NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser vidaXL

    Internett har gjort mye for oss, og noe av det største er vel at man kan kjøpe produkter på et og samme sted ved å sitte i godstolen. Før måtte man kjøre hit, før man kjørte dit, og så et annet sted igjen. Men nå er ting samlet på sted, i et lager, noe som gjør det utrolig smidig for oss som kunder. Og det er jo noe som ulike butikker drar nytte av og vidaXL er en av dem. De selger produkter i ulike kategorier som ikke har noenting med hverandre å gjøre, så det er ikke en helhetlig filosofi, utenom at det finnes masse produkter å shoppe. Som de sier selv så har de et overraskende utvalg, som gjør det fristende å sjekke ut hva de selger, og om du finner noe du liker er det vel perfekt?

    Informasjon om vidaXl

    Dette er et nederlandsk selskap, noe som man ikke får så mye av her i Norge. Det som dog har mer å si er at dette er en nettbutikk som ble etablert helt tilbake i 2006, og med 14 års erfaring så er det vel slik at man har en tillit til dem umiddelbart. De har vokst seg såpass store at de selger over hele verden, og har 31 nettbutikker, med salg blant annet i USA og Australia. Noe som er bra med slike butikker er at de må respondere til veldig mange kunder, og ulike krav og ønsker. Det betyr at de må være bevisste på prisene de har på sine produkter, i tillegg til at produktsortimentet må stadig utvides fordi folk vil hele tiden ha det nye. Noe som man ser resultatet av i deres sortiment og hvor varierte produkategoriene deres er.

    vidaXL.com - Live it up for less

    Hva du kan kjøpe hos vidaXL

    Noe som er verdt å bemerke med denne butikken er at de ikke er spesialisert i noe. Det betyr at du ikke behøver å bli overrasket at du kan kjøpe leketøy til din lille på samme sted hvor du kan kjøpe møbler eller jernvare. Og masse annet i tillegg også så klart. Har du et kjæledyr så kan du kjøpe utstyr til det, og de selger til og med en parkeringsbarriere. Dette bør vel gi deg et godt bilde at de har et stort utvalg, og variasjon, noe som gjør det veldig fristende å kjøpe hos dem. Noe annet som gjør det veldig fristende er at de har gratis frakt når du kjøpe noe, i tillegg til rimelige priser generelt sett. Dette er en butikk som kommer til å vise seg som en favoritt ettersom du kommer til å se behovene du har for produktene de selger, og gratis frakt er alltid noe å sette pris på.

    Kjøpt hos vidaXL?

    Om du har det vil vi gjerne vite hva ditt inntrykk var og om du har handlet hos dem igjen. Skriv gjerne så mye i detalj som mulig slik at våre andre lesere som ikke har handlet hos vidaXL får så mye informasjon som mulig.


    Dusjdør hos vidaXL

    vidaXL
    Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (20)

    3.2
    15% Ville handlet her igjen!
    Å bestille
    rating
    4.2
    Service
    rating
    2.2
    Prisnivå
    rating
    3.4
    Levering
    rating
    3.4

    Alle kundeanmeldelser

    Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

    Ubrukelig produkt.

    Kjøpte et skur fra Vidaxl. Det kom med riper, bulker, ekstremt tungvindt å sette opp, flere deler var delvis defekte, skyvedørene fungerte ikke fordi skruene fra panelet gikk inn i sporet til skyvedørene så de måtte jeg skru delvis ut igjen for at den skulle gå opp og igjen. Bruksamvisningen var både feil, vanskelig å lese på grunn av dårlig kvalitet på print, i tillegg til at den var lite detaljert så man måtte gjette seg til resten. Kundeservice foreslo rabatt på 10%, det er overhode ikke holdbart når man selger et produkt som ikke fungerer til hensikten den er ment for.

    Dør: Anders Glosli26-08-2021
    Line 01-09-2021

    Stemmer i på denne! Fikk nok samme skur, hadde de samme problemene, samtidig var blekket i skuret så tynt at hele dritten ville ramlet sammen ved første vindkast! Fikk ikke noe gehør til tross for bilder, dokumentasjon og flere mail og tlf. Står i annonsen at det er stabilt og kraftig skur, det var det ikke! Konstruksjonen var så lealøst som ei tynn papp plate! 5 tusen rett ut av vinduet!

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Putekasse

    Veldig dårlig opplevelse med de kjøpte putekasse til over 3000 kr så var det stor fargeforskjell på vegger noen grå og beige. Vil ha avslag fikk mail idag på 350 kr dette er så dårlig en butikk er så skuffet over de. Vil sende tilbake denne har skrudd den opp så dårlig kundeopplevelse styr unna denne siden. Burde vært halv pris
    Har lyst å legge inn bilder så dere ser hvor stygg den er.

    Dør: Else Frøytland23-08-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3.5
    rating

    Vanntett putekasse

    Kjøpt vanntett putekasse og putene bader i vann etter regnvær. Dårligste stedet jeg har handlet på og ingen kundeservice. Ikke noe svar med tilbud om nytt trekk inni kassa. Har ikke reservedeler er svaret. IKKE HANDLE DER

    Dør: Trine Jordgrav12-07-2021
    Henriette02-08-2021

    HOLD DERE UNNA. Dårligste opplevelsen jeg har hatt på handel over internett. Bestilte to bord som kom raskt og greit. Men problemene startet da vi ville returnere bordene. De skrev hele tiden ut feil etiketter til Bring. Vi har brukt over 1 måned på å få returnert og masse e-post utveksling. Svarene ser ut er automatiserte. STYR UNNA.

