NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser ComputerSalg

  Det å ha en elektronikkbutikk som selger bortimot alt du kan tenke deg til hjemmet har sine fordeler, og om du besøker ComputerSalg så ser du raskt hva det kan være. Nettbutikker i dag har jo en tendens til å være fylt opp med varer, og det kan ofte være vanskelig å finne frem til det du er ute etter. Netthandel generelt har jo tatt mye over fra vanlig, fysisk shopping som vi gjorde for bare noen få år siden, og butikkene må gjøre noe for å holde oppmerksomheten vår. Kanskje det er spesielt viktig med elektronikk, da det hele tiden kommer ut nye dingser og det å være oppdatert i sortimentet kan være avgjørende for butikkens fremtid. Så da er det i det minste verdt å ta en titt på hva ComputerSalg driver med, og om du bør kjøpe der.

  Informasjon om ComputerSalg

  ComputerSalg er en dansk nettbutikk som har eksistert helt siden 1999, og det online! Det betyr at du har å gjøre med et selskap som virkelig har lang erfaring i bransjen og som man kanskje av den grunn stoler litt mer på? De har en mengde ulike kategorier de selger, og noen av de er kanskje ganske uventede med tanke på navnet ComputerSalg. Det er en nettbutikk som har vunnet priser for hvor bra de er, og de er i dag lokalisert i Borup i Danmark. I dag definerer de seg selv som en Mega Store, noe som bør gi deg en god indikasjon på hvor stor butikken er. I Norge er de nykomlinger for å regne da de åpnet sin norske butikk i 2019, men da naturligvis kun online. De har en fysisk butikk, men den må du reise langt for å komme til.

  Hva du kan finne til salgs hos ComputerSalg

  En av de viktigste tingene som ComputerSalg selger er naturligvis datamaskiner, og vi mistenker at det var det de startet med. Men det er definitivt ikke det eneste fokuset, for går du inn på siden deres ser du kategorier for hus og hage, kontor, husholdning, bøker og mye annet, i tillegg til en outlet. Det er ekstrem variasjon i det de tilbyr, og gjør det særdeles fristende for en kunde å se hva de har. Du kan til og med kjøpe leketøy til dine barn eller kanskje du er ute etter en fiskestang? Og det er ikke ukjente produkter heller, da de selger blant annet Apple, Samsung og LEGO, for å gi deg en videre indikasjon på variasjonen i hva de selger. Bortimot uansett hva du er ute etter, så er det stor sjanse for at de selger det hos ComputerSalg.

  Har du kjøpt hos ComputerSalg?

  Det er rett og slett mye å like med ComputerSalg, og det er en slags dansk versjon av Komplett.no. De aller fleste har et godt forhold til sistnevnte, mye på grunn av deres kundeservice, og vi ønsker å vite mer om ComputerSalg, om deres priser og produkter er bra, og om du som kunde ble behandlet godt. Skriv inn og fortell oss!


  Reklame for ComputerSalg

  ComputerSalg
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Begge tomler opp!

  Har bestilt her to ganger. Begge ganger bestilte jeg flere parfymer. Svært fornøyd begge gangene. Rask leveranse, skikkelig bra pakket, og bra produkt! Anbefales!!!

  Dør: Maria Winsjansen09-11-2020
  Pir havend28-12-2020

  Ni sende et dior parfyme som jule gave som jeg tror at den er ikke ekta ( falsk) ,jeg vil sende den tilbake, kan ni sende meg retur rekvisitt?

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om ComputerSalg

  Din rangering

  FAQ

  Er ComputerSalg et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om ComputerSalg. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr ComputerSalg?

  ComputerSalg opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Reklamemateriell, Multimedia og Abonnementer, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til ComputerSalg . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!