NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser AndLight

  Når du skal innrede et rom hjemme så er det en rekke detaljer som må på plass for at en skal være fornøyd. Og ofte er det faktisk detaljene som avgjør om innredningen kan bli sett på som en suksess, eller om det er noe som kommer til å plage deg. Noe så lite som en hylle kan være feil, eller noe slikt som feil fargenyanse på gardinene. Eller så kan det være lampene som forstyrrer, som ikke passer inn med resten, eller som ikke gir den belysningen du er ute etter. Da gjelder det jo å finne en butikk som har de beste lampene, både når det kommer til stil og design, men også pris. Selv om det kan føles som en vanskelig oppgave er det virkelig ikke så vanskelig som en skulle tro. Spesielt da det finnes butikker som AndLight nettet. En av mange butikker hvor du kan kjøpe lamper, la oss se på hvorfor du potensielt sett bør kjøpe fra denne!

  Informasjon om AndLight

  Dette er et dansk selskap, og som vi har poengtert i andre artikler, så er det interessant å observere hvor mange selskap som faktisk er fra Danmark og Sverige, sammenlignet med Norge. Hva det sier om oss er uvisst, men interessant likefullt. De har eksistert siden 2007, noe som betyr at de har ganske lang erfaring i bransjen, og at de har lykkes med å stabilisere seg i et marked med stor konkurranse. Bare det i seg selv er nok til å ha tillit til at de vet hva de driver med, både med produktene de selger, prisene og hva du som kunde kan rimeligvis forvente. Noe som også er bra er at de har en inspirasjonsside hvor du kan gå inn å se på ulike ideer som du, vel, kan bli inspirert av. Det tjener jo definitivt et formål, for da kan du se hva du liker og hva du ikke liker.

  In the House of Stone and Light Music Video - Martin Page

  Produktssortiment hos AndLight

  Som du kanskje forventer så er det ikke slik at AndLight produserer sine egne lamper, men de selger fra veldig mange produsenter. Det betyr at om du er tålmodig at du kan finne noe som passer akkurat det rommet du vil ha det til, da utvalget er såpass stort. Det er rett og slett så mange lamper til salgs hos AndLights at det er vanskelig å være rettferdig overfor det bare her i denne artikkelen. Av den grunn anbefaler vi sterkt å se på hva de har å tilby, vær tålmodig, fordi de har bokstavelig talt tusenvis av lamper i sitt sortiment. Det betyr at du kommer til å finne noe du liker til slutt!

  Fortell om dine opplevelser

  Lamper er noe de aller fleste liker, og det er noe som virkelig kan gi en ekstra karakter til hjemmet, så vi ønsker gjerne å lese fra deres kunder. Skriv om dine kjøp, hvordan du ble behandlet og prisen. Og gjerne om det oppstod noen problemer, og hvordan de behandlet deg som kunde.


  Eksempel på lampe til salgs hos AndLight

  AndLight
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Bare positivt å si

  Bestilte en dyr lampe til 8000 kr fra Andlight, og var derfor ganske skeptisk samt litt bekymret. Alle bekymringene ble gjordt til skamme. Fikk lampa bare dager etter bestilling og alt var helt iorden. Bestiller gjerne der igjen hvis det passer seg slik

  Dør: Tove L19-11-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om AndLight

  Din rangering

  FAQ

  Er AndLight et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om AndLight. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr AndLight?

  AndLight opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til AndLight . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!