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    6.5
    rating

    Styr unna denna nettbutikken

    Forferdelig handleopplevelse. Hageskur mye mindre enn oppgitt. Dårlig kvalitet, mange ødelagte materialer og mangler av skruer, materialer osv. Kom i 4 forsendelser. Ødelagt plastemballasje og noe kom i løse deler ved siden av. Prøver å komme i kontakt med kundeservice. Får ikke kontakt på tlf. Skriver de ikke har telefonlinje i området der jeg bor..... De lover å ordne opp, forskjellige roboter hver gang som du må forklare saken til. Etter masse e- mail frem og tilbake ber jeg om svar for tilbakebetaling. De lover å se på saken. Først tar det 24 timer, så 48 timer og nå har jeg ikke hørt noe på en uke. Masse uriktige ting i maekedsføringa av hageskuret. Dette er rein SVINDEL!

    Dør: Berit Kongstein07-07-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Horrible customer service and bad product

    I have purchased a bookshelf which we wanted to return due to the bad quality within the 14 days window, VidaXL made a counter offer to keep the bookcase and issue a partial refund of 739 kroner. I accepted this and moved the book case in the basement. After 8 work-days I get back to them to see why I have not been refunded yet, and they told me that they rejected their own offer ? And nobody told me about it, and that they can only issue only 220 kroner and keep the book case. This is the worst website I have ever had to deal with, stay away. I will return their bad bookcase.

    Dør: Gabriel06-07-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Kundeservice på sitt verste.

    Kundeservicen deres består utelukkende av stock phrases som de kjører via Google translate før de sender dem ut. De bruker ukesvis på å forsøke kverulere seg fra å godta retur, og de legger på ulovlige returgebyrer som står på over halvparten av kjøpsprisen på varen. Når de omsider godkjenner retur uten å nevne returgebyr så vil de etter mottak av returnert vare likevel legge på returgebyr før refusjon.

    Dør: Nils AL05-07-2021
    Ingar Skei 26-07-2021

    Min erfaring med vidaXL at de leverer som avtalt. Kommer vi til en reklamasjon er det helt nytteløst😠

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Advarsel

    Får ikke kontakt med kundesenter på telefon.
    Ingen monteringsbeskrivelse.
    Elendig kvalitet.
    Får ikke gjort om bestillingen.
    Hold dere langt unna!

    Dør: Berit Kongstein24-06-2021
    Petter Rundhaug30-06-2021

    Helt umulig å kommunisere med. Du får bare svada-meldinger via e-post. Ikke mulig med telefonsamtale. Har mottatt feil varer som viser seg umulig å få byttet til det jeg har bestilt.

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    3
    rating

    Bordplate

    Kanskje den verste handleopplevelsen jeg har hatt noensinne. Leveransen tok flere uker; ba vidaXL kansellere bestillingen da jeg etter noen uker var lei av å vente. Den kommunikasjonen var som å operere i en parallell verden. Da varen til slutt ble levert, var den umulig å sammenstille og bruke. Noen av delene til bordplaten var så bulkete at de må ha ligget i vann over tid.
    Glad jeg handlet på kredittkort, dette tenker jeg ikke å betale.

    Dør: Gerd-Turid 15-06-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Ubrukelig produkt og uakseptabel kundeservice

    Bestilte putekasse, den passet ikke beskrivelsen - er totalt ubrukelig, tett der det ikke skal være tett og omvendt. Har klaget og nå sendt min ellevte mail. De tilbyr en latterlig sum for å kompansere, 415 kr og jeg betalte 2769 for putekassen. De ordnet med bring for å hente produktet, de kom - men Vidaxl har oppgitt feil sporingsnummer og ingne hentelapp så posten kunne ikke ta med seg produktet. Dette er kun svindel. Styr unna denne siden

    Dør: Charlotte Solberg 10-06-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Dårlig kundebehandling.

    Ordrenummer: 79440597 (ticket id 1417094)
    Reklamerte på to solsenger hvor sitte og ryggputer løsnet fra stålramma etter to helgers bruk. I tillegg så rant det rustvann ut fra skruehullene. Ba om retur med full refusjon, men fikk til svar at de kunne refundere ca 25% av kjøpsprisen eller bestille nye deler som ikke ville løse rustproblemer. Klagde på denne avgjørelsen og etter det ble det stille fra kundeservice.

    Dør: Are Visjø09-06-2021
    Are Visjø12-06-2021

    Får ikke svar på det jeg foreslår som løsning. De bare parerer med nye spørsmål. I tillegg så er det ny saksbehandler i vært svar. Her er det bare å styre unna. Aldrig opplevd så dårlig kundebehandling.

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    dårlig produkt

    uttrekkbar levegg har rustet og totalt ubrukelig. etter å ha sendt mail og klaget så fikk jeg tilbud om 300kr tilbakebetalt, men ved videre klage fikk jeg til slutt link til og bestille reservedeler på reklamasjon. har nå bestilt reserve deler 3 ganger bare dette året og har enda ikke fått noe fra dem.
    STYR UNNA

    Dør: tommy07-06-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om vidaXL

    Din rangering

    FAQ

    Er vidaXL et pålitelig selskap?

    Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om vidaXL. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.2/10, hvorav 15% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr vidaXL?

    vidaXL opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Reklamemateriell, Kontor, Hobby og Fest, Dyrebutikker.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til vidaXL . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!