NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Coolstuff

  Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, så det å finne kule ting der er ikke helt usannsynlig. Det er en perfekt butikk å handle for om du vil ha noe hjemme, om det er gadgets, gaver eller andre ting er ikke så viktig. Her finner du det meste, uansett om det er til farsdag eller bare en helt vanlig dag! Det er ikke mange butikker du kan si det om, men Coolstuff er en slags nordisk AliExpress! Og det er jo ikke så dårlig bare det.

  Om Coolstuff

  Selv om Coolstuff har et ganske moderne navn så har det faktisk eksistert på nettet siden 1999! Det er mye lenger enn hva man skulle tro, og det gir selskapet en slags pålitelighet som man andre selskap skulle ønske de hadde. Det er da i all hovedsak en gadgetbutikk og det Coolstuff prøver å få til er tilby markedets beste og mest varierte tilbud og utvalg av gadgets og annen elektronikk. De jobber hele tiden for å utvikle seg, og du kan til og med som privatperson kontakte de og foreslå produkter som de bør selge. Det er en veldig smart måte å utvide seg på, da kundene stort sett alltid er mer oppdaterte på hva som blir laget og hva som er nytt. Og hvorfor ikke få litt hjelp, gratis sådan?

  Hva du kan kjøpe hos Coolstuff

  Når du går inn på Coolstuff så ser du raskt en typisk side for gadgets. Det er mye informasjon, bilder og farger og det er nok ment til å tiltale til vår mer barnslige side. Og det fungerer som juling! De har fem ulike hovedkategorier, hvor de da blir delt opp videre. Blant kategoriene som finner du "lek og spill", "teknikk", og "hobby og fritid". Coolstuff har naturligvis utviklet og utvidet seg fra sin grunntanke, da du til og med finner sexleketøy der. Ikke så mye, men noe, som er interessant i seg selv. Det finnes rett og slett mange ting som du kan ha det gøy med hos denne nettbutikken, noe som naturligvis er poenget. Akkurat nå så domineres topplisten deres av saker for jul, som gaver og andre gjenstander. Så du kan nok få en god deal hos Coolstuff og finne det du er ute etter.

  Kvalitet og tilfredshet med Coolstuff

  Dette er en moderne butikk på alle måter. Lokalisert i hjertet av Malmø så blir produktene fraktet fra Sverige til dit du bor. Du får fri frakt på kjøp over 499 kroner og det er 90 dagers åpent kjøp. Når du legger en to års garanti på det igjen så er det tydelig at kundetilfredshet er viktig hos Coolstuff, og det er noe som bør settes pris på.

  Det betyr dog ikke at kunder har hatt problemer hos de, og da ønsker vi å høre fra dere som har kjøpt hos Coolstuff. Både fra dere som har hatt positive, men også negative, opplevelser. Skriv inn til oss!


  En smultring fra Coolstuff

  Coolstuff
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Coolstuff

  Din rangering

  FAQ

  Er Coolstuff et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Coolstuff. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Coolstuff?

  Coolstuff opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Kontor, Hobby og Fest, Gavebutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Coolstuff . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!