NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Wish

  Shopping er gøy, og så lenge vi har råd til det så er det ikke noe vi kommer til å slutte med, i hvert fall ikke med det første. Spesielt ikke med tanke på at det er så mye fristende der ute som man vil ha. Det er noe unikt i nesten hver eneste butikk, og noen butikker selger så mye variert at det er vanskelig å si nei. Wish er en slik butikk, som har hatt stor suksess over hele verden egentlig. Den har også et ganske fristende navn, så det er lett å gå inn på den for å se hva de har. Og det er mye. Har du ikke hørt om den tidligere? Da føler vi at du bør lese denne kundeanmeldelse og se hva du kan forvente. Vår erfaring og tilbakemelding angående Wish kan hjelpe deg!

  Hva du kan forvente hos Wish

  Om du ikke vet om denne butikken fra tidligere så er Wish en butikk basert i USA, nærmere bestemt San Francisco. Mange ville kanskje trodd at de var fra Kina, da det ikke er direkte få slike butikker og mange av dem har stort sett den samme forretningsmodellen som det Wish har. Men det er jo sånn at visse klarer seg bedre enn andre, og det er definitivt tilfellet med Wish. Selskapet ble startet i 2010, og har siden da hatt en god og stabil vekst, såpass at de har kapasitet til å reklamere seg på ganske dyre steder. Det forteller om deres suksess mer enn noe annet, og at de har gjort noe riktig med tanke på at kundene deres ikke forlater dem. Det er fordi man ofte får veldig gode tilbud, som gratis frakt, eller at et produkt er utrolig billig, og at de bare vil at du betaler for frakten. På den måten skaper de en fortjeneste, uten at man legger merke til det nesten.

  Hva du kan kjøpe hos Wish

  Her kommer vi inn på et tema som er veldig stort, fordi det finnes rett og slett så mange forskjellige og varierte produktkategorier. Selv om mye av fokuset ligger på personaliserte produkter, så er det mye der for hjemmet, for reise, for hobby og for andre ting. Man kan på en måte si at Wish har billige varianter av dyrere varer som man finner i Norge. Så avhenger det på om du vil ha det billigere eller om du vil ha en bedre kvalitet. Det er mye å avveie sånn sett. Trenger du for eksempel noe til bilen så finner du det, og i det hele tatt er det mye godt å kjøpe der. Som sagt, det er en grunn til at de har hatt så stor suksess.

  Sannsynligvis har du kjøpt noe fra Wish før, eller så kjenner du noen som har gjort det. Har du noe å fortelle om det, så vil vi gjerne at du fyller inn kontaktskjemaet så vet vi litt mer om selskapet. Det gjør det lettere for våre andre lesere som vil vite mer.

  Wish
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Wish

  Din rangering

  FAQ

  Er Wish et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Wish. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Wish?

  Wish opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Reklamemateriell, Multimedia og Abonnementer, Kontor, Hobby og Fest, Dyrebutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Wish . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!