Alibaba

Alle kundeanmeldelser

Alibaba

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Alibaba

Leter du etter en spesifikk vare, men sliter med å finne den i vanlige nettbutikker? Eller kanskje du allerede har funnet den varen du leter etter i en nettbutikk, men du leter nå etter et bedre alternativ når det kommer til pris, forsendelse eller rettigheter? Kanskje er utvalget så stort at du ikke vet helt hvor du skal begynne? Er produktet du søker kun tilgjengelig hos selgere som du ikke aner noe om eller vet om du kan stole på? Er du lei av å alltid måtte gå gjennom dyre mellommenn når du handler? Dette kan andre kunder som har handlet hos Alibaba før muligens hjelpe deg med, ta en titt på anmeldelsene her for å lese om deres erfaringer.

Om Alibaba
Alibaba er verdens største platform for e-handel og ble startet i Kina i 1999, med et mål om å gjøre netthandel enkelt og lettilgjengelig for alle. I motsetning til mange andre nettbutikker så tilbyr Alibaba tjenester for både små og store businesser samt privatkunder. De tilbyr produkter og løsninger innen svært mange sektorer, alt fra alle mulige fysiske produkter til bankløsninger, skylagring og teknologi. Hvis du ikke finner det du leter etter på Alibaba så er det sannsynlig at produktet ikke finnes i det hele tatt! Alibaba er delt inn i tre separate hovednettsider for kjøp og salg; Taobao for forbrukere til forbrukere, Tmall for firmaer til forbrukere og Alibaba for firmaer til firmaer. Alibaba er den mest kjente nettbutikken av disse tre hvor du bare kan kjøpe med et organisasjonsnummer og i bulk. For internasjonale kjøpere er Aliexpress også velkjent og et alternativ til Taobao.

Produkter og tjenester
Alibaba gjør det mulig for selgere å selge sine produkter gjennom deres plattform. Dersom du har spørsmål om et produkt må du kontakte den aktuelle selgeren. De fleste selger produkter i bulk og du må bestille en viss mengde av et produkt for at selgeren skal godta kjøpet, men dette varierer utifra hvilken Alibaba-nettside du besøker. Du kan kontakte Alibaba på hjemmesiden deres dersom du trenger hjelp med dette, klikk på linken under logoen for å gå dit.

Ris og ros samt nyttige tips om Alibaba
Har du kjøpt et produkt hos Alibaba? Hvordan er kvaliteten på produktet og var det intakt da du mottok det i posten? Kom det fram i riktig tid? Er nettsiden deres enkel å navigere på eller var det kronglete å bestille? Hvilke andre tjenester og muligheter tilbyr Alibaba? Hvordan er reglene deres for returer? Har du vært i kontakt med kundeservice og vil fortelle hvordan det gikk? Vi ønsker å vite hva du synes om denne nettbutikken. Del din erfaring om Alibaba med oss for å hjelpe andre potensielle kunder. Si gjerne noen ord om hvordan det foregikk og kanskje du har noen tips til eventuelle framtidige kunder?

Hva synes andre kunder, kjøpere og selgere om Alibaba? Er de fornøyde med nettbutikken eller kunne noe vært bedre? Les anmeldelsene om Alibaba her for å finne ut av om dette er det riktige stedet å handle produktene dine.