Lets Deal

Alle kundeanmeldelser

Lets Deal

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

Lets Deal

Alle er glade i gode tilbud og lave priser, det er rett og slett sånn vi fungerer, og om det finnes sider som spesialiserer i slike ting, så kommer de til å ha suksess. Slik er det også med siden Lets Deal, som har det litt i navnet. Shopping er en av de største og viktigste aktivitetene vi som mennesker gjør, og det betyr at vi også har en ganske god oversikt over hva som er et godt tilbud og hva som ikke er det. Så er det jo slik at man gjerne vil ha tillit til en slik type side, da det er veldig mange lovnader ute og går på nettet, men hvorvidt alt stemmer er vanskelig å vite. Så la oss ta en nærmere titt på Lets Deal og se om det er noe du bør bruke tid og penger på!

Om Lets Deal
Lets Deal er en del av Schibsted, som er et norsk selskap, noe som kanskje er gode nyheter for mange, da man muligens føler litt mer tillit til et norskt selskap. Det er dog lite informasjon å finne om Lets Deal på deres side, som i den typen informasjon slike sider pleier å ha. Hvorvidt det er viktig eller ei avhenger nok på hva du mener om slike ting, men jo mer et selskap er villige til å dele med seg av informasjon, desto bedre synes i hvert fall vi at det er. Du skal dog vite at de leverer kun til fastlands-Norge, noe som ikke bør være det største problemet, men det utelukker jo visse mennesker. 

Hvordan det fungerer hos Lets Deal
Lets Deal er en nettbutikk, men kanskje ikke i den klassiske forstand, fordi måten de opererer på er at de egentlig ikke selger noe selv, men heller har tilbud fra ulike butikker, selskap og firma på sin nettside. For eksempel så får du tilbud om tannlegeundersøkelse med rabatt hos de, eller kanskje en rabatt hos Hard Rock Cafe i Oslo. Det er kategorier innen shopping, reise, skjønnhet og annet som du kan se igjennom, og alle har kraftige rabatterte priser i forhold til hvordan de ellers ville vært. Du får til og med flybilletter og overnattigstilbud på Lets Deal, og om du er ute etter en massasje eller kanskje spa, så kan du finne også det der. På mange måter så har de et ganske komplett utvalg av ting, og det er definitivt verdt en titt. 

Bør du bruke Lets Deal?
Sånn sett med første øyekast så er det mye positivt med Lets Deal, men det er alltid viktig at man har tillit til siden man kjøper hos. Det bør dog være betryggende at når du går inn på de ulike produktene så ser du at det er også hvilken butikk produktet kommer fra. Så det er ingenting som er gjemt bort sånn sett, og det gir en god følelse om at de ikke lurer deg. Så er de også eid av Schibsted. Men vi vil at du skriver inn, og forteller oss om dine opplevelser!


Reklame for Lets Deal