NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Confident Living

  Det å innrede, eller renovere hjemme, har blitt veldig populært de siste årene. Noe av det er nok fordi vi har stadig bedre råd, men også på grunn av program som Extreme Makeover, som får oss alle til å drømme om å skape vårt drømmehjem. Det kan dog være vanskelig å finne møblene en liker, da man har så mange valg, men ved å besøke Confident Living så er det en stor sjanse for at du finner det du er ute etter. Så la oss se på hva Confident Living selger, og om det er verdt å kjøpe.

  Om Confident Living

  Confident Living er et svensk selskap, og selv om det ikke er den viktigste informasjonen, så er det likevel greit å ha med seg. De selger i Norge og Sverige, og de har Norges største utvalg av møbler og hjeminnredning. Det er i hvert fall det de sier selv, og med over 70 000 produkter så er det sikkert ikke langt fra sannheten. Man forstår jo også raskt når man ser siden deres at dette er et profesjonelt selskap og det er naturlig nok utvalget som står i fokus. Og det er virkelig mye å velge mellom her, med massevis av ulike merkevarer også. Så om du har en favoritt er det ikke usannsynlig at du finner den hos Confident Living.

  Produkter og utvalg hos Confident Living

  I og for seg så er det fire hovedkategorier man ser når man besøker denne nettbutikken. Det er belysning og lamper, kjøkken og servering, interiør og møbler. I disse så finnes det så klart underkategorier og de har en egen flik for serie som selges også. Det at det finnes sannsynligvis opp til tusen merkevarer å velge mellom gjør jo det hele mye mer attraktivt. I tillegg finnes en kategori som kalles inspirasjon hvor du kan gå inn og få tips og råd om hvordan du kan gjøre det. Det avhenger litt på din smak så klart, men om du uansett shopper hos Confident Living så er det jo ikke så usannsynlig om du tar deres råd også. Det er i hvert fall noen fine ideer de har, som gjør at en kan matche de ulike komponentene på en veldig fin måte. Det er jo så klart opp til enhver, for man kan jo blande sammen merkevarene også og få det skikkelig unikt på den måten.

  Inntrykk av Confident Living og tilfredshet

  Med tanke på størrelsen til Confident Living, i norsk målestokk, og at har et så stort utvalg så er det ikke veldig mye å klage på sånn sett. Men det kan være visse ting angående kundeservicen som kunne vært bedre kanskje? Eller er det andre aspekt du som har kjøpt hos Confident Living vil bemerke? Uansett om det er positivt eller negativt? Med tanke på hva slags side vi er så vil vi vite alt dere har å si om Confident Living, uavhengig av dine erfaringer, så vil vi vite om de.

  Skriv inn til oss og del med deg.


  Hvordan anrette bordet med Pilivuyt

  Confident Living
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Confident Living

  Din rangering

  FAQ

  Er Confident Living et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Confident Living. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Confident Living?

  Confident Living opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Confident Living . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!