Gearbest

Alle kundeanmeldelser

Gearbest

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

I fokus: Hva sier kundene våre?

M
Mikkel
Det er noen butikker som bare har det man trenger. Først og fremst var det veldig billig hos Gearbest, noe jeg virkelig liker, men da jeg fant et Xiaomi nettbrett så var jeg faktisk veldig fornøyd ...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fant alt jeg trengte!

  Det er noen butikker som bare har det man trenger. Først og fremst var det veldig billig hos Gearbest, noe jeg virkelig liker, men da jeg fant et Xiaomi nettbrett så var jeg faktisk veldig fornøyd med det jeg fikk. Det er kanskje ikke en Apple eller Samsung, men det fungerer faktisk like godt, ikke minst når det kommer til prisen! Det er rett og slett veldig mye å finne hos Gearbest, og det er definitivt en butikk som jeg kommer til å handle hos igjen!
  Har du samme mentalitet som meg, hvor du liker billige, men gode produkter, da er dette stedet for deg.


Andre så også på

Logo Lampeguru
Lampeguru
1 Anmeldelser

Lamper er vel noe vi aldri kan få nok av. Det er noe som er både praktisk for våre hjem, men samtidig noe som gir personlighet og...

Logo Xplora
Xplora
1 Anmeldelser

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal kjøpe noen til jul eller til bursdag, med mindre de spesifikt ønsker seg noe. Da m&...

Logo GamesDeal
GamesDeal
1 Anmeldelser

Spill er alltid populært, og i dag kanskje mer enn noen gang er det et så stort krav til spill og butikker at det ikke er rart at sider...

Logo Adlibris
Adlibris
2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Gearbest

Gearbest er en butikk hvor du kan kjøpe massevis av elektronisk utstyr og "dingser" til en rimelig pris. Det er en slags tvilling av AliExpress, spesielt med tanke på at også Gearbest er kinesisk eid. Det at de shipper fra Kina kan gjøre noen av dere bekymret, med tanke på kvalitet, pris og om alt er lovlig eller ei. Så la oss se litt nærmere på Gearbest og om det er en nettbutikk du bør kjøpe fra. Men med tanke på at så mange kjøper fra andre lignende sider  så tror vi egentlig ikke at det er noe større problemer med Gearbest.

Om Gearbest
Gearbest er en del av det store kinesiske selskapet Globalegrow og som har stor økonomisk støtte, for å ikke snakke om tilknytninger til staten og har avtaler med flere store leverandører. Det ser man også på det utrolig store utvalget på Gearbest, men man ser også at mange av leverandørene er med navn som vi ikke kjenner til så godt i Europa. Ikke at det er så farlig egentlig, spesielt fordi Gearbest forsikrer oss om at de kjører kvalitetskontroll på varer fra alle leverandører, uansett produkt. De driver med slike kvalitetskontroller hele tiden, så ingenting slipper igjennom garnet. Det betyr dog ikke at noen kunder kan ha fått dårlige produkter, eller produkter med lav kvalitet.

Hva du kan kjøpe hos Gearbest
Disse typer nettbutikker selger virkelig alt innen elektronikk. Trenger du en billig lader så finner du det her, eller kanskje skjermbeskyttelse til telefonen? Ser du på kategoriene de selger innen så ser du at du finner utstyr til personlig bruk, uansett om det er til trening, bruk av datamaskin, spilling, droner eller noe annet. Du finner kanskje ikke merkevarer som du kjenner igjen navnet til, men om kvaliteten er nesten den samme, men til en mye lavere pris så får man rett og slett avveie det og se på hva som er viktigst. Du kan til og med kjøpe en 3D-printer hos Gearbest eller så kanskje du er ute etter smykker, eller til og med sko? Så variert er deres utvalg altså, og på mange måter er det en drøm. Bare så lenge du er forberedt til å vente opp til en måned til saken du har bestilt kommer frem, siden den tross alt blir levert fra Kina, med båt. Så tid kommer det til å ta. 

Respons fra kundene
Da det er såpass billig på Gearbest, og det de selger holder en forholdsvis høy kvalitet så er det ikke veldig mye å si på Gearbest. Utenom i de tilfellene hvor leveransen har tatt altfor lang tid, og hvor produktet ikke fungerer når det kommer hjem til deg. Det som er med nettbutikker som Gearbest er at de fleste er klar over at kvaliteten kanskje ikke er den høyeste, så om den mot formodning skulle være det så blir de enda mer fornøyde. 

Dog vil vi gjerne at dere som har kjøpt hos Gearbest forteller oss om deres erfaringer, både positivt og negativt. Det ville vært veldig interessant å lese!


Alfawise klokke fra Gearbest