NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lampemesteren

  Det er utrolig hva man kan gjøre hjemme med noen få små detaljer lagt til. Det er ikke så vanskelig å gi stua en oppfriskende følelse, spesielt ikke om du kjøper i butikker som har varer som ser bra ut. Et godt design kan gjøre mye for hvordan du oppfatter et produkt, selv om selve kvaliteten på det det prestererer ikke er det aller beste. Men en kombinasjon av design og kvalitet er jo å foretrekke, og om man kan få det til en så rimelig pris som mulig er det jo best av alt! Om du er ute etter lamper eller belysning for hjemmet kan det være en god ide å besøke Lampemesteren, som har et navn hvor de legger ganske mye press på seg selv! Det er vel noe en kan like? Så da gjelder det å lese videre for å se om Lampemesteren er for deg!

  Informasjon om Lampemesteren

  Som mange andre butikker som selger i Norge så er Lampemesteren et dansk selskap, og de har ikke begrenset seg til bare i Norden, da de finnes både i Tyskland, Frankrike og Nederland. Det er imponerende i seg selv, og sier noe om kvaliteten på deres produkter og at de sannsynligvis har en ganske god kundetjeneste. Det at du har å gjøre med et ganske stort selskap gir trygghet i at varene de selger er gode, ellers ville de ikke vokst så mye. Og når du handler hos Lampemesteren får du også visse fordeler, som for eksempel at det er fri frakt på kjøp over 999 kroner. Det er kanskje noe en forventer, men det er bra at det er der uansett. Hos Lampemesteren skal du også få en gratis lyspære med alle lamper som de selger. Det er en fin liten greie som gjør at du ikke behøver å gå til butikken etter at du har mottatt varen!

  Starte nettbutikk? Hvilke nettbutikksystem bør du velge? Priser?

  Utvalget hos Lampemesteren

  Noe av det beste med Lampemesteren er det store utvalget av produkter og merker som du finner der. De selger også lamper som er tilpasset til ulike rom, fordi en lampe som er ment for stua passer sannsynligvis ikke like godt i badet, og motsatt. Det å gå igjennom alle de ulike merkene og designerne ville tatt for lang tid her, så det er faktisk best å bare besøke siden selv for å se hva de har å tilby deg. Om du er ute etter en ny lampe kommer du sannsynligvis ikke til å bli skuffet. Og det finnes produkter i ulike prisklasser også, slik at alle finner noe de har råd til, noe som vi synes er viktig i det minste. Om du er usikker på hva du bør gjøre og hvilken stil du vil ha så har de også en inspirasjonsside hvor du kan boltre deg i bilder og informasjon slik at du gjør det beste valget mulig!

  Vi antar at de fleste som har handlet hos Lampemesteren er fornøyd med handelen, og det vil vi gjerne høre mer om, også om du har noe negativt å si! Så skriv til oss!


  Lamper fra Lampemesteren

  Lampemesteren
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  5
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  8
  Service
  rating
  4
  Prisnivå
  rating
  6
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Advarsel

  Det er nå over to måneder siden jeg bestilte lampe, den er fortsatt ikke levert. Kunderpoboten Edison lover umiddelbar beskjed om varen ikke leveres som avtalt. Ikke stol på ham, jeg må selv purre til kundeservice. Siste beskjed er at varen kommer ca. midt i desember, dvs. 3 måneder etter bestillling. For noen uker siden fikk jeg tilsendt en spørreundersøkelse om jeg var fornøyd med varen.....

  Dør: Erik22-11-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Lampemesteren

  Din rangering

  FAQ

  Er Lampemesteren et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Lampemesteren. I gjennomsnitt har de fått en rating på 5/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lampemesteren?

  Lampemesteren opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Lampemesteren . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!