NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser eBay

  Leter du etter en spesifikk vare, men sliter med å finne den i vanlige nettbutikker? Eller kanskje du allerede har funnet den varen du leter etter i en nettbutikk, men du leter nå etter et bedre alternativ når det kommer til pris, forsendelse eller rettigheter? Kanskje er utvalget så stort at du ikke vet helt hvor du skal begynne? Er produktet du søker kun tilgjengelig hos selgere som du ikke aner noe om eller vet om du kan stole på? Er du lei av å alltid måtte gå gjennom dyre mellommenn når du handler? Dette kan andre kunder som har handlet hos eBay før muligens hjelpe deg med, ta en titt på anmeldelsene her for å lese om deres erfaringer.

  Om eBay
  eBay er et auksjonsnettsted for kjøp og salg av både nye og brukte varer. Det ble startet i USA i 1995 og er en av verdens største plattformer for e-handel. De opererer med salg for forbrukere til forbrukere samt for firmaer til forbrukere. Du finner alle mulige slags produkter til salgs på eBay, det finnes ingen grenser for hva du kan selge, selv ødelagte ting kan selges og det er et mekka for eksentriske samlere fra over hele verden.

  Produkter og tjenester
  eBay er en markedsplass som gjør det mulig for selgere å selge sine produkter gjennom deres plattform. Salgene varierer fra auksjoner der du byr på produktet fram til en fastsatt tid eller sum eller det kan være at selgeren utlyser en fastsatt pris som du betaler for varen som om du skulle handlet i en vanlig butikk. Selgere og kjøpere må opprette en bruker for å handle eller selge på nettsiden og andre brukere kan gi feedback og rating om kjøpet/salget utifra deres opplevelse av transaksjonen. Slik finner man ut av om den enkelte brukeren er til å stole på. Vilkårene og detaljene for de fleste av salgene blir satt av selgeren selv, som for eksempel for frakt og retur og uannonserte feil ved varen. Dersom du har spørsmål om et produkt må du kontakte den aktuelle selgeren. Behøver du hjelp med tvister med en kjøper eller selger? Du kan kontakte eBay direkte gjennom å fylle ut kontaktskjemaet på hjemmesiden deres ved å følge linken over denne beskrivelsen.

  Ris og ros samt nyttige tips om eBay
  Har du kjøpt eller solgt et produkt hos eBay? Hvordan foregikk transaksjonen? Er nettsiden deres enkel å navigere på? Hvilke andre tjenester og muligheter tilbyr eBay? Har du vært i kontakt med kundeservice og vil fortelle hvordan det gikk? Vi ønsker å vite hva du synes om denne plattformen. Del din erfaring om eBay med oss for å hjelpe andre potensielle kunder. Si gjerne noen ord om hvordan det foregikk og kanskje du har noen tips til eventuelle framtidige kjøpere eller selgere?

  Hva synes andre kunder om eBay? Er de fornøyde eller kunne noe vært bedre? Les anmeldelsene om eBay her for å finne ut av om dette er det riktige stedet for kjøp og salg av ulike produkter. Ønsker du å hjelpe andre som er i samme situasjon som deg og leter etter råd om ulike firmaer? Skriv en anmeldelse om flere firmaer her.

  eBay Giving Away Free Shipping Supplies And New Big Glitch

  eBay
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  3.6
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Not totally safe to buy stuff there....

  The WORST ABOUT EBAY is that WHEN A PROBLEM happens, there is NOT ANY KIND OF CUSTOMER SUPPORT TO COMPLAIN TO... - So if the seller is an NON SERIOUS Chinieze person, you are NOT SAFE THAT YOU WILL GET WHAT YOU ARE PAYING FOR.,

  I rate Ebay as TWO STAR service. -- Not good enough "

  Dør: Carsten Hammarstrøm05-11-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  3.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om eBay

  Din rangering

  FAQ

  Er eBay et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om eBay. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.6/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr eBay?

  eBay opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til eBay . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!