NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Gearbest

  Gearbest er en butikk hvor du kan kjøpe massevis av elektronisk utstyr og "dingser" til en rimelig pris. Det er en slags tvilling av AliExpress, spesielt med tanke på at også Gearbest er kinesisk eid. Det at de shipper fra Kina kan gjøre noen av dere bekymret, med tanke på kvalitet, pris og om alt er lovlig eller ei. Så la oss se litt nærmere på Gearbest og om det er en nettbutikk du bør kjøpe fra. Men med tanke på at så mange kjøper fra andre lignende sider så tror vi egentlig ikke at det er noe større problemer med Gearbest.

  Om Gearbest

  Gearbest er en del av det store kinesiske selskapet Globalegrow og som har stor økonomisk støtte, for å ikke snakke om tilknytninger til staten og har avtaler med flere store leverandører. Det ser man også på det utrolig store utvalget på Gearbest, men man ser også at mange av leverandørene er med navn som vi ikke kjenner til så godt i Europa. Ikke at det er så farlig egentlig, spesielt fordi Gearbest forsikrer oss om at de kjører kvalitetskontroll på varer fra alle leverandører, uansett produkt. De driver med slike kvalitetskontroller hele tiden, så ingenting slipper igjennom garnet. Det betyr dog ikke at noen kunder kan ha fått dårlige produkter, eller produkter med lav kvalitet.

  Hva du kan kjøpe hos Gearbest

  Disse typer nettbutikker selger virkelig alt innen elektronikk. Trenger du en billig lader så finner du det her, eller kanskje skjermbeskyttelse til telefonen? Ser du på kategoriene de selger innen så ser du at du finner utstyr til personlig bruk, uansett om det er til trening, bruk av datamaskin, spilling, droner eller noe annet. Du finner kanskje ikke merkevarer som du kjenner igjen navnet til, men om kvaliteten er nesten den samme, men til en mye lavere pris så får man rett og slett avveie det og se på hva som er viktigst. Du kan til og med kjøpe en 3D-printer hos Gearbest eller så kanskje du er ute etter smykker, eller til og med sko? Så variert er deres utvalg altså, og på mange måter er det en drøm. Bare så lenge du er forberedt til å vente opp til en måned til saken du har bestilt kommer frem, siden den tross alt blir levert fra Kina, med båt. Så tid kommer det til å ta.

  Respons fra kundene

  Da det er såpass billig på Gearbest, og det de selger holder en forholdsvis høy kvalitet så er det ikke veldig mye å si på Gearbest. Utenom i de tilfellene hvor leveransen har tatt altfor lang tid, og hvor produktet ikke fungerer når det kommer hjem til deg. Det som er med nettbutikker som Gearbest er at de fleste er klar over at kvaliteten kanskje ikke er den høyeste, så om den mot formodning skulle være det så blir de enda mer fornøyde.

  Dog vil vi gjerne at dere som har kjøpt hos Gearbest forteller oss om deres erfaringer, både positivt og negativt. Det ville vært veldig interessant å lese!


  Alfawise klokke fra Gearbest

  Gearbest
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Gearbest

  Din rangering

  FAQ

  Er Gearbest et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Gearbest. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Gearbest?

  Gearbest opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Gearbest . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!