Homeroom Anmeldelser

: 19
32% Ville handlet her igjen

I fokus: Hva sier kundene våre?
Skriv en anmeldelse

M
Margrethe
Bestilte et spisebord med 6 stoler. Leste kundeanmeldelsene på denne siden etter at bordet var bestilt, og det gjorde at jeg forventet dårlig service og problemer med levering. Jeg opplevde på ...Les mer
C
Cecilie
Fikk nylig mine spisestuestoler levert på døren i dag. Fargen og kvaliteten stemte med det som ble fremstilt på nettsiden. Leveringstiden var innafor, og hyggelig personalet fra PostNord som levert...Les mer
A
Asgeir Nygaardsvold
Leste anmeldelsene, men tok sjansen allikevel grunnet prisen. Varen kom på en uke, noen små merker på produktet som jeg tok bilde av og fikk 20% reduksjon fra kundeservice - "skadene" ...Les mer
L
Linda Aaserud
Kontrabeskjed om utsolgt produkt over en måned etter bestillingsbekreftelsen ble utsendt og mottatt.Les mer
M
Mariam Noor Bhatti
Meget dårlig erfaring. Det var så mye hodebry med reklamasjon av nattbord med meget dårlig kvalitet. Så var det ikke lett å kommunisere med dem. Tok evigheter før det ble levert. Så å kreve pengene...Les mer

Anmeldelser (19)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fornøyd kunde :-)

  Bestilte et spisebord med 6 stoler.
  Leste kundeanmeldelsene på denne siden etter at bordet var bestilt, og det gjorde at jeg forventet dårlig service og problemer med levering.

  Jeg opplevde på den andre siden ingen problemer med levering, god kundeservice og bordet kom helt og pent frem på riktig adresse.
  Kommer til å benytte Homeroomigjen senere! :-)


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Flotte stoler

  Fikk nylig mine spisestuestoler levert på døren i dag. Fargen og kvaliteten stemte med det som ble fremstilt på nettsiden. Leveringstiden var innafor, og hyggelig personalet fra PostNord som leverte på døra i dag.

  Kan fint handle andre produkter fra Homeroom.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Veldig fornøyd

  Leste anmeldelsene, men tok sjansen allikevel grunnet prisen.

  Varen kom på en uke, noen små merker på produktet som jeg tok bilde av og fikk 20% reduksjon fra kundeservice - "skadene" var mikroskopiske.

  Veldig fornøyd!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Middagsservice

  Kontrabeskjed om utsolgt produkt over en måned etter bestillingsbekreftelsen ble utsendt og mottatt.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Nattbord

  Meget dårlig erfaring. Det var så mye hodebry med reklamasjon av nattbord med meget dårlig kvalitet. Så var det ikke lett å kommunisere med dem. Tok evigheter før det ble levert. Så å kreve pengene tilbake gikk heller ikke smertefritt. Jeg ville valgt andre nettbutikker men ikke homeroom. Har flere kjente som har ikke vært fornøyde med dem.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Vannglass og egg glass

  Ikke leverte de varene, og ikke tilbakebetaler de pengene dine, styr unna, har fått flere løfter om at de skal tilbakebetale, og har purret gjentatte ganger på dem, det har nå gått ukesvis, ingen penger.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Spisestoler x4

  Anbefaler ingen å kjøpe noe som helst fra denne siden.

  Verste kundebehandlingen og servicen jeg noen gang har vært vitne til. Jeg har tillegg jobben i en nettbutikk og hatt PostNord som samarbeidspartner.

  Jeg bestilte noen stoler, og ventet lenge på å få de. Når de først kom frem var de dessverre i feil farge, og den fargen jeg har bestilt vet de ikke om kommer inn igjen!

  Ringer med en gang og forklarer situasjonen. Får bestilt opphenting mellom 16-22. dagen etter blir jeg oppringt av postnord 08-16…. Sender de en Mail og forklarer at jeg jobber hver dag (som jeg sa på tlf) mellom 08-16. de sier at ikke det er mulig å bestille opphenting mellom 8-16! Jeg tar kontakt med Postnord og det er mulig, men koster noe ekstra. (Dette er nok en gang Homeroom sin feil, de har sendt feil varer, så jeg skal selvsagt ikke belastes for returen).
  Det har ikke vært noen unnskyldning eller ydmykhet fra homeroom sin side en gang.
  Jeg får tilslutt avtalt med postnord at de kan hente etter 16. Homeroom ber meg da legge ut for returen når sjåføren kommer. (Dette skal selvsagt homeroom stå for)

  Ekstremt mye jobb for å få tilbake pengