NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Elektroimportøren

  Har du nettopp flyttet inn i en ny leilighet, eller er du i gang med å effektivisere bedriften din, da trenger du helt sikkert belysning, nye varme-løsninger eller annet verktøy. Det er flere ulike leverandører som tilbyr sånne ting, med tanke på at det fins et ustillende behov for det i hvert eneste hjem. Elektroimportoren.no er en av leverandørene. Men hvordan kan man ta et valg? Skal man lite på dem? Er produktene deres av høy kvalitet? Hva med leveranstida? Og har man retur- og angrerett? Du får innsikt i alt dette ved å lese andre kunders reviews om produktene deres. Slik kan du få vite hva folk liker og misliker i sortimentet, ved siden av det får du gode tips om hvordan du kan forbedre handleopplevelsen din enda mer.

  Hva er Elektroimportøren.no?

  Elektroimportøren.no er en norsk butikkjede som har spesialisert seg på ulike elektroniske løsninger som hvert eneste hjem trenger. De selger både til bedrifter og private kunder og har fysiske butikker rundtomkring i Norge som gjør det enda enklere å finne det som du trenger. De har butikker i Oslo, Bergen, Tromsø, Trondheim, Asker, Ski, Fredrikstad, Hamar, Sandefjord, Kristiansand, Gjøvik, Sandes, Drammen, Bodø og flere andre steder i landet. På sida deres kan du til og med bestille elektriker hvis du trenger en. Og de har også en blogg der du kan nyte ulike nyttige artikler knyttet til elektronikk.

  Hvordan Starte Din Første Nettbutikk Steg 1 (2/2)

  Produkter og servicer i Elektroimportøren.no

  Elektroimportoren.no sitt sortiment er delt opp i ulike kategorier. Det gjør at sida blir enda mer oversiktlig. Du finner alt fra ulike typer belysningtil varme- og ventilasjonsløsninger, nyttig tilbehør til ditt smarthus, ulike verktøy og instrumenter, samt kabler og ledninger. Du har muligheten til å sortere artiklene etter pris, bestselgerne, merke og nyheter. Det gjør det ekstra lett å få fram de mest relevante resultatene. Hvis du er en privat kunde, kan du utnytte deg av prisgarantien på alle produkter. Den går ut på at du får prisen på alle produkter rabattert dersom du legger fram bevis på at samme produkt fins å kjøpes billigere hos noen annen leverandør. Man bestiller direkte på deres hjemmeside. Leveransen tar mellom 2 og 3 virkedager og man kan både få leveringa på nærmeste postombud, hjem på døren, i postkassa og også hente i butikk. Man kan betale med kort, PayPal, Klarna, delbetaling, faktura, Vipps, del opp betaling og BankAxess. Alle bestillinger som koste mer enn 999 NOK, leveres helt gratis. Man har også angrerett og kan heve bestillinga. Da kan både sende varen tilbake til lageret eller returnere den selv i noen av de fysiske butikkene deres.

  Klager, hyllester og tips

  Hvis du har handlet hos Elektroimportøren.no før, kan du gjerne dele erfaringen din ved å skrive en anmeldelse der du forteller om erfaringen din. Er det lett å orientere seg på sida og legge in en bestilling? Hadde du noen problemer med leveransen? Var du fornøyd med artiklene? Fins det noe du angrer på? Fortell om alt dette og slik kan du hjelpe andre kunder til å ha en bedre handleopplevelse og å unnvike noen feil.

  Elektroimportøren
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  7
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prisnivå
  rating
  8
  Levering
  rating
  6

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  God service selv ved bomkjøp

  Kjøpte en god del halogen pærer hos elektro importøren i Sandefjord som viste seg bli altfor sterke til armatur jeg hadde og var ikke noe som helst problem returnere med rask tilbakebetaling. selv om de ikke hadde den typen jeg trengte tilgjengelig var de imøtekommende nok til å guide meg videre. Storfornøyd og vil garantert bruke de videre. Har kjøpt en god del panelovner også der som holder god kvalitet og god pris :)

  Dør: Bjørn21-11-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  9.5
  rating

  Dårlig service i kassa

  Hei! Første gangen jeg handlet hos dere. Bestill på nett og skulle hente det på Lade i Trondheim i dag. Er vant at den som står i kassa snakker med kunden og ikke med andre ansatte, da man henter varer. Ser han gjorde det med alle menn,.som handlet. Dårlig holdning g til damer?
  Hilsen Annika Aarli

  Dør: Annika Aarli13-09-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  4.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Elektroimportøren

  Din rangering

  FAQ

  Er Elektroimportøren et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Elektroimportøren. I gjennomsnitt har de fått en rating på 7/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Elektroimportøren?

  Elektroimportøren opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Elektroimportøren . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!