NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser LEDLyskilder.no

  I det siste har det blitt stadig mer populært å bruke LED-belysning for å spare miljøet. Det er noe som stadig flere er opptatt av, men samtidig er det vanskelig å la være merke prisforskjellen på LED-belysning og vanlige pærer. LEDLyskilder.no hevder å tilby miljøvennlig belysning til rimelig pris. Kan man stole på dem, eller er dette simpelthen bare god markedsføring? Hvordan vite om man virkelig skåner miljøet ved å handle hos dem? Og har LED-pærer virkelig lengre liv enn de vanlige pærene? Du kan få innsikt i alt dette ved å lese andre kunders reviews på LEDLyskilder.no sin hjemmeside. Slik kan du lett danne deg et bilde av kvaliteten på produktene deres og av pris-kvalitet relasjonen.

  Hva er LEDLyskilder.no?

  LEDlyskilder.no er et selskap som driver med LED-belysning i mer enn 9 år. De selger ikke bare til private kunder, men også til bedrifter og institusjoner. De hevder å være de beste på markedet innenfor sitt eget område og på hjemmesida deres kan du ikke bare handle, men de kan også veilede deg til å velge den beste og mest passende belysningen for hjemmet ditt. Du kan også få veiledning til å velge riktig tilbehør til de nye lampene dine slik at du kan installere og bruke dem med en gang. Og alt dette skal butikken sørge for. Ved siden av det tilbyr LEDlyskilder.no prisgaranti på en rekke av produktene sine. Det innebærer at de kommer til å senke prisen på vedkommende produkt hvis du viser bevis på at samme produkt finnes å kjøpe billigere hos noen annen norsk butikk.

  Ledlyskilder.no - GU10 LED Lyskilder

  Produkter og servicer i LEDLyskilder.no

  LEDLyskilder.no har et stort sortiment av ulike typer belysning, pærer, LED-paneler, LED lysrør, LED lommelykter og mye annet. Varene deres er delt opp i ulike kategorier som gjør det lettere å orientere seg på hjemmesida. Når du har valgt belysningen som du trenger, kan de også hjelpe deg med å finne passende tilbehør.

  Etter at du har lagt inn bestillingen, tar det mellom 2 og 5 hverdager å få leveransen. Kjøper du til mer enn 2500 NOK, er leveransen gratis. Ellers koster den 49 NOK. Varene sendes med Posten Norge og du kan til enhver tid spore leveringen ved å følge lenken sendt til din epostadresse. Hvis det viser seg at lampene ikke passer til interiøret ditt, har du 14-dagers angrerett. Da må du sende dem tilbake i original uåpnet og uskadet pakke. Finnes det noe du lurer på, kan du gjerne ta kontakt med deres kundeservice som er tilgjengelig både på telefon og via epost.

  Klager, hyllester og tips

  Har du bestilt belysning hos LEDLyskilder.no tidligere, da kan du dele din erfaring med andre kunder ved å skrive en anmeldelse på deres hjemmeside. På denne måten hjelper du andre kunder til å få bedre inntrykk av kvaliteten på produktene. Del din handleopplevelse eller tips med andre. Du kan fortelle om leveranstida, opplevelsen med deres kundeservice eller noe annet som du har på hjertet. Du kan både dele positive og negative erfaringer. Skriv en revies og hjelp andre til å ha en bedre handleopplevelse.

  LEDLyskilder.no
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  5
  50% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  8
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  8
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Useriøst firma

  Useriøst firma, varene ble ikke levert - anbefales ikke!
  Anbefales ikke!
  Etter 3-4 dager fikk jeg en pakke - med feil varer.
  Jeg kontaktet firmaet og fikk da beskjed om at det var skjedd en feil, jeg fikk en returlapp og returnerte den feilsendte pakken. Min pakke skulle da bli sendt snarest. Etter 3 uker ringte jeg opp igjen og etterlyste varene, det hadde nå skjedd en feil og varene skulle bli sendt snarest mulig. Etter lang ventetid dukket fortsatt ikke varene opp.
  Jeg ringte da opp for 3 gang og fikk snakke med den samme "Thomas" som kunne fortelle meg det vanlige. AT DET VAR SKJEDD EN FEIL!

  Jeg skulle veldig gjerne hatt varene jeg forsøkte å kjøpe derfra men endte med å handle hos noen som driver seriøst.

  Har ingenting positivt å si og råder deg til å handle et annet sted om du ønsker varene levert.....

  Dør: Jørgen06-07-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4.5
  rating

  Drittprodukter

  Dont by. Ikke kjøp.
  Bare dritt, plasten sprekker og lysrør virker ikke pga montert feil vei fra leverandør.
  10watt lavtbyggende led bråker inn til naborommet. Ikke kjøp.
  Mye bedre produkter på jula.
  Crap/dritt. De jeg har fått til og virke lyser godt, men bråker, så de måtte flyttes til garasjen.
  Ring for info. 91862141 anders g

  Dør: Anders Grimsrud09-01-2021
  Anders Grimsrud09-01-2021

  Dritt. Burde være forbudt og selge slikt.

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  5.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om LEDLyskilder.no

  Din rangering

  FAQ

  Er LEDLyskilder.no et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om LEDLyskilder.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 5/10, hvorav 50% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr LEDLyskilder.no?

  LEDLyskilder.no opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til LEDLyskilder.no . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!