Homeroom erfaringer - les anmeldelser og meninger av norske kunder

Alle kundeanmeldelser

Homeroom

32% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

M
Margrethe
Bestilte et spisebord med 6 stoler. Leste kundeanmeldelsene på denne siden etter at bordet var bestilt, og det gjorde at jeg forventet dårlig service og problemer med levering. Jeg opplevde på ...Les mer
C
Cecilie
Fikk nylig mine spisestuestoler levert på døren i dag. Fargen og kvaliteten stemte med det som ble fremstilt på nettsiden. Leveringstiden var innafor, og hyggelig personalet fra PostNord som levert...Les mer
A
Asgeir Nygaardsvold
Leste anmeldelsene, men tok sjansen allikevel grunnet prisen. Varen kom på en uke, noen små merker på produktet som jeg tok bilde av og fikk 20% reduksjon fra kundeservice - "skadene" ...Les mer
L
Linda Aaserud
Kontrabeskjed om utsolgt produkt over en måned etter bestillingsbekreftelsen ble utsendt og mottatt.Les mer
M
Mariam Noor Bhatti
Meget dårlig erfaring. Det var så mye hodebry med reklamasjon av nattbord med meget dårlig kvalitet. Så var det ikke lett å kommunisere med dem. Tok evigheter før det ble levert. Så å kreve pengene...Les mer

Alle kundeanmeldelser (19)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fornøyd kunde :-)

  Bestilte et spisebord med 6 stoler.
  Leste kundeanmeldelsene på denne siden etter at bordet var bestilt, og det gjorde at jeg forventet dårlig service og problemer med levering.

  Jeg opplevde på den andre siden ingen problemer med levering, god kundeservice og bordet kom helt og pent frem på riktig adresse.
  Kommer til å benytte Homeroomigjen senere! :-)


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Flotte stoler

  Fikk nylig mine spisestuestoler levert på døren i dag. Fargen og kvaliteten stemte med det som ble fremstilt på nettsiden. Leveringstiden var innafor, og hyggelig personalet fra PostNord som leverte på døra i dag.

  Kan fint handle andre produkter fra Homeroom.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Veldig fornøyd

  Leste anmeldelsene, men tok sjansen allikevel grunnet prisen.

  Varen kom på en uke, noen små merker på produktet som jeg tok bilde av og fikk 20% reduksjon fra kundeservice - "skadene" var mikroskopiske.

  Veldig fornøyd!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Middagsservice

  Kontrabeskjed om utsolgt produkt over en måned etter bestillingsbekreftelsen ble utsendt og mottatt.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Nattbord

  Meget dårlig erfaring. Det var så mye hodebry med reklamasjon av nattbord med meget dårlig kvalitet. Så var det ikke lett å kommunisere med dem. Tok evigheter før det ble levert. Så å kreve pengene tilbake gikk heller ikke smertefritt. Jeg ville valgt andre nettbutikker men ikke homeroom. Har flere kjente som har ikke vært fornøyde med dem.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Vannglass og egg glass

  Ikke leverte de varene, og ikke tilbakebetaler de pengene dine, styr unna, har fått flere løfter om at de skal tilbakebetale, og har purret gjentatte ganger på dem, det har nå gått ukesvis, ingen penger.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Spisestoler x4

  Anbefaler ingen å kjøpe noe som helst fra denne siden.

  Verste kundebehandlingen og servicen jeg noen gang har vært vitne til. Jeg har tillegg jobben i en nettbutikk og hatt PostNord som samarbeidspartner.

  Jeg bestilte noen stoler, og ventet lenge på å få de. Når de først kom frem var de dessverre i feil farge, og den fargen jeg har bestilt vet de ikke om kommer inn igjen!

  Ringer med en gang og forklarer situasjonen. Får bestilt opphenting mellom 16-22. dagen etter blir jeg oppringt av postnord 08-16…. Sender de en Mail og forklarer at jeg jobber hver dag (som jeg sa på tlf) mellom 08-16. de sier at ikke det er mulig å bestille opphenting mellom 8-16! Jeg tar kontakt med Postnord og det er mulig, men koster noe ekstra. (Dette er nok en gang Homeroom sin feil, de har sendt feil varer, så jeg skal selvsagt ikke belastes for returen).
  Det har ikke vært noen unnskyldning eller ydmykhet fra homeroom sin side en gang.
  Jeg får tilslutt avtalt med postnord at de kan hente etter 16. Homeroom ber meg da legge ut for returen når sjåføren kommer. (Dette skal selvsagt homeroom stå for)

  Ekstremt mye jobb for å få tilbake pengene mine for feil mottatte varer!

  ALDRI KJØP NOE!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  tv benk hyller

  Total disgrace. After 2 weeks of contact with shop support (possible only through email, spend over 2h waiting on the phone and none is answering that number), week after week they were claiming that my order will be at my place soon, suddenly they say they have lost it ... what the #### ? On top of that they solution of the problem is to either cancel order by myself or reorder items with paying extra fee for reordering (are You ###### serious ?). Plus reordering doesn't mean that I will be able to order same items for the same price I have paid in the first place ... no ... reordering means I have to buy them a new if they are available and in current prices. Now I will have to wait another month for money return. They have no regard at all for the client time. They have wasted 6 weeks of my time. But that's not theirs problems, is it.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Hageputer

  Bestilte hageputer i begynnelsen av juni. Ekstrem lang leveringstid. Varen kom i ferien. Har forsøkt å returnere i 5 uker. Grenseløs dårlig kundeservice!

  Styr unna!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Svindel ingen tilbakebetaling for varer de ikke kan levere

  Bestilte for 4 uker siden. Varen var på lager på nettsiden. En uke senere får jeg melding om at varen er utsolgt. Support sier gjentatte ganger at beløpet skal betales tilbake innen tre dager, men det skjer ikke. Styr unna!


Andre så også på

Logo Lampeguru

Lampeguru

1 Anmeldelser

Lamper er vel noe vi aldri kan få nok av. Det er noe som er både praktisk for våre hjem, men samtidig noe som gir personlighet og...

Logo Cellbes

Cellbes

2 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo AliExpress

AliExpress

1 Anmeldelser

AliExpress er en ekte gigant på netthandelmarkedet, men er det virkelig så bra som alle deres kunder skal ha det til, og hva er histori...

Logo Bedre Nætter

Bedre Nætter

2 Anmeldelser

Noen ganger undervurderer mennesker hvor viktig er god natts søvn er for å trives om dagene. Uten å ha dyp natts søvn, vi...