Wish

Alle kundeanmeldelser

Wish

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Wish

Shopping er gøy, og så lenge vi har råd til det så er det ikke noe vi kommer til å slutte med, i hvert fall ikke med det første. Spesielt ikke med tanke på at det er så mye fristende der ute som man vil ha. Det er noe unikt i nesten hver eneste butikk, og noen butikker selger så mye variert at det er vanskelig å si nei. Wish er en slik butikk, som har hatt stor suksess over hele verden egentlig. Den har også et ganske fristende navn, så det er lett å gå inn på den for å se hva de har. Og det er mye. Har du ikke hørt om den tidligere? Da føler vi at du bør lese denne kundeanmeldelse og se hva du kan forvente. Vår erfaring og tilbakemelding angående Wish kan hjelpe deg!

Hva du kan forvente hos Wish
Om du ikke vet om denne butikken fra tidligere så er Wish en butikk basert i USA, nærmere bestemt San Francisco. Mange ville kanskje trodd at de var fra Kina, da det ikke er direkte få slike butikker og mange av dem har stort sett den samme forretningsmodellen som det Wish har. Men det er jo sånn at visse klarer seg bedre enn andre, og det er definitivt tilfellet med Wish. Selskapet ble startet i 2010, og har siden da hatt en god og stabil vekst, såpass at de har kapasitet til å reklamere seg på ganske dyre steder. Det forteller om deres suksess mer enn noe annet, og at de har gjort noe riktig med tanke på at kundene deres ikke forlater dem. Det er fordi man ofte får veldig gode tilbud, som gratis frakt, eller at et produkt er utrolig billig, og at de bare vil at du betaler for frakten. På den måten skaper de en fortjeneste, uten at man legger merke til det nesten.

Hva du kan kjøpe hos Wish
Her kommer vi inn på et tema som er veldig stort, fordi det finnes rett og slett så mange forskjellige og varierte produktkategorier. Selv om mye av fokuset ligger på personaliserte produkter, så er det mye der for hjemmet, for reise, for hobby og for andre ting. Man kan på en måte si at Wish har billige varianter av dyrere varer som man finner i Norge. Så avhenger det på om du vil ha det billigere eller om du vil ha en bedre kvalitet. Det er mye å avveie sånn sett. Trenger du for eksempel noe til bilen så finner du det, og i det hele tatt er det mye godt å kjøpe der. Som sagt, det er en grunn til at de har hatt så stor suksess.

Sannsynligvis har du kjøpt noe fra Wish før, eller så kjenner du noen som har gjort det. Har du noe å fortelle om det, så vil vi gjerne at du fyller inn kontaktskjemaet så vet vi litt mer om selskapet. Det gjør det lettere for våre andre lesere som vil vite mer.