NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser Light in the Box

    Det er ingen tvil om at Kina har blitt en stor og seriøs aktor på handelmarkedet for forbrukere, og det er nok en del av en større statlig plan for å forsikre at landet er i en konstant økonomisk vekst. Sånn sett er det mye likt med Light in the Box og andre lignende butikker som Wish, Aliexpress, TVC-Mall og andre. Da er det også viktig å sette de under et sterkt lys for å se om man virkelig bør shoppe hos de eller ei. I realiteten bør det ikke være noe større problem å kjøpe hos disse typer av butikker, enn det ville være å dra til Elkjøp og kjøpe det samme produktet. Dog, det ville kostet mye mer hos Elkjøp.

    Om Light in the Box

    Dette er et selskap som har to adresser som er av interesse, den ene i USA, mens den andre er i Kina, hvor de også har sitt hovedkvarter. Ikke så rart, da Light in the Box er kinesisk-eid, men hvor de fokuserer på litt andre ting sammenlignet med deres rivaler. Det som også er interessant her er at om du går inn på deres side så ser du at alt er oversatt til norsk. Det er litt gøy, men heller ikke så veldig overraskende, da det norske markedet er veldig attraktivt, først og fremst fordi vi har mer penger enn de fleste her i verden. Light in the Box er oppført på børsen i New York, så det er noe som kanskje bør en litt ekstra tillit i forhold til hva de driver med.

    Kategorier du kan velge mellom hos Light in the Box

    Det som er greia med butikker som dette er at de selger "alt", først og fremst fordi de kan. Grunnen til det er at brorparten av produktene de selger blir produsert i Kina. Så de får produktene direkte fra produsenten, til en mye lavere pris enn de ellers ville fått. Det betyr at de selv kan tilby lave priser til sine kunder. Realiteten er at de sleger produkter til 20 kroner, som du måtte betale 200 kroner for i en vanlig norsk butikk. Haken med dette er at kundetjenesten kan være et problem, da det er vanskelig å få kontakt med slike portaler, og om du har noen spørsmål, eller ønsker å returnere varen kan du treffe på problemer. Det er kanskje ikke så farlig når det er snakk om varer til 20 kroner, men det er et problem uansett.

    Bør du bruke Light in the Box?

    De fleste av oss har nok bestemt oss på forhånd hvorvidt vi ønsker å kjøpe fra steder som Light in the Box, for det er ingen større forskjell på disse i forhold til sine konkurrenter. Vi ønsker å få innspill fra dere som har brukt Light in the Box for innkjøp, og vil at dere forteller om deres opplevelser. Var det reit å kjøpe fra det, eller var det komplisert. Om du måtte returnere, var de behjelpelige, eller var det nesten umulig. Skriv inn til oss og fortell!


    Anmeldelse av Light in the Box

    Light in the Box
    Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (29)

    4
    34% Ville handlet her igjen!
    Å bestille
    rating
    5
    Service
    rating
    3
    Prisnivå
    rating
    4.6
    Levering
    rating
    3.4

    Alle kundeanmeldelser

    Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

    Søppel av noen sykkelspeil

    Kjøpte 2 sykkelspeil her. Diameter på festeanordning stemmer ikke på "norske" sykkler. Måtte være Reodor for å få de festet. Kvaliteten tilsier også at de burde være i 10 kroners korgen hos Rema. Beklager, men sånn er det.

    Dør: Dag Vevang25-05-2021
    Stein Kristiansen19-07-2021

    Bruk ikke denne nettbutikken. Bestilte 2 stk solcellekameraer til utebruk. Fikk etter lang tid feil kameraer uten solcelle. Har kranglet med firmaet i flere mnd. De lovte å tilbakebetale returfrakt(kr 720) til kina. Har sendt sporingsnummer , kvitteringer og bilder av feil produkt utallige ganger. De påstår å ikke fått pakken som frtsatt ikke er hentet ut i kina ti rett addresse De sletter ikke kravet om betaling til Klarna, men tilbyr meg 50% rabatt p kameraene jeg har tilbakesendt Holdt på i flere mnd og er ikke ferdig ennå. STYR UNNA LIGHTINTHEBOX

    Jonas Morvik19-08-2021

    Bestilte noen sko og klær til en verdi av 1500 tilsammen. Har gått over 1 måned no og venter fortsatt. De fortalte at ene pakken var kommet men ble sendt i retur, da jeg ikke hadde "hentet" den. Har ikke fått noe hentevarsel på verken epost eller sms. No er det fram og tilbake her, de sier jeg har ingenting og bekymre meg over. Så går det flere dager før de svarer på kundeservice igjen. Elendig side, gjeng med banditter

    Thy15-09-2021

    Varene som jeg har bestilt komme aldri! Ingen infomasjon fra dem om når varene kommer og det går ikke an å sjekke det hele. Anbefalle ikke denne nett side.☹️

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    8
    rating

    Retur

    Finner ingen returadresse
    Trenger dette når jeg skal returnere varer!

    Dør: Mette Vaslien22-11-2020
    Temesgen Berehe Sebhatleab19-12-2020

    Er så lenge å levere varene?

    Edle Katrina Henden19-01-2021

    Bestilte og betalte en vindtett turjakke 12.januar 2021 fra Light in tur Box. Ordrenummer: 2101120642807668. Har mottatt faktura som er betalt. Har derimot ikke mottatt noen form for salgsdokument. Er ordren mottatt og hvor er varen for øyeblikket. Dette er noe jeg alltid har fått når jeg har bestilt varer online fra andre nett- butikker. Venter på opplysninger om denne saken umiddelbart. Mvh Edle Katrina Henden Har mottatt faktur

    Tor Einar kvernø29-01-2021

    Hvor blir de av de bestilte varene mine.

    Nina20-04-2021

    Hvor er varene mine? Bestilte 3.april. Har ikke fått bekreftelse.

    Mirella❤️10-05-2021

    Har du fått varen ennå

    Aleks31-08-2021

    Bestillte sånn galaxy lampe den virket ikke. Jeg sa ifra da sa di jeg skulle få 40%refund å 10% avslag på neste kjøp. Ikke faen jeg kan mine lover så gir dere et tips lær dere kjøpsloven for om varen ikke virker så skal du sende den i retur men siden den er ifra kina så prøver di lure dere med at returen vil bli dyr. Noe som er bløff. Di vil ikke ha varen tilbake di vil du skal betale .men er du i norge så er loven på din side

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    8.5
    rating

    Bestilling

    Very god

    Dør: Malla swinburne29-08-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Hold dere unna!

    Størrelse på jumpsuit passet ikke selv om den var XL. Umulig å få den på. Ingen glidelås eller knapper. Dårlig kvalitet på stoff. Lang leveringstid.
    Kommer aldri til å handle derfra.

    Dør: Sissy08-09-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4
    rating

    Elendig service

    Bestilte noen enkle lyslenker for 1 og en halv måned siden. Tenkte varen ville ankomme lenge før konfirmasjonen, men den har fortsatt ikke kommet. Ser jeg skulle lest anmeldelser før bestilling. Verste service jeg noen gang har vært borti!

    Dør: Frostad07-09-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4
    rating

    Anbefales ikke

    Fraudulent site, quality and sizes do not exactly match what is in the pictures. I do not recommend it in the field of clothing. They don't want to negotiate for a return.

    Dør: Rachid Oumaoui21-08-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Styr unna, Lightinthebox er totalt useriøse

    Har mottatt helt feil vare, men det er umulig å få kontakt med deres såkalte kundeservice. Nettsiden deres fungerer jo som en rundkjøring når jeg klikker på det de skriver vi skal klikke på. Får derfor ikke bestilt det de kaller billett for retur som skal godkjennes av kundeservice.

    Har heldigvis betalt med kredittkort, og jeg kansellerer nå betalingen via Santander. Har også fått stoppet Klarna-betalingen av den andre varen jeg bestilte, før den blir levert i postkassen.

    Dør: Jan Petter Nielsen 06-08-2021
    Jan Petter Nielsen 06-08-2021

    Glemte å skrive NEI på spørsmålet om jeg vil handle der igjen, men det skjønte dere sikkert likevel...

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    6.5
    rating

    STYR UNNA

    Et firma ingen bør handle med. Bare surr rot svindel ansvarsfraskrivelse. Har kranglet ed dem i flere mn pga feilsendt vare som kostet meg 720 kr å returnere til Kina. De påstår å ikkr mottatt vare med sendingsnummer og rett addresse. Opprettholder krav mot meg hos Klarna, men tilbyr 50% rabatt på vare som er tilbakesendt. Har dokumentert med bilder kvitteringer utallige ganger, men de skyver saken stadig videre og lukker dem etter hvert. Klarna burde svarteliste dette firmaet. Skulle selvsagt få tilbake returporto, det kommer aldri til å skje

    Dør: Stein Kristiansen19-07-2021
    Frostad07-09-2021

    Må bare spørre. Om du ikke henter pakken og ikke betaler. Blir det da automatisk sendt tilbake uten at du slipper å betale.?

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Dyrt

    Bestilte buksehengere som så snedig ut. Plutselig påslag på frakt som var like dyrt som hengerne samt toll og avgifter som kostet som frakt . Dyre hengere!!! Skal aldri handle der mer. Oppleves som ren svindel!

    Dør: Unnie Høigaard16-07-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    6.5
    rating

    Svindel

    Fikk aldri noen ordrebekreftelse, men ble belastet fra konto umiddelbart. Når jeg logger meg på for å sjekke ordre, eksisterer ikke denne, så jeg har dermed ingen ordrenummer. Har derfor ikke funnet noen mulighet til å kontakte kundeservice. Dette er reinspikka svindel og simpelt tyveri. Levering skulle ta noen dager, men etter over to uker kan det virke som om de har tatt pengene mine og slettet ordren. Håper dett firmaet blir straffeforfulgt.

    Dør: Marco09-07-2021
    Stein Gardar Kristiansen19-07-2021

    Mener Klarna må kutte samarbeid med svindlere. Jævligste firmaet hittill på netthandel

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4
    rating

    Dårlig kvalitet på klærne og "umulig" å få returnert

    Alt tøyet er i billig dårlig kvalitet og det er helt umulig å klare å få ordnet med retur. Fikk i tillegg en regning på frakt og fortolling på 812,- Styr unna

    Dør: Tone 17-06-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    5
    rating

    hengekøye

    Jeg bestilte en hengekøye som kom etter tre uker, den så grei ut, men da jeg hang den opp så løsnet en av tauene som hengekøya hang i, den føles ikke trygg, men henger nå til pynt. Bør vel sende den tilbake... Ikke var den billig heller, over 800 kr inkl. frakt. skal ikke handle på Light in the box igjen, og kan på ingen måte anbefale dem.

    Dør: Gunne Stadskleiv12-05-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    6.5
    rating

    Lav kvalitet

    Elendig kvalitet på klær og trykk

    Dør: KEL08-05-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3
    rating

    Ikke levert vare

    Bestilte penn til Note 8 og fikk en som ikke passer til noen
    av notene.Ingen returadresse....så anbefales ikke..Ender opp med å betale 234 for noe som går i søpla..

    Dør: Ole-Johan Rokstad07-05-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Light in the Box

    Din rangering

    FAQ

    Er Light in the Box et pålitelig selskap?

    Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Light in the Box. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4/10, hvorav 34% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Light in the Box?

    Light in the Box opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mobiltelefonie og Telefonie, Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Reklamemateriell, Multimedia og Abonnementer, Kontor, Hobby og Fest.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Light in the Box . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!