Homeroom

Alle kundeanmeldelser

Homeroom

27% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

M
Margrethe
Bestilte et spisebord med 6 stoler. Leste kundeanmeldelsene på denne siden etter at bordet var bestilt, og det gjorde at jeg forventet dårlig service og problemer med levering. Jeg opplevde på ...Les mer
C
Cecilie
Fikk nylig mine spisestuestoler levert på døren i dag. Fargen og kvaliteten stemte med det som ble fremstilt på nettsiden. Leveringstiden var innafor, og hyggelig personalet fra PostNord som levert...Les mer
A
Asgeir Nygaardsvold
Leste anmeldelsene, men tok sjansen allikevel grunnet prisen. Varen kom på en uke, noen små merker på produktet som jeg tok bilde av og fikk 20% reduksjon fra kundeservice - "skadene" ...Les mer
P
Petter
Anbefaler ingen å kjøpe noe som helst fra denne siden. Verste kundebehandlingen og servicen jeg noen gang har vært vitne til. Jeg har tillegg jobben i en nettbutikk og hatt PostNord som samarbe...Les mer
T
Tonje
Elendig fra ende til annen, denne boksen har ikke plass hvis jeg skal prøve å forklare, styr unna!!!Les mer

Alle kundeanmeldelser (37)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fornøyd kunde :-)

  Bestilte et spisebord med 6 stoler.
  Leste kundeanmeldelsene på denne siden etter at bordet var bestilt, og det gjorde at jeg forventet dårlig service og problemer med levering.

  Jeg opplevde på den andre siden ingen problemer med levering, god kundeservice og bordet kom helt og pent frem på riktig adresse.
  Kommer til å benytte Homeroomigjen senere! :-)


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Flotte stoler

  Fikk nylig mine spisestuestoler levert på døren i dag. Fargen og kvaliteten stemte med det som ble fremstilt på nettsiden. Leveringstiden var innafor, og hyggelig personalet fra PostNord som leverte på døra i dag.

  Kan fint handle andre produkter fra Homeroom.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Veldig fornøyd

  Leste anmeldelsene, men tok sjansen allikevel grunnet prisen.

  Varen kom på en uke, noen små merker på produktet som jeg tok bilde av og fikk 20% reduksjon fra kundeservice - "skadene" var mikroskopiske.

  Veldig fornøyd!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Spisestoler x4

  Anbefaler ingen å kjøpe noe som helst fra denne siden.

  Verste kundebehandlingen og servicen jeg noen gang har vært vitne til. Jeg har tillegg jobben i en nettbutikk og hatt PostNord som samarbeidspartner.

  Jeg bestilte noen stoler, og ventet lenge på å få de. Når de først kom frem var de dessverre i feil farge, og den fargen jeg har bestilt vet de ikke om kommer inn igjen!

  Ringer med en gang og forklarer situasjonen. Får bestilt opphenting mellom 16-22. dagen etter blir jeg oppringt av postnord 08-16…. Sender de en Mail og forklarer at jeg jobber hver dag (som jeg sa på tlf) mellom 08-16. de sier at ikke det er mulig å bestille opphenting mellom 8-16! Jeg tar kontakt med Postnord og det er mulig, men koster noe ekstra. (Dette er nok en gang Homeroom sin feil, de har sendt feil varer, så jeg skal selvsagt ikke belastes for returen).
  Det har ikke vært noen unnskyldning eller ydmykhet fra homeroom sin side en gang.
  Jeg får tilslutt avtalt med postnord at de kan hente etter 16. Homeroom ber meg da legge ut for returen når sjåføren kommer. (Dette skal selvsagt homeroom stå for)

  Ekstremt mye jobb for å få tilbake pengene mine for feil mottatte varer!

  ALDRI KJØP NOE!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Flere produkter fra Hanah Home

  Elendig fra ende til annen, denne boksen har ikke plass hvis jeg skal prøve å forklare, styr unna!!!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  tv benk hyller

  Total disgrace. After 2 weeks of contact with shop support (possible only through email, spend over 2h waiting on the phone and none is answering that number), week after week they were claiming that my order will be at my place soon, suddenly they say they have lost it ... what the #### ? On top of that they solution of the problem is to either cancel order by myself or reorder items with paying extra fee for reordering (are You ###### serious ?). Plus reordering doesn't mean that I will be able to order same items for the same price I have paid in the first place ... no ... reordering means I have to buy them a new if they are available and in current prices. Now I will have to wait another month for money return. They have no regard at all for the client time. They have wasted 6 weeks of my time. But that's not theirs problems, is it.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Hageputer

  Bestilte hageputer i begynnelsen av juni. Ekstrem lang leveringstid. Varen kom i ferien. Har forsøkt å returnere i 5 uker. Grenseløs dårlig kundeservice!

  Styr unna!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Svindel ingen tilbakebetaling for varer de ikke kan levere

  Bestilte for 4 uker siden. Varen var på lager på nettsiden. En uke senere får jeg melding om at varen er utsolgt. Support sier gjentatte ganger at beløpet skal betales tilbake innen tre dager, men det skjer ikke. Styr unna!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Spisestoler

  Kjøpte 4 spisestoler i sort, men fikk levert feil farge (beige). Stod i laaang kø før jeg endelig kom igjennom på telefon. Da var det ikke noe hjelp å få, måtte sende bilder på Mail som jeg gjorde.. fikk aldri svar på mailen, prøver å ringe til de igjen for å få ordnet med retur og få tilsendt riktige stoler, men umulig å nå igjennom på telefon (selv på morgenen når jeg går ut ifra at det er rolig på telefon)..

  Vil ikke anbefale å kjøpe noe på homeroom da det tydeligvis er vanskelig å ordne opp med retur og reklamasjoner..


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt


Andre så også på

Logo Varmepumpeshopen

Varmepumpeshopen

1 Anmeldelser

Med tanke på de ganske drastiske klimaforandringene vi har sett de siste årene så er det kanskje smart å foreta noe for &ar...

Logo Cellbes

Cellbes

2 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Grønt Fokus

Grønt Fokus

7 Anmeldelser

Vurderinger Grønt Fokus Vi vil se boligene våre hyggelige både inne og ute. Vi vil trives også i hager, nyte av sol og ka...

Logo Confident Living

Confident Living

1 Anmeldelser

Det å innrede, eller renovere hjemme, har blitt veldig populært de siste årene. Noe av det er nok fordi vi har stadig bedre r&ari...