Tomtop

Alle kundeanmeldelser

Tomtop

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co
1 Anmeldelser

Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser ...

Tomtop

Netthandel har blitt et av de mest brukte handelsmetodene i dag. Dette er ikke så veldig rart ettersom vi generelt har det så travelt. Med så mange forskjellige produkter og oppfinnelser er det ikke godt å vite hvor man skal begynne. I dag finnes det en rekke spennende elektroniske produkter som robotter, flatskjermer, trådløse høyttalere og ladere, droner, sykler, og mye mer. Gaver er selvsagt en stor del av handelen, spesielt når det kommer til spennende elektroniske høykvalitets produkter. Å gi gaver er sterkt symbolskog betyr så veldig mye for begge parter. Med så mange gave alternativer er det ikke alltid lett å velge selv. Uansett hva man ønsker å handle går man nesten aldri feil med en nettbutikk. Netthandel har blitt veldig populært og ser ut for å bli den mest brukte handelsmetoden i nær fremtid. Hos Tomtop finner du en rekke forskjellige artikler til mange anledninger. Finn ut mer her og les andres erfaringer med selskapet. 

Om Tomtop
Tomtop var stiftet i 2004, og er en engrosselger og nettbasert detaljhandel med et mangfoldig utvalg og høy kvalitets produkter som kan kjøpes for den beste prisen i tillegg til å bruke gratis kuponger. Tomtop er spesialisert på videospill, datamaskin tilbehør, mobiltelefon tilbehør, klær, hjemmeartikler, hageutstyr, smykker, mediaspillere, bil tilbehør, og så videre. Selskapet har også vært gullforhandler til Alibaba siden 2006 og har i følge Tomtop et godt rykte fra både kunder og partnere. 

Produkter og Tjenester hos Tomtop
Tomtop har over 1,000,000 produkter på sin nettside og leverer bestillinger over hele verden. Selskapet introduserer kontinuerlig produkter som er state-of-the-arts, og god kvalitet, til konkuransedyktige priser. I tillegg oppmuntrer de sine kunder til å opplyse Tomtop om de finner et ettertraktet produkt som ikke eksisterer på Tomtop sin nettside. Selskapet tilbyr optimalisert frakt og levering der bestillinger blir sendt 24 timer tidligere enn andre nettsider. Kunder kan velge mellom Airmail med tracking, EMS, DHL og UPS. Tomtop påstår også at de tilbyr høy kvalitet på alle produkter, med penger tilbake innen 45 dager om man ikke er fornøyd og 1 årsreparasjonsgaranti. Returnering av varer for tilbakebetaling er derimot ikke gratis. Tomtop påstår at de tilbyr sine kunder gratis kuponer med rabatter på opp til 40%. Informasjon om leveringstid finner man enkelt på deres nettside, og levering tar vanligvis mellom 7-15 dager og kommer ann på hvor man bor. Tomtop tilbyr et stor utvalg av betalingsmetoder inkludert PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Webmoney, Cash on delivery og mange flere. Tomtop har en oversiktlig nettside som er relativt enkel i bruk. 

Komplimenter, Klager og Tips til Tomtop
Det kan være ganske slitsomt og stressende å gå i butikkene og lete etter noe man har hørt om eller ser etter. En kort tilbakemelding går en lang vei og kan informere andre som tenker på å benytte et selskap. Har du benyttet IGP til din gavehandel? Hva er din erfaring med selskapet? Har de så bra utvalg som selskapet påstår? Har de andre ordninger for internasjonale kunder? Opplevde du positive eller negative overraskelser? Skriv en kundeanmeldelse hos oss om Tomtop og hjelp andre å finne det de leter etter i dag.