Mini in The Box

Alle kundeanmeldelser

Mini in The Box

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Mini in The Box

Noen ganger har man lyst på noe så mye, men har kanskje ikke råd, før man plutselig oppdager en kinesisk butikk som selger akkurat samme produkt, men til en mye lavere pris. Er det da mye å lure på? For mange er svare nei med tanke på hvor mange som kjøper fra Kina, og ser man på veksten av butikkene derfra så er det tydelig hvorfor. Mini in The Box er enda en slik butikk, som AliExpress og andre, og er det noe vi mennesker elsker så er det ting som er billige. Og er det noe kinesiske nettbutikker spesialiserer seg i, så er det å selge produkter til en billig pris, langt billigere enn man ellers ville funnet i Norge. Så da er det ikke rart at så mange utnytter det. Så hva er det Mini in The Box selger da?

Informasjon om Mini in The Box
Selv om norsk handel i Kina er ganske nytt så betyr ikke det at kinesiske nettbutikker er et nytt fenomen. Denne nettbutiken har faktisk eksistert helt siden 2007, og det som er den store fordelen med å kjøpe fra en slik butikk er at de selger akkurat samme produkter som du finner i Norge. Skal du for eksempel kjøpe mobilbetui i Norge kan det koste et par hundrelapper, om ikke mer, mens fra Mini in The Box kan samme produkt koste 10 kroner. Det er akkurat samme produkt, laget i samme kvalitet av samme produsent, bare at det ikke har merket på seg, som Apple eller noe annet. Hvorvidt det er viktig for en er personlig, men ellers så er det ingen større fordeler ved å kjøpe i Norge, bortsett fra at du ikke trenger å vente i 4 uker for leveranse!

Varer og produkter hos Mini in the Box
Som så mange andre slike butikker så har ikke Mini in The Box fokusert kun på et produkt eller en nisje. Her finner du alt fra mote, elektronikk, kjøkkenprodukter til sport og smykker. Om du har tidligere besøkt en slik side så vet du nok hva du kan forvente, og det er jo i og for seg ikke noe galt i det. De har bokstavelig talt hundretusenvis av produkter, i nesten alle mulige kategorier du kan tenke deg, og selv om man kanskje kan se ned på en slik handel så er det veldig lett å forestille seg hvorfor folk blir fristet. Om valget står mellom å betale 20 kroner, eller 1000, så vil nok de fleste ta det billige valget, spesielt da kvaliteten er den samme.

Har du kjøpt fra Mini in The Box?
Men vi vil alltid oppfordre andre til å gi deres mening, og kanskje det er spesielt viktig med en slik butikk, hvor mange har sine tvil om de bør kjøpe derfra eller ikke? Det er nok noe som kommer til å forandre seg med årene, men enn så lenge så er det greit å høre fra andre om deres opplevelser, så skriv gjerne inn til oss og fortell!


En boks fra Mini in The Box!