NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Dustin Home

  Er du lei deg av å lete forgjeves etter den beste mobilen, nettbrettet eller skriveren som både er av kompromissløs kvalitet og er til en rimelig pris. Dustin home.no lover å ha funnet løsningen på dette. Her kan du sammenlikne priser på produkter, tjenester og opsjoner. Men hvordan vite om du kan stole på nettsida for ditt neste dyre kjøp? Elektronikk er noe som ikke kjøpes til daglig og som vanligvis krever litt mer kompetanser når man gjør sitt valg. Hva er leveranstida og hvor lang tid har man angrerett? Er deres kundeservice flinke til å besvare alle dine spørsmål? Er kundene fornøyde med produktene deres? Den beste måten å få bedre innsikt i om du kan lite på selskapet, er å lese reviews fra andre kunder på Dustinhome sin hjemmeside.

  Hva er Dustinhome.no?

  Dustin AB er en svenskbasert nettbutikk som er representert i Sverige, Norge i Danmark. Dens 36 års historie begynner i en garasje i Farsta, Stockholm, men har siden utviklet seg fort til å bli dagens største IT-nettbutikk i Sverige. Ved siden av et stort sortiment innefor IT-bransjen byr nettsida også på tjenester som hjelper deg til å handle letter og tryggere. Hertil hører det tilbehørguiden som hjelper deg til å velge ut riktig tilbehør til din elektronikk, samt opsjonen Sammenlign produkter der systemet deres sammenlikner konkurrerende produkter innenfor samme kategori. Sida tilbyr også teknisk support for alle varemerker slik at du kan drive enkel og kostenfri diagnostikk på produkter som du har problemer med.

  Dustin Returns From Camp 3x1 Stranger Things

  Produkter og servicer i Dustinhome.no

  Nettbutikken byr på et stort sortiment innenfor IT-bransjen. Her kan du finne alt fra mobiler, routere, nettbrett, TV, skrivere til alt mulig tilbehør. Varene er delt opp i ulike kategorier som gjør det enklere for deg å orientere deg på nettsida.

  Hvis varene fins på lager og du bestiller fram til klokka 15:30, sendes de samme vrikedag. Leveransen tar vanligvis 1-3 virkedager og kjøres til nærmeste postkontor. En levering hjem til deg er mulig hvis pakka veier mer enn 35 kg. Du har rett til å angre kjøpet i 14 dager etter at du har mottatt bestillingen. Du har også rett til å utnytte deg av det s.k. åpne kjøpet som innebærer at du kan angre kjøpet i hele 60 dager etter leveransen hvis du står for returkostnadene. Hvis du har noe du lurer på, trenger råd for å treffe rett valg eller helt enkelt vil spore bestilingen, kan du kontakte Dustinhome sin kundeservice både på telefon, Facebook og epost. De svarer vanligvis innen 48 timer.

  Klager, hyllester og tips

  Har du noen gang handlet hos Dustin home.no sin hjemmeside? Da kan du dele din handleerfaring på deres hjemmeside og så hjelpe andre kunder med å bestemme seg om det er verdt å handle hos dem. Fortel gjerne om leveransen, deres kundeservice og produktene som du har kjøpt. Er det stor prisforskjell sammenliknet med andre butikker og hvordan skulle du vurdert din handleopplevelse? Del alt dette og andre erfaringer i din anmeldelse og så bidrar du til at andre bestemmer seg lettere for deres hjemmeside.

  Dustin Home
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2.6
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Styr unns

  Ikke bestill noe fra denne siden

  Dør: Didrik10-11-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Dustin Home

  Din rangering

  FAQ

  Er Dustin Home et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Dustin Home. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2.6/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Dustin Home?

  Dustin Home opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Dustin Home . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!