ComputerSalg

Alle kundeanmeldelser

ComputerSalg

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

M
Maria Winsjansen
Har bestilt her to ganger. Begge ganger bestilte jeg flere parfymer. Svært fornøyd begge gangene. Rask leveranse, skikkelig bra pakket, og bra produkt! Anbefales!!! Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Begge tomler opp!

  Har bestilt her to ganger. Begge ganger bestilte jeg flere parfymer. Svært fornøyd begge gangene. Rask leveranse, skikkelig bra pakket, og bra produkt! Anbefales!!!

  Ni sende et dior parfyme som jule gave som jeg tror at den er ikke ekta ( falsk) ,jeg vil sende den tilbake, kan ni sende meg retur rekvisitt?


Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

ComputerSalg

Det å ha en elektronikkbutikk som selger bortimot alt du kan tenke deg til hjemmet har sine fordeler, og om du besøker ComputerSalg så ser du raskt hva det kan være. Nettbutikker i dag har jo en tendens til å være fylt opp med varer, og det kan ofte være vanskelig å finne frem til det du er ute etter. Netthandel generelt har jo tatt mye over fra vanlig, fysisk shopping som vi gjorde for bare noen få år siden, og butikkene må gjøre noe for å holde oppmerksomheten vår. Kanskje det er spesielt viktig med elektronikk, da det hele tiden kommer ut nye dingser og det å være oppdatert i sortimentet kan være avgjørende for butikkens fremtid. Så da er det i det minste verdt å ta en titt på hva ComputerSalg driver med, og om du bør kjøpe der.

Informasjon om ComputerSalg
ComputerSalg er en dansk nettbutikk som har eksistert helt siden 1999, og det online! Det betyr at du har å gjøre med et selskap som virkelig har lang erfaring i bransjen og som man kanskje av den grunn stoler litt mer på? De har en mengde ulike kategorier de selger, og noen av de er kanskje ganske uventede med tanke på navnet ComputerSalg. Det er en nettbutikk som har vunnet priser for hvor bra de er, og de er i dag lokalisert i Borup i Danmark. I dag definerer de seg selv som en Mega Store, noe som bør gi deg en god indikasjon på hvor stor butikken er. I Norge er de nykomlinger for å regne da de åpnet sin norske butikk i 2019, men da naturligvis kun online. De har en fysisk butikk, men den må du reise langt for å komme til. 

Hva du kan finne til salgs hos ComputerSalg
En av de viktigste tingene som ComputerSalg selger er naturligvis datamaskiner, og vi mistenker at det var det de startet med. Men det er definitivt ikke det eneste fokuset, for går du inn på siden deres ser du kategorier for hus og hage, kontor, husholdning, bøker og mye annet, i tillegg til en outlet. Det er ekstrem variasjon i det de tilbyr, og gjør det særdeles fristende for en kunde å se hva de har. Du kan til og med kjøpe leketøy til dine barn eller kanskje du er ute etter en fiskestang? Og det er ikke ukjente produkter heller, da de selger blant annet Apple, Samsung og LEGO, for å gi deg en videre indikasjon på variasjonen i hva de selger. Bortimot uansett hva du er ute etter, så er det stor sjanse for at de selger det hos ComputerSalg.

Har du kjøpt hos ComputerSalg?
Det er rett og slett mye å like med ComputerSalg, og det er en slags dansk versjon av Komplett.no. De aller fleste har et godt forhold til sistnevnte, mye på grunn av deres kundeservice, og vi ønsker å vite mer om ComputerSalg, om deres priser og produkter er bra, og om du som kunde ble behandlet godt. Skriv inn og fortell oss!


Reklame for ComputerSalg