jo ikke så dårlig bare det. 

Om Coolstuff
Selv om Coolstuff har et ganske moderne navn så har det faktisk eksistert på nettet siden 1999! Det er mye lenger enn hva man skulle tro, og det gir selskapet en slags pålitelighet som man andre selskap skulle ønske de hadde. Det er da i all hovedsak en gadgetbutikk  og det Coolstuff prøver å få til er tilby markedets beste og mest varierte tilbud og utvalg av gadgets og annen elektronikk. De jobber hele tiden for å utvikle seg, og du kan til og med som privatperson kontakte de og foreslå produkter som de bør selge. Det er en veldig smart måte å utvide seg på, da kundene stort sett alltid er mer oppdaterte på hva som blir laget og hva som er nytt. Og hvorfor ikke få litt hjelp, gratis sådan?

Hva du kan kjøpe hos Coolstuff
Når du går inn på Coolstuff så ser du raskt en typisk side for gadgets. Det er mye informasjon, bilder og farger og det er nok ment til å tiltale til vår mer barnslige side. Og det fungerer som juling! De har fem ulike hovedkategorier, hvor de da blir delt opp videre. Blant kategoriene som finner du "lek og spill", "teknikk", og "hobby og fritid". Coolstuff har naturligvis utviklet og utvidet seg fra sin grunntanke, da du til og med finner sexleketøy der. Ikke så mye, men noe, som er interessant i seg selv. Det finnes rett og slett mange ting som du kan ha det gøy med hos denne nettbutikken, noe som naturligvis er poenget. Akkurat nå så domineres topplisten deres av saker for jul, som gaver og andre gjenstander. Så du kan nok få en god deal hos Coolstuff og finne det du er ute etter.

Kvalitet og tilfredshet med Coolstuff
Dette er en moderne butikk på alle måter. Lokalisert i hjertet av Malmø så blir produktene fraktet fra Sverige til dit du bor. Du får fri frakt på kjøp over 499 kroner og det er 90 dagers åpent kjøp. Når du legger en to års garanti på det igjen så er det tydelig at kundetilfredshet er viktig hos Coolstuff, og det er noe som bør settes pris på. 

Det betyr dog ikke at kunder har hatt problemer hos de, og da ønsker vi å høre fra dere som har kjøpt hos Coolstuff. Både fra dere som har hatt positive, men også negative, opplevelser. Skriv inn til oss!


En smultring fra Coolstuff