Lagerpriser

Alle kundeanmeldelser

Lagerpriser

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

I fokus: Hva sier kundene våre?

A
Ann Marie
Bra pris og rask leveranse!Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Hengekøye med myggnetting

  Bra pris og rask leveranse!


Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 Anmeldelser

Fotball er i vinden som aldri før. I dag er det flere spillere enn noen gang, både gutter og jenter. Og da tenker vi ikke bare på...

Lagerpriser

Det å ville ha det fint hjemme kommer også med det at det koster. Kvalitet koster og når man tenker på design og slike ting så vet man at det er noe som nødvendigvis koster. Og det er noe de aller fleste av oss er villige til å betale, men det er ikke sånn at det ikke finnes alternativer. Man må bare vite hvor man bør lete. Lagerpriser kan være en slik butikk, og selv om mange ikke har hørt om den er det kanskje da verdt å lese gjennom vår review for å få mer informasjon om den. Du vil vel spare litt penger? Penger som kan komme til nytte andre steder? Ta deg et par minutter for å få all informasjon du behøver og gå inn på siden deres for å se hva du kan finne der!

Informasjon om Lagerpriser
Dette er en norsk butikk, noe som mange liker og den har eksistert siden 2015. De har sin postadresse i Tananger med lager i Stavanger. Det er fint det, fordi det betyr at varene kommer raskere enn om du bestiller fra utlandet. Det har også den fordelen at du ikke betaler toll for noe du bestiller, og butikken lover at du får det du bestiller innen 4 dager. Dessverre virker det ikke som om de har fri frakt eller en slik grense som mange andre butikker har. Det er faktisk litt uvanlig og noe vi håper at de setter inn. Det er kanskje ikke den største summen, men om du har bestemt deg for å bruke masse penger hos dem er det noe man kanskje forventer? Vel, uansett, så vil man jo gjerne støtte en norsk butikk og man bør vel ikke la det bli noen hindring. Har du spørsmål kan du alltids kontakte dem for å få hjelp!

Hva du kan kjøpe hos Lagerpriser
Utvalget deres er kanskje ikke så variert som man skulle tro, og det er mye fokus på utemøbler og ting å kjøpe for hagen og utemiljøet generelt. Det er ikke nødvendigvis negativt, men litt overraskende. De selger blant annet bålpanner og har en egen kategori for hengekøyer. Vil du ha litt ekstra luksus når du er ute så er dette en god butikk å handle i. Det er ikke så mange produkter de selger heller, så det går relativt raskt å se gjennom alt sammen. Men det er verdt å påpeke at det som de faktisk selger virker å være av høy kvalitet og noe du kommer til å like. Det avhenger bare på om de har det du trenger. Det er verdt å ta en titt på hva de har å selge og det er ikke til å tvile på at de har fine produkter som gjør seg godt i ethvert hjem. Så ta en titt!

Har du gjort det før og om du har kjøpt der vil vi at du skriver till oss og deler med deg din erfaring. Da vet både vi og leserne våre akkurat det de trenger å vite!


Hvordan du kan ordne uteområdet