NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lampeguru

  Lamper

  er vel noe vi aldri kan få nok av. Det er noe som er både praktisk for våre hjem, men samtidig noe som gir personlighet og detalj til der du bor. Det har blitt viktigere og viktigere med tiden, samtidig som innredning også har fått en større rolle i våre liv. Samtidig så er det ikke akkurat få butikker som spesialiserer seg på dette markedet så det å finne noen som står litt ut i mengde kan være vanskelig, men samtidig veldig belønnende når man klarer det. Da er det betimelig å ta en titt på Lampeguru for å se om du bør shoppe der.

  Informasjon om Lampeguru

  Lampeguru er dansk, og det er mye moderne som kommer fra Danmark når det gjelder slike ting. Det er definitivt et område som man bør holde et øye på om man ønsker å følge trendene. Lampeguru er et godt eksempel på dette, og det er interessant at de har bare 7 mennesker som jobber bak scenen for å få butikken til å gå rundt. Det er veldig lite etter dagens standard, og kanskje en potensiell bekymring når det kommer til kundetjeneste. Lampeguru lager ikke sine egne lamper, noe du kanskje enkelt forstår med tanke på hvor få medarbeidere de har. Men det kan også være til deres, og kundenes, fordel fordi de blir da tvunget til å behandle kundene sine på en god måte, da de er så små, relativt sett.

  Hva du får hos Lampeguru

  Overraskende nok så får du lamper hos Lampeguru! Du får lamper og alt utstyr rundt det, som ekstra kabel, lyspærer, ekstra material og tilbehør. Det finnes naturlig nok veldig mange ulike typer av lamper du kan kjøpe også, noe som gjør det lettere å finne noe som passer akkurat ditt hjem. De har også smarte lamper, som blant annet slår seg av når du går ut av rommet, noe som hjelper både deg og miljøet. Det er mange ting en kan velge mellom, og om du er ute etter møbler så har de også en slik avdeling. Lampeguru har mange ulike produkter som kan komplettere hvordan du vil ha ditt hjem til å se ut. Du kan i tillegg kjøpe produkter som bidrar til å gjøre hjemmet ditt til et smart hjem, ved å koble seg til produkter fra Apple, Samsung eller kanskje Alexa?

  Erfaringer med Lampeguru

  Det som da blir viktig med en butikk som Lampeguru er hvordan de responderer til sine kunder, og hvordan de takler mye traffikk, og hvor mye kundene deres eventuelt blir lidende. Da deres produkter kommer fra kjente merkevarer så innbiller en seg ikke at et eventuelt problem kommer der. Og da vil vi at dere som har kjøpt hos Lampeguru skriver til oss og forteller om deres erfaringer. Uansett om de er dårlige eller gode, vi ønsker å høre om alle så andre som leser kan få så mye informasjon som mulig om hvorvidt de bør handle på denne danske nettbutikken. Så skriv inn til oss og fortell.


  Hvordan styre lyset med Phillips Hue

  Lampeguru
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  10
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Jeg er veldig fornøyd!

  Rask levering, og et godt produkt enn så lenge; jeg har ikke hatt det i så lang tid. Ikke kostet det mye heller😊

  Dør: Ida Stenersen05-07-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  10
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Lampeguru

  Din rangering

  FAQ

  Er Lampeguru et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Lampeguru. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lampeguru?

  Lampeguru opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Lampeguru . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!