Homeroom

Alle kundeanmeldelser

Homeroom

29% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

M
Margrethe
Bestilte et spisebord med 6 stoler. Leste kundeanmeldelsene på denne siden etter at bordet var bestilt, og det gjorde at jeg forventet dårlig service og problemer med levering. Jeg opplevde på ...Les mer
C
Cecilie
Fikk nylig mine spisestuestoler levert på døren i dag. Fargen og kvaliteten stemte med det som ble fremstilt på nettsiden. Leveringstiden var innafor, og hyggelig personalet fra PostNord som levert...Les mer
A
Asgeir Nygaardsvold
Leste anmeldelsene, men tok sjansen allikevel grunnet prisen. Varen kom på en uke, noen små merker på produktet som jeg tok bilde av og fikk 20% reduksjon fra kundeservice - "skadene" ...Les mer
M
Martine
F
Fredriksen

Alle kundeanmeldelser (31)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fornøyd kunde :-)

  Bestilte et spisebord med 6 stoler.
  Leste kundeanmeldelsene på denne siden etter at bordet var bestilt, og det gjorde at jeg forventet dårlig service og problemer med levering.

  Jeg opplevde på den andre siden ingen problemer med levering, god kundeservice og bordet kom helt og pent frem på riktig adresse.
  Kommer til å benytte Homeroomigjen senere! :-)


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Flotte stoler

  Fikk nylig mine spisestuestoler levert på døren i dag. Fargen og kvaliteten stemte med det som ble fremstilt på nettsiden. Leveringstiden var innafor, og hyggelig personalet fra PostNord som leverte på døra i dag.

  Kan fint handle andre produkter fra Homeroom.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Veldig fornøyd

  Leste anmeldelsene, men tok sjansen allikevel grunnet prisen.

  Varen kom på en uke, noen små merker på produktet som jeg tok bilde av og fikk 20% reduksjon fra kundeservice - "skadene" var mikroskopiske.

  Veldig fornøyd!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Solhem spisegruppe


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøpte marmorbord, tv benk og reol

  Når man bestiller får man ikke inntrykk av at man bestiller fra flere leverandører hvor frakt blir kalkulert per vare, og ikke per vare. Det er med andre fordyrende for kunden. Det tok lang tid å motta varene - og rot ift sporing og hvert item. Varene kom til slutt.

  Jeg oppdaget hakk i marmorbordet i det jeg pakket det ut. Klaget fikk beskjed om at de skulle sende nytt og at jeg ville motta det innen 14 dager. Noen dager etter fikk jeg kontrabeskjed: produsenten hevdet det var naturlig i steinen. Jeg sendte flere bilder og ingen løsning enda, de står på sitt.
  Begge de andre varene hadde skader. Reolen var skjev (med forboret hull). Masse mailer frem og tilbake og liten progresjon. Har bedt om å få rabatt - selv om jeg helst ville hatt sendt både bord og reol i retur! Er lite imponert over kundeservice. De virker ut til å kunne være et fordyrende mellomledd som har lite å si - hvis leverandøren / produsenten ikke er villig til å ta ansvar - vil de bare videreformidle det, uten at noen egentlig tar ansvar, og kunden blir taperen. Dårlig kvalitet på møblene.
  Første og siste gang - oppleves useriøst


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Tv bord og teppe

  Latterlig. Bestilte teppe til nærmeste postkontor og tv-bord rett hjem. Skulle ta 2-3uker. Må etter 5uker har jeg neppe fått noen av pakkene. Kontaktet kundeservice som sa jeg må smøre meg med tålmodighet. ALDRI IGJEN! Styr unna!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  stuebord

  Bestilte et stuebord for 2-3 måneder siden. Endte opp med over 1 måned forsinkelse fra homeroom for så å bli 1 måned forsinket fra PostNord. Når jeg ringte homeroom angående pakken var det forferdelig kundeservice og han jeg pratet med var frekk og sur. Pakken kom aldri dit den skulle og endte opp med å bli sendt i retur uten noe varsling. Skal aldri bestille herifra noen gang igjen. Helt forferdelig.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Feilleveranse og elendig kundeservice

  Bestilte en sjenk og et vitrineskap av homeroom.
  Når vi mottok vitrineskapet så manglet det en pakke med deler til skapet, mens en annen pakke var duplisert.
  Sendte mail uten respons og etter flere dager med forsøk på å kontakt per tlf og timesvis med venting fikk jeg endelig kontakt med kundeservice. De skulle da se på saken, noe som kun resulterte i en ny mail med nye avklaringer om hva som manglet. Etter flere mailer med bilder, beskrivelser og forklaringer har jeg fortsatt ikke mottatt noe svar eller løsning.

  Etter nye 2 timers venting i kø fikk jeg endelig tak i kundeservice igjen, hvor de da ber om de samme avklaringene som er gitt tidligere per tlf og flere mailer.

  Samtidig ble jeg informert om at hver gang det er behov for en avklaring eller kontakt så rykkes henvendelsen på ny bakerst i køen.

  Jeg har nå bedt de om å enten løse dette umiddelbart, eller så hever jeg kjøpet. Svaret fra kundeservice på dette var at jeg kunne selvfølgelig velge å returnere varene.

  Min tålmodighet er ihvertfall nådd, og så fremt det ikke skjer et under med en god løsning nå så kommer jeg aldri til å bestille noe fra homeroom igjen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Elendig kundeservice

  Fikk tilsendt et bord som var ubrukelig. Beinene hadde en varierende høyde på 2cm. Å få returnert dette er helt håpløs med 1 uke svartid på mail og masse dumme spørsmål på kundeservice.

  Styr unna!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Svindel

  Bestilte bord fra homeroom med beskjed om at det er 4-5 uker levering. Venter 4 uker. Får så mail om at ordren er annullert da varen er utsolgt. Går inn på nettsiden samme dag og finner samme bord, samme navn, samme alt, er til salgs men til en ny pris. dyrere.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Styr langt unna!

  Styr langt unna!
  Bestilte en taklampe og 6 lyspærer.
  Lyspærer ble mottatt etter kort tid.
  Taklampe venter jeg fortsatt på, til tross for at jeg mottok mail om at taklampen var klar til å sendes for en måned siden. Har vært i kontakt med kundeservice gjentatte ganger, de lover å sjekke opp i dette. Sier de skal ringe meg, men ringer aldri tilbake.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Anbefales ikke

  Har aldri hatt en dårligere opplevelse under en netthandel enn denne. På kundeservice er de meget lite løsningsorienterte og de tar absolutt ingen selvkritikk. Styr unna, anbefaler ingen å handle der. Første og siste gang for min del!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Styr langt unna!

  Bestilte spisestue på kampanje herfra. Varene kom raskt, men da vi pakket opp så vi at platen til bordet var stygt skadet i et hjørne. På nettsiden står det at man har fire (!) timer på seg til å melde en skade. Vi har kontaktet kundeservice, men får aldri svar. I tillegg manglet det skruer til å sette sammen stolene. Aldri igjen!


Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff

Coolstuff

1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop

Babyshop

1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Grønt Fokus

Grønt Fokus

7 Anmeldelser

Vurderinger Grønt Fokus Vi vil se boligene våre hyggelige både inne og ute. Vi vil trives også i hager, nyte av sol og ka...

Homeroom

Det å ville ha det fint i hjemmet er ikke akkurat noe revolusjonerende, men mye avhenger på hva slags smak man har og finne en butikk som passer deg. I teorien bør jo ikke det være et stort problem da det finnes hundrevis av møbelbutikker og innredningsbutikker på nett, med ulike stiler og design som de selger. Paradoksalt nok så blir det både lettere og vanskeligere å finne noe du liker da utvalget blir så stort at det er vanskelig å orientere seg. Det er jo noe som løser seg når man finner en butikk man liker, og kanskje Homeroom er den butikken for deg? Det er flere ting en må ta med i betraktningen sånn sett, alt fra stil, pris og kvalitet på produktene, i tillegg til hvordan du som kunde blir behandlet.

Informasjon om Homeroom
Om du ikke har hørt om Homeroom tidligere så har du sannsynligvis hørt om eieren, Ellos. Og det er vel noe som straks får en til å føle seg bedre fordi Ellos har et veldig godt rykte, og er et stort selskap. Med en omsetning på 2 milliarder svenske kroner så er de en av de største i Norden. Og vi sier svenske med vilje, fordi Ellos er svensk. Våre naboer har mye entreprenørskap i seg og det virker som om vi har litt å ta igjen på det området. Noe av det viktigste med Homeroom er uansett utvalget av produkter som de har, kombinert med relativt rimelige priser. Det er en kombinasjon de fleste kommer til å like, og utvalget gjør at du ikke behøver noen annen butikk enn Homeroom for å innrede hjemmet ditt. Og vil du ha dine produkter levert hjem så koster det kun 99 kroner, noe som er utrolig billig sammenlignet med andre butikker.

Hva du kan kjøpe hos Homeroom
Når det kommer til produkter du kan kjøpe så har det seg slik at de selger alt fra møbler, for kjøkken, innredningsdetaljer, belysning, tepper og mye mer. Det er bare å gå inn på de ulike avdelingene for å se hva de har, og du kommer til å fortape deg lenge mens du leter. Men et godt og bredt sortiment kan ikke skjule dårlig kvalitet, om Homeroom skulle ha det, så det er viktig å treffe en god balanse, og bare ved å se på bildene og prisene så føler en seg umiddelbart betrygget om at du kan kjøpe med god samvittighet fra dem.

Samtidig må en også påpeke utvalget, som er såpass stort og variert at du kan kjøpe møbler for alt fra barnerom, stue, entré eller en tv-benk. Om du ikke har hørt om Homeroom tidligere så anbefaler vi deg å ta en titt og om ikke annet gi det en sjanse. Sannsynligheten er stor for at du ikke kommer til å bli skuffet!

Fortell oss
Men uansett vil vi gjerne vite hva kundene til Homeroom tenker, så skriv til oss med dine meninger, erfaringer og opplevelser. Jo mer i detalj du går, desto bedre!


Hvordan pusse opp hjemme