NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Joom

  Shopping

  kan ha en god effekt på oss, og det er ikke rart at vi gjør det så ofte, og at det åpnes så mange ulike butikker. Man er alltid ute etter et tilbud på et produkt man er ute etter, og når man først er inne og kikker så er det jo ikke akkurat lange veien til andre kategorier og produkter. Joom er jo en slik butikk hvor du finner produkter i alle mulige kategorier, og det er kanskje en du har hørt om, eller kanskje ikke. Men om en million mennesker har hørt om den, så har de det ganske bra uansett. Men er Joom et sted du bør kjøpe fra da? Dette er en butikk som faktisk ikke er kinesisk, noe som er ganske uvanlig for typen, så la oss se litt nærmere på den og hva mer vi kan finne ut.

  Informasjon om Joom

  Joom er en butikk som har eksistert siden 2016, noe som gir dem ganske mye erfaring i bransjen, og som er bra for deg som kunde. Da vet du i det minste at de er til å stole på. Når du besøker siden så er alt på russisk, og det er kanskje fordi Joom er en butikk basert i Latvia, noe som du kanskje ikke har så mye erfaring med. Og Joom har suksess, det er det ingen tvil om. De har over 250 000 000 mennesker registrerte brukere på appen sin og på nettsiden, altså millioner! Og det er tydelig at dette er en profesjonell side når du først besøker den, da den gir et svært godt inntrykk, og du får lyst til å se hva de selger. Noe som er mye, da de har produkter i bortimot alle mulige kategorier.

  Hva du kan kjøpe hos Joom

  Hos Joom kan du kjøpe alt du trenger, til familien, til hjemmet, til hagen, til bilen og for din hobby. Og ikke minst noe for deg selv, når du vil skjemme bort deg selv med noen skjønnhetsprodukter. Den allsidigheten og variasjonen i utvalget deres er en stor styrke, og forklarer mye av grunnen til at de har hatt så stor suksess. Noe som også er interessant med hvordan Joom opererer er at de selger mange produkter fra andre selger og distributører, noe som gir deg en større mulighet til å finne noe litt uventet og originalt. Faktum er også at de har kontor i Paris, Hong Kong, California og Moskva, noe som sier veldig mye om deres størrelse og hva du kan forvente. Om du er en ivrig shopper så er Joom definitivt et sted du bør teste ut, om du ikke allerede har gjort det.

  Erfaring med Joom

  Om du har kjøpt fra Joom tidligere, eller kanskje kjenner noen som har, så vil vi gjerne høre fra deg og vite litt om opplevelsen og erfaringen. Ville du anbefalt det til andre eller var det noe galt med produktet eller hvordan du ble behandlet? Skriv til oss og fortell i så mye detalj som mulig!


  Klær fra Joom

  Wearing $5 Clothes From Joom For A Week!

  Joom
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  5.8
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  8
  Service
  rating
  4
  Prisnivå
  rating
  9
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Ikke fått varen

  Bestilt veske for to mnd siden.. ikke kommet😨

  Dør: Lisbeth Øverbye01-08-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  6.5
  rating

  Alt for lang leveringstid!!!

  Nå har jeg ventet i minst 2 måneder på plaggene som er bestilt! Men kommer ikke! Slettet appen! Veldig kjedelig når jeg har betalt for varene på forhånd!

  Dør: Mia Danielsen09-06-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Joom

  Din rangering

  FAQ

  Er Joom et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Joom. I gjennomsnitt har de fått en rating på 5.8/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Joom?

  Joom opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Multimedia og Abonnementer, Kontor, Hobby og Fest, Dyrebutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Joom . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!