NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Geekbuying

  Det er ikke akkurat få sider som Geekbuying i markedet i dag. En av de absolutt største og mest kjente er jo AliExpress, og det som er den store attraksjonen med slike sider er at du får all mulige gadgets og ting til hjemmet for en billig penge. Det er ikke alltid slik at kvaliteten er like god som når du kjøper hos originalprodusenter, men den lave prisen tatt i betraktning så er det mange som ser bort i fra dette. Men hva er det som gjør Geekbuying til et godt alternativ da? Hvorfor bør du kjøpe fra de, i stedet for å kjøpe på Elkjøp eller lignende? Det er litt opp til enhver, men la oss i det minste presentere Geekbuying litt nærmere.

  Om Geekbuying

  Dette er et selskap som startet i 2012, og det store salgspunktet de ønsker å presentere i forhold til sine konkurrenter er at de alltid kommer til å sette kunden først. Nå kan en si at det er en selvfølge og at alle selskap, uansett hvem de er, bør gjøre det, men det er overraskende mange som ikke har det som prioritet. Det som er den store fristelsen for mange er at når man kjøper fra Kina, hvor Geeksbuying er fra, så kjøper man direkte fra produsenten, siden mange av produktene fra de store selskapene blir laget der. Det fører til en enorm fordel når det kommer til prisen, men det skaper også konsekvenser andre steder, som vi kanskje ikke skal gå så mye inn på her. Men det er ingen tvil om at det å kjøpe et produkt direkte fra produsenten for 10 kroner høres mye bedre ut enn å kjøpe fra butikk i Norge for 200 kroner, som faktisk er et realistisk prishopp.

  Hva du kan kjøpe hos Geekbuying

  Spørsmålet bør rettere sagt bli: hva kan man ikke kjøpe hos Geekbuying? Når det kommer til elektronikk, småvarehandel, gadgets og mye mer, så er slike sider gull verdt. De har millioner av produkter i sitt sortiment, men du finner ikke den nyeste iPhonen der for å si det sånn. Du får dog kinesisk produserte varer som du ellers ikke får i Europa, og selv om det ikke høres så bra ut så skal en være klar over at mye av dagens teknologi blir utviklet i den delen av verden og som vi da kan dra nytte av. Da blir det jo spennende å lete blant deres produkter og se hva en kan finne. Det er jo så billig, så hvorfor ikke?

  Bør du kjøpe hos Geekbuying?

  Som alltid med slike sider så er det delte meninger, naturligvis avhengig på hva slags opplevelser folk har hatt med siden. Visse er veldig fornøyde mens andre aldri kommer til å bruke siden igjen. Kanskje det har å gjøre med hva en kjøper, men det er klart om kvaliteten er dårlig og om man ikke har fått det man har bestilt så blir man misfornøyd.

  Vi ønsker å oppfordre dere som har kjøpt hos Geekbuying til å skrive til oss og fortelle om deres opplevelser. Vi venter!


  Mest solgte varer hos Geekbuying

  Geekbuying
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Geekbuying

  Din rangering

  FAQ

  Er Geekbuying et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Geekbuying. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Geekbuying?

  Geekbuying opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Reklamemateriell, Multimedia og Abonnementer, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Geekbuying . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!