Dustin.no

Alle kundeanmeldelser

Dustin.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

I fokus: Hva sier kundene våre?

R
Rasmus Gåre Hansen

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bad

  Good


Andre så også på

Logo Lampeguru
Lampeguru
1 Anmeldelser

Lamper er vel noe vi aldri kan få nok av. Det er noe som er både praktisk for våre hjem, men samtidig noe som gir personlighet og...

Logo Xplora
Xplora
1 Anmeldelser

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal kjøpe noen til jul eller til bursdag, med mindre de spesifikt ønsker seg noe. Da m&...

Logo Gearbest
Gearbest
1 Anmeldelser

Gearbest er en butikk hvor du kan kjøpe massevis av elektronisk utstyr og "dingser" til en rimelig pris. Det er en slags tvilling av AliExpr...

Logo GamesDeal
GamesDeal
1 Anmeldelser

Spill er alltid populært, og i dag kanskje mer enn noen gang er det et så stort krav til spill og butikker at det ikke er rart at sider...

Dustin.no

Er du et selskap som vil utruste kontoret med elektronikk og tilbehør, da kan du bestille på Dustin.no. De hevder å forenkle IT-hverdagen din og til og med at de kan hjelpe deg til å beskytte datamaskinene dine mot cyberangrep. Om ikke det virker lovende! Men hvordan vite om du kan stole på selskapet? Er de til å lite på? Hvor lang tid tar det å få leveransen og er de virkelig de beste på IT-markedet? Du kan få mer informasjon om alt dette ved å lese andre kunders og bedrifters reviews på Dustin.no sin hjemmeside. Det er verdt det. På denne måten kan du få innsikt i om det er lurt å handle på hjemmesida deres. Ved siden av det får du nyttig informasjon om kvaliteten på produktene, leveranstida og påliteligheten deres. 

Hva er Dustin.no?

Dustin.no er et ledende selskap innefor IT-bransjen som har sin virksomhet i de nordiske landene og i Nederland. De har satt bedriften sin i gang i en garasje for 36 år siden, men har siden utviklet seg fort og blitt mer og mer populære på IT-markedet. De kan forsyne bedriften din ikke bare med rett elektronikk, men også med den rette informasjonen om hvordan du bruker elektronikken og hvilke produkter du skal satse på. Ved hjelp av deres Kunnskapsbank kan man lære seg ganske mye nytt og nyttig om de nyeste IT-trendene. Oh hvis du går inn på deres Eventkalender, kan du holde deg oppdatert om kommende events innenfor IT-bransjen som webinars og ulike workshops. 

Produkter og services i Dustin.no

Dustin.no byr på et stort sortiment der du kan finne alt fra datautstyr til skrivere, tilbehør, telefoner, GPS og mye annet. Produktene er delt opp i ulike kategorier slik du lett og overkommelig kan orientere deg på hjemmesida deres. Er du usikker på hvordan du skal kombinere tilbehør til elektronikk som du allerede har bestilt, kan du gjøre det via deres tjeneste Velg rett tilbehør. Og ved siden av det har du også muligheten til å sammenlikne priser og andre karakteristikker av ulike produkter innenfor samme kategori. 

Hvis du bestiller fram til klokka 15:00, sendes varene samme virkedag. Leveransen tar ytterligere 1 - 4 virkedager og skjer på din bedrifts adresse mellom klokka 8:00 og 16:00. Du har rett til en gratis levering. Hvis man ikke er på plass ved første leveransforsøk, kjøres de videre til nærmeste terminal. Varene leveres bare innenfor Norges territorium. Hvis du har bestilt feil eller har lyst til å returnere en vare, kan du gjøre det ved å bestille en returlapp på deres hjemmeside. Varene bør sendes tilbake innen 14 dager etter at man har fått returlappen. Da står man selv til returkostnadene. Lurer du på noe i sammenheng med din bestilling, kan du kontakte deres kundeservice via telefon og få hjelp med edn gang. 

Klager, hyllester og tips

Hvis du har bestil på Dustin.no eller har annen slags ervaring på deres hjemmesida, kan du skrive en anmeldelse, der du beskriver erfaringen din. På denne måten hjelpe du andre kunder til å orientere seg om de også vil bestille på Dustin.no. Du kan fortelle alt fra leveranstida til hvor fornøyd du har vært med produktene og kundeservicen deres. Kan man stole på hjemmesida deres, er kanskje noe flere lurer på siden de utstyrer hele kontorer med datamaskiner og alt mulig. Etterlat en anmeldelse og hjelp andre treffe et riktig valg.