NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser CDON

  De fleste av oss kjenner CDON, det er en butikk på nettet hvor du kan kjøpe det meste du trenger for hjemmet. Noe som er interessant nok med tanke på at navnet deres har CD i seg. Men det er jo alltid greit å ha en butikk som selger det meste, noe som gjør at du ikke trenger å lete rundt over hele nettet, i tillegg til at du sparer penger, på frakt blant annet. Så er jo CDON en populær butikk også, noe som indikererer at de gjør noe riktig i det minste. Men det er jo verdt å ta en nærmere titt på de og hvordan de opererer og hva de selger. Som sagt, når du har en butikk som selger "alt", så er det mye enklere å forholde seg til.

  Informasjon om CDON

  Som CDON selv sier, så er de Nordens største underholdningsbutikk på nett. Bare det i seg selv er ikke til å kimse av, og det synes jo på hva de har å tilby også. De har eksistert siden 1999, noe som er smart med tanke på at det var rundt den tiden som man så en stor ekspansjon i netthandelen generelt, da internett ble mer og mer vanlig i folks hjem. Så noe av deres suksess kan tillegges en veldig god timing, som de selv naturligvis er ansvarlige for. I starten var det mer elektronikk, som spill, pc-deler og andre slike ting de solgte, men det er noe som har utvidet seg veldig med årene, som vi skal ta en nærmere titt på.

  Hva du kan kjøpe hos CDON

  Det som er bra med CDON er da deres utvalg, og det faktum at de selger nesten alt du trenger til hjemmet, så det å ha alt samlet på et sted er en stor fordel. Det er jo i seg selv overraskende at de har et så stort produktsortiment, men når du først vet om det, så kommer du nok til bruke CDON til veldig mange av dine innkjøp. De har nesten blitt som en slags nordisk versjon av Aliepxress og lignende butikker som man kjenner fra Kina, bare at man kanskje har litt større tillit til CDON? Bare det å gå inn på siden deres og forsøke å få en oversikt over varene og de ulike kategoriene de har kan være en utfordring. Alt fra spill, møbler, leketøy, innredning, sport og utendørs til klær og sko. Det er sånn sett ikke mye å lure på når det kommer til CDON.

  Tilfredshet med CDON

  Men vi vil som alltid høre fra kundene selv, og om dere som har brukt CDON er fornøyd med handelen. Det er viktig å vite, og jo flere av dere som deler med dere og forteller, desto bedre er det. Da kan dere hjelpe andre med å vite om de bør kjøpe hos CDON eller ei, og kanskje CDON også leser hva du skriver og forandrer på det dere er misfornøyde med? Skriv inn til oss og fortell!


  CDON er 20 år!

  CDON
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (4)

  3.8
  25% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  4
  Service
  rating
  2.6
  Prisnivå
  rating
  4.6
  Levering
  rating
  4

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Helt greit, men ikke helt

  Kjøpte en kjøkkenventilator fra vidaxl som var en del billigere via cdon. Ei ukes levering som estimert og fikk bestillingsnekreftelse samme dag, fikk derimot ingen info om forsendelse videre og kom hjem en dag hvor esken stod levert helt ved døren, dog ganske våt pga regnvær, hadde de sendt transport status ville jeg sørget for å ta den imot.viderr var denne ganske "sloppy" innpakket , plast slengt halveis på, innvendig isopor knekt mange steder og virket som truet inn i esken og veldig mye fingermerker på glasspanel, så sitter med følelse av å ha fått en utstillingsmodell. Nok til at jeg følte jeg måtte kontrollere filter nøye for at den ikke var brukt til matlaging tidligere. . Pris bra, leveringstid bra, kommunikasjon dårlig og innpakking/finish veldig dårlig. Bruk hansker ! Mistet gleden ved å få ett nytt produkt til flere tusen i hus. Den virker så renser selv og monterer fordi jeg trenger må og ikke har tid vente på retur bytte

  Dør: Bjørn21-11-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  7.5
  rating

  Alt tar for lang tid

  Kjøpte julegave. Ble levert for sent, skadet. Etter mange mailer frem og tilbake ble vi enige om at jeg skulle få erstattet skadet del. Fikk ikke det.
  Tilslutt ble jeg så lei at jeg godtok et lite prisavslag.

  Dør: Anne-Kristin15-02-2021
  Anne-Kristin15-02-2021

  Skulle jo kyssset at NEI på ville handlet her igjen

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  3.5
  rating

  Det værste opplevelse

  Bestillte "julegave" 13.desember, visste at den kommer ikke til julaften, men forventet ikke at jeg måtte vente helt til 1.februar. Ble mistet under transport først og fremst, etterpå tok det evighet til å få tilsendt ny. Når jeg ble lei av å vente, sendte mail at jeg vil ikke ha den lenger, da ble den sendt samme kveld. CDON tar ikke ansvar for noenting, de er ikke selgere, selve selger ZIDCORE AB lite hyggelig for å si det mild. På kjøpet gjelder ikke CDON vilkårene, men selgerens vilkårene. Hadde faktisk rettighet til å kanselere, hvis ikke jeg hadde fått varen innen 30 arbeidsdager. Siden varen ble sendt på dag 29, kunne ikke det. Fikk ikke sendt den tilbake gjennom CDON, fordi de mente at returrettighet (14 dager) hadde gått, men det var ikke det. Fikk beskjed at jeg mptte ordne det med selve selgeren, som informerte at jeg måtte betale 500nok for å returnere varen som kostet 698,-
  Helt klar at jeg skal aldri bestille noe der. Ternekast 0

  Dør: A15-02-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Ingenting er som det skal

  Utvalget er bra, men nettsidene er rotete og skrevet på et slags dårlig svensk-norsk. Prisnivået har økt kraftig, slik at de ikke lenger kan konkurrere der, men det er ikke det verste. Det er nemlig alltid noe tull med CDON.

  I god tid før julefristen i fjor bestilte jeg varer som ikke kom fram i tide. Nå sist fikk jeg en defekt vare, der deler var betalt med gavekortkode, og de nektet å refundere gavekortpengene eller sende meg et fungerende produkt. Pakkene blir hengt på døren eller lagt på dørmatten når vi ikke er hjemme og blir der hele dagen, og i området vårt blir slikt ofte stjålet. Jeg kunne skrevet mer, men nøyer meg med å gi terningkast 0.

  Dør: Morten02-11-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om CDON

  Din rangering

  FAQ

  Er CDON et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om CDON. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.8/10, hvorav 25% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr CDON?

  CDON opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Reklamemateriell, Multimedia og Abonnementer, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til CDON . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!