NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser DHgate.com

  Med tanke på hvordan markedet ser ut, og hvor mange butikker som DHgate.com eksisterer, så kan det være vanskelig å vite hvor man bør kjøpe sine produkter og ikke. Derfor er vi her, for å hjelpe deg med informasjon, fordi det er jo greit å kjøpe rikitg, når man først har bestemt seg for noe. Så er det faktisk slik at vi ikke kan klandre mennesker for å etablere slike butikker heller, da det er tydelig at de aller fleste har stor suksess, og om en tenker over det så behøver man ikke at hele verden skal vite om deg. Om en prosent av markedet kjenner til din butikk, på verdensbasis, så kommer du til å tjene penger. Så la oss se på hva DHgate.com tilbyr, om det kan være noe for deg og hva de selger.

  Informasjon om DHgate.com

  Dette er en kinesisk nettbutikk, og sannsynligvis så kjenner du til slike fra før av. Om du gjør det så vet du stort sett hva du kan forvente, og hva slags varer de selger. I motsetning til mange av sine konkurrenter så har DHgate.com en lang historie, relativt sett, da de ble etablert i 2005. De er basert i Beijing, og om du lurer på hvorfor de kan selge så billig, og om du bør kjøpe der så er det en enkel forklaring. Grunnen til at det er så billig er fordi arbeidskraften er billig, og mange av produktene vi her i Norge kjøper til hundre- eller tusenvis av kroner er laget på samme sted som produktene hos DHgate.com kommer fra. Den eneste forskjellen er at merker som Apple ikke har satt sitt navn på dem enda. Det betyr at generelt sett så er kvaliteten den samme, men at du bare betaler mindre for det.

  Buying on DHgate in 2019 - The Biggest Mistake That Most People Make

  Hva du kan kjøpe hos DHgate.com

  Kort sagt, så kan du kjøpe "alt" fra DHgate.com, når det kommer til teknologi, klær, hjemmeartikler, produkter for din hobby osv. Det er en komplett butikk sånn sett, men du kan ikke forvente å finne merkeprodukter hos dem, men det har vi pratet litt om allerede. Og det er egentlig greit nok, spesielt med tanke på den lave prisen man betaler. Det er relativt lav risiko du tar om noe skulle gå galt, enten med produktet eller leveransen. Når det er slik at et produkt kommer hele veien fra Kina så er det naturlig at ting kan skje. Uansett så er det jo alltid greit å ha ting på et sted man kan bestille fra, på den måten sparer man penger på leveransen, og det er lettere å klage om det skulle trenges.

  Erfaringer med DHgate.com

  Det er garantert noen av dere som har brukt kinesisk netthandel tidligere, men vi er ute etter å lese fra dere som har brukt DHgate.com spesifikt. På den måten kan vi gi våre lesere det beste bildet av denne butikken, noe som er viktig, med tanke på den generelle mistilliten folk har til slik handel. Skriv inn til oss og fortell da!


  Kan man stole på DHgate.com?

  DHgate.com
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om DHgate.com

  Din rangering

  FAQ

  Er DHgate.com et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om DHgate.com. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr DHgate.com?

  DHgate.com opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Reklamemateriell, Multimedia og Abonnementer, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til DHgate.com . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!