NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser Homeroom

    Det å ville ha det fint i hjemmet er ikke akkurat noe revolusjonerende, men mye avhenger på hva slags smak man har og finne en butikk som passer deg. I teorien bør jo ikke det være et stort problem da det finnes hundrevis av møbelbutikker og innredningsbutikker på nett, med ulike stiler og design som de selger. Paradoksalt nok så blir det både lettere og vanskeligere å finne noe du liker da utvalget blir så stort at det er vanskelig å orientere seg. Det er jo noe som løser seg når man finner en butikk man liker, og kanskje Homeroom er den butikken for deg? Det er flere ting en må ta med i betraktningen sånn sett, alt fra stil, pris og kvalitet på produktene, i tillegg til hvordan du som kunde blir behandlet.

    Informasjon om Homeroom

    Om du ikke har hørt om Homeroom tidligere så har du sannsynligvis hørt om eieren, Ellos. Og det er vel noe som straks får en til å føle seg bedre fordi Ellos har et veldig godt rykte, og er et stort selskap. Med en omsetning på 2 milliarder svenske kroner så er de en av de største i Norden. Og vi sier svenske med vilje, fordi Ellos er svensk. Våre naboer har mye entreprenørskap i seg og det virker som om vi har litt å ta igjen på det området. Noe av det viktigste med Homeroom er uansett utvalget av produkter som de har, kombinert med relativt rimelige priser. Det er en kombinasjon de fleste kommer til å like, og utvalget gjør at du ikke behøver noen annen butikk enn Homeroom for å innrede hjemmet ditt. Og vil du ha dine produkter levert hjem så koster det kun 99 kroner, noe som er utrolig billig sammenlignet med andre butikker.

    Falske nettbutikker

    Hva du kan kjøpe hos Homeroom

    Når det kommer til produkter du kan kjøpe så har det seg slik at de selger alt fra møbler, for kjøkken, innredningsdetaljer, belysning, tepper og mye mer. Det er bare å gå inn på de ulike avdelingene for å se hva de har, og du kommer til å fortape deg lenge mens du leter. Men et godt og bredt sortiment kan ikke skjule dårlig kvalitet, om Homeroom skulle ha det, så det er viktig å treffe en god balanse, og bare ved å se på bildene og prisene så føler en seg umiddelbart betrygget om at du kan kjøpe med god samvittighet fra dem.

    Samtidig må en også påpeke utvalget, som er såpass stort og variert at du kan kjøpe møbler for alt fra barnerom, stue, entré eller en tv-benk. Om du ikke har hørt om Homeroom tidligere så anbefaler vi deg å ta en titt og om ikke annet gi det en sjanse. Sannsynligheten er stor for at du ikke kommer til å bli skuffet!

    Fortell oss

    Men uansett vil vi gjerne vite hva kundene til Homeroom tenker, så skriv til oss med dine meninger, erfaringer og opplevelser. Jo mer i detalj du går, desto bedre!


    Hvordan pusse opp hjemme

    Homeroom
    Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (25)

    3.8
    28% Ville handlet her igjen!
    Å bestille
    rating
    4.4
    Service
    rating
    2.8
    Prisnivå
    rating
    4.4
    Levering
    rating
    3.4

    Alle kundeanmeldelser

    Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

    Elendig kundeservice

    Fikk tilsendt et bord som var ubrukelig. Beinene hadde en varierende høyde på 2cm. Å få returnert dette er helt håpløs med 1 uke svartid på mail og masse dumme spørsmål på kundeservice.

    Styr unna!

    Dør: Joakim S21-09-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3
    rating

    Fornøyd kunde :-)

    Bestilte et spisebord med 6 stoler.
    Leste kundeanmeldelsene på denne siden etter at bordet var bestilt, og det gjorde at jeg forventet dårlig service og problemer med levering.

    Jeg opplevde på den andre siden ingen problemer med levering, god kundeservice og bordet kom helt og pent frem på riktig adresse.
    Kommer til å benytte Homeroomigjen senere! :-)

    Dør: Margrethe 14-06-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    7.5
    rating

    Flotte stoler

    Fikk nylig mine spisestuestoler levert på døren i dag. Fargen og kvaliteten stemte med det som ble fremstilt på nettsiden. Leveringstiden var innafor, og hyggelig personalet fra PostNord som leverte på døra i dag.

    Kan fint handle andre produkter fra Homeroom.

    Dør: Cecilie05-07-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    7.5
    rating

    Veldig fornøyd

    Leste anmeldelsene, men tok sjansen allikevel grunnet prisen.

    Varen kom på en uke, noen små merker på produktet som jeg tok bilde av og fikk 20% reduksjon fra kundeservice - "skadene" var mikroskopiske.

    Veldig fornøyd!

    Dør: Asgeir Nygaardsvold26-08-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Svindel

    Bestilte bord fra homeroom med beskjed om at det er 4-5 uker levering. Venter 4 uker. Får så mail om at ordren er annullert da varen er utsolgt. Går inn på nettsiden samme dag og finner samme bord, samme navn, samme alt, er til salgs men til en ny pris. dyrere.

    Dør: Gørill 15-09-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4
    rating

    Styr langt unna!

    Styr langt unna!
    Bestilte en taklampe og 6 lyspærer.
    Lyspærer ble mottatt etter kort tid.
    Taklampe venter jeg fortsatt på, til tross for at jeg mottok mail om at taklampen var klar til å sendes for en måned siden. Har vært i kontakt med kundeservice gjentatte ganger, de lover å sjekke opp i dette. Sier de skal ringe meg, men ringer aldri tilbake.

    Dør: Arne Olav Gangstø31-08-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    4
    rating

    Anbefales ikke

    Har aldri hatt en dårligere opplevelse under en netthandel enn denne. På kundeservice er de meget lite løsningsorienterte og de tar absolutt ingen selvkritikk. Styr unna, anbefaler ingen å handle der. Første og siste gang for min del!

    Dør: Eva 22-08-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Styr langt unna!

    Bestilte spisestue på kampanje herfra. Varene kom raskt, men da vi pakket opp så vi at platen til bordet var stygt skadet i et hjørne. På nettsiden står det at man har fire (!) timer på seg til å melde en skade. Vi har kontaktet kundeservice, men får aldri svar. I tillegg manglet det skruer til å sette sammen stolene. Aldri igjen!

    Dør: Hanne30-07-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    6
    rating

    Aldri bestille herfra

    Helt sykt dårlig kundeservice. Opplevde at de la på telefonen før jeg var ferdig med å prate. 8 uker forsinkelse og ingen informasjon underveis. Kunne ikke en gang sende med oppdatering på mail vedr status på leveringen

    Kjøper aldri herfra igjen :-(

    Dør: Thomas Swensen30-07-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3.5
    rating

    Elendig service


    Ikke bestil fra homeroom.no . Useriøst og bare tull. Dårlig kundeservice - det var som man snakker med robotter ikke med menesker.

    Dør: Milena15-06-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    3.5
    rating

    Bare å styre unna.

    Disse er ikke seriøst, samme firma som Ellis.no osv. Det er bare å styre unna!

    Dør: Kunde14-05-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2.5
    rating

    Lampekjøp

    Dette firma er bar tull.
    Jeg har kjøpt 3 lamper, og ingen er akseptable. Nr. 1 ble returnert da den var skjev. ( pæreholder var ikke på linje med lysåpning i kuppel) Nr. 2 var ikke i samsvar med bilde på websiden, så den gikk i søppla av ren frustrasjon. Nr. 3 fikk jeg i går og pakket den ut, FULL av striper som ikke er mulig å fjerne.
    Kundeservice er elendig. Umulig å få kontakt på tlf., hva gjelder reklamasjon er det ikke mulig å få tilsendt ny vare, men man må returnere varene, få pengene tilbake, og bestille ny vare.
    Homeroom vil ikke bli benyttet i fremtiden.

    Dør: Åge Fosse30-04-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    5.5
    rating

    Flere avvik, ingen oppfølging

    Jeg bestilte 1 bor dmed 4 stoler. Fikk kun 3 stoler. Betalte 600 kroner for frakt, men fikk 4 ulike kollier på 4 ulike dager hvor jeg måtte avlyse mange planer. Da jeg tok kontakt med kundeservice, var det ingen oppfølging også kom jeg i kontakt med nye folk hele tiden som ikke klarte å finne fram til saken!

    Dør: Hero 19-04-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Ringte de pga alle dårlige anmeldelser

    Forklarte kundeservice at jeg hadde lyst til å bestille fra de, men at jeg først søkte opp alle dårlige kundeanmeldelsene de har fått, som er gjengangere på flere nettsider. Spørsmålet var derfor om de kunne forsikre meg om leveringstiden som stod på nettsiden.

    Svaret var 'står det tre uker leveringstid, er det tre ukers leveringstid'.

    Svaret ble gitt på svensk av en som ikke la innsats i å gjøre seg videre forstått.

    Mens jeg skriver dette, ble jeg oppringt av de. Jeg tenkte de ville forbedre svaret de hadde gitt meg, men det var en automatisk oppringing hvor en forhåndsinnspilt stemme ber deg besvare en undersøkelse i forbindelse med å ha vært i kontakt med de.

    Dør: Frank05-02-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3.5
    rating

    IKKE BESTILL FRA HOMEROOM

    Hadde kjøpt en spisegruppe og når den ankom var det store feil på pakken. Når vi åpnet spisegruppen var bordet ødelagt. Sendte mail til homeroom og hørte ingenting fra de. sendte ny mail etter 2 uker med informasjon om at vi ønsket oss et nytt bord og fikk ikke svar på denne mailen heller. Ringte de deretter etter nye 10 dager og fikk beskjed om at de hadde sendt mail om vi ønsket oss nytt bord og han måtte høre på hovedlageret om det var inne. Jeg svarte at jeg ønsket meg nytt bord dersom det ikke tok for lang tid. Etter 2 dager hadde jeg ikke hørt noe så da valgte jeg å ringe igjen for å heve kjøpe. Homeroom bestilte postnord som ikke dukket opp riktig dag men dagen etter og da var jeg borte. Ringte igjen å fikk de til å bestille ny henting, postnord dukket ikke opp denne gangen heller. Tok kontakt igjen og de bestilte postnord igjen. Ringte flere ganger for å dobbelt sjekke at de faktisk hadde bestilt og om de kunne sende bekreftelse på dette (det kunne dem ikke), men de hadde bestilt. Sitter nå å venter på postnord for 3 gang mellom 08.00-16.00 skal dem komme. Samboeren min måtte være hjemme fra jobb for å hjelpe til å bære ut da jeg ikke har mulighet. Absolutt ikke bestill herifra! Har holdt på med denne saken i 5 uker.

    Dør: Hilde 29-01-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3.5
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Homeroom

    Din rangering

    FAQ

    Er Homeroom et pålitelig selskap?

    Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Homeroom. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.8/10, hvorav 28% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Homeroom?

    Homeroom opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Reklamemateriell.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Homeroom . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!