Lysman

Alle kundeanmeldelser

Lysman

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Lampeguru
Lampeguru
1 Anmeldelser

Lamper er vel noe vi aldri kan få nok av. Det er noe som er både praktisk for våre hjem, men samtidig noe som gir personlighet og...

Logo Xplora
Xplora
1 Anmeldelser

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal kjøpe noen til jul eller til bursdag, med mindre de spesifikt ønsker seg noe. Da m&...

Logo Gearbest
Gearbest
1 Anmeldelser

Gearbest er en butikk hvor du kan kjøpe massevis av elektronisk utstyr og "dingser" til en rimelig pris. Det er en slags tvilling av AliExpr...

Logo GamesDeal
GamesDeal
1 Anmeldelser

Spill er alltid populært, og i dag kanskje mer enn noen gang er det et så stort krav til spill og butikker at det ikke er rart at sider...

Lysman

Lamper og belysning er en nøkkel til suksess når det kommer til interiørdesign. En liten hemmelighet brukt av interiørdesignere og interiørentusiaster som har tatt verden med storm. I dag finnes belysning og lamper av utallige variasjoner med forskjellige funksjoner egnet til forskjellig bruk. Om du vil skape stemning i hjemmet, i stua, i hagen, på date, i bryllup, eller på fest, er valg av belysning en av de viktigste verktøyene som finnes. Her kan du finne informasjon om Lysman og lese andres erfaringer slik at du kan finne ut om dette er et selskap du kunne tenke deg å handle  med. 

Om Lysman
Selskapet er en del av iPiccolo Gruppen og var grunnlagt av Klas Litzen og Måns von Rohr, som har mange års erfaring med internett og detaljhandel. Lysman har hovedkvarter i Uppsala i Sverige. Lysman er en nettbutikk med stort utvalg av lamper og belysning, og tilbyr konkurransedyktige priser og miljøvennlige løsninger. 

Produkter og Tjenester hos Lysman
Lysman tilbyr mer effektive og miljøvennlige alternativer som halogen-, lavenergi-, og LED-belysning. Alle priser har toll inkludert, de har lave priser med høy kvalitet og kjente varemerker, en praktisk måte å handle på, enkelthet med store bilder og tydelig forklaringer som gjør det enklere for kunder å finne det de leter etter, og rask levering fra 2-7 dagers leveringstid innen Norge, Sverige og snart også Finland. De har som ambisjon å hjelpe andre å spare energi ved å informere og fremhever alternativer til gamle glødepærer og dermed birda til et bedre miljø.

Lysman påstår at de er størst på lamper, tilbyr gratis levering fra 699* og lavere priser enn i vanlige butikker. Selskapet tilbyr rask levering, og stort utvalg.Selskapet har et stadig utviklende sortiment hvor kunder finner utvalgte lamper og belysningsartikler fra kjente merkevarer, og påstår at de har alt man kan trenger, om det er til utendørs bruk for fasaden eller i hagen, og innendørs allmennbelysning og til dekorasjon. 

Fraktkostnader er fra 99 NOK (ink. mva) til 199 NOK og tilbyr gratis levering på ordre over 699 NOK, men dette gjelder ikke ved kjøp av lysrør eller andre klumpete varer som må leveres til Hjemlevering eller Bedriftspakke. Lysman aksepterer Svea, Klarna, Visa, og Mastercard for betaling. De tillater ikke betaling med Visa-Electron-kort. Selskapet tilbyr 14 dagers angrerett fra produktet er mottatt og om kunder informerer Lysman om dette. Retur kostnader er 99 NOK med unntak av lysrør og klumpete bestillinger som koster 199 NOK i retur. Selskapet har en enkel og brukervennlig nettside og har mange gode tips om belysningsmuligheter, guide til ulike typer sokler, best belysning på badet, bilpærer og guider til Watt, kelvin, og lumen. 

Komplimenter, Klager og Tips til Lysman
Den viktigste funksjonen av lamper og lys, utenom belysning, er uten tvil for å skape den rette stemningen.Har du erfaring med Lysman? Levde det opp til dine forventninger? Hvordan var utvalget? Hadde de konkurransedyktige priser som de påstår? Er lampene billigere enn i vanlig butikk? Skriv en kort tilbakemelding om dine opplevelser, gode eller dårlige, slik at du kan hjelpe andre å finne ut om dette er det rette selskapet for dem ved hjelp av din kundeanmeldelse.