NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Dustin.no

  Er du et selskap som vil utruste kontoret med elektronikk og tilbehør, da kan du bestille på Dustin.no. De hevder å forenkle IT-hverdagen din og til og med at de kan hjelpe deg til å beskytte datamaskinene dine mot cyberangrep. Om ikke det virker lovende! Men hvordan vite om du kan stole på selskapet? Er de til å lite på? Hvor lang tid tar det å få leveransen og er de virkelig de beste på IT-markedet? Du kan få mer informasjon om alt dette ved å lese andre kunders og bedrifters reviews på Dustin.no sin hjemmeside. Det er verdt det. På denne måten kan du få innsikt i om det er lurt å handle på hjemmesida deres. Ved siden av det får du nyttig informasjon om kvaliteten på produktene, leveranstida og påliteligheten deres.

  Hva er Dustin.no?

  Dustin.no er et ledende selskap innefor IT-bransjen som har sin virksomhet i de nordiske landene og i Nederland. De har satt bedriften sin i gang i en garasje for 36 år siden, men har siden utviklet seg fort og blitt mer og mer populære på IT-markedet. De kan forsyne bedriften din ikke bare med rett elektronikk, men også med den rette informasjonen om hvordan du bruker elektronikken og hvilke produkter du skal satse på. Ved hjelp av deres Kunnskapsbank kan man lære seg ganske mye nytt og nyttig om de nyeste IT-trendene. Oh hvis du går inn på deres Eventkalender, kan du holde deg oppdatert om kommende events innenfor IT-bransjen som webinars og ulike workshops.

  Dustin Kensrue - It's Not Enough

  Produkter og services i Dustin.no

  Dustin.no byr på et stort sortiment der du kan finne alt fra datautstyr til skrivere, tilbehør, telefoner, GPS og mye annet. Produktene er delt opp i ulike kategorier slik du lett og overkommelig kan orientere deg på hjemmesida deres. Er du usikker på hvordan du skal kombinere tilbehør til elektronikk som du allerede har bestilt, kan du gjøre det via deres tjeneste Velg rett tilbehør. Og ved siden av det har du også muligheten til å sammenlikne priser og andre karakteristikker av ulike produkter innenfor samme kategori.

  Hvis du bestiller fram til klokka 15:00, sendes varene samme virkedag. Leveransen tar ytterligere 1 - 4 virkedager og skjer på din bedrifts adresse mellom klokka 8:00 og 16:00. Du har rett til en gratis levering. Hvis man ikke er på plass ved første leveransforsøk, kjøres de videre til nærmeste terminal. Varene leveres bare innenfor Norges territorium. Hvis du har bestilt feil eller har lyst til å returnere en vare, kan du gjøre det ved å bestille en returlapp på deres hjemmeside. Varene bør sendes tilbake innen 14 dager etter at man har fått returlappen. Da står man selv til returkostnadene. Lurer du på noe i sammenheng med din bestilling, kan du kontakte deres kundeservice via telefon og få hjelp med edn gang.

  Klager, hyllester og tips

  Hvis du har bestil på Dustin.no eller har annen slags ervaring på deres hjemmesida, kan du skrive en anmeldelse, der du beskriver erfaringen din. På denne måten hjelpe du andre kunder til å orientere seg om de også vil bestille på Dustin.no. Du kan fortelle alt fra leveranstida til hvor fornøyd du har vært med produktene og kundeservicen deres. Kan man stole på hjemmesida deres, er kanskje noe flere lurer på siden de utstyrer hele kontorer med datamaskiner og alt mulig. Etterlat en anmeldelse og hjelp andre treffe et riktig valg.

  Dustin.no
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Bad

  Good

  Dør: Rasmus Gåre Hansen27-08-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Dustin.no

  Din rangering

  FAQ

  Er Dustin.no et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Dustin.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Dustin.no?

  Dustin.no opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Dustin.no . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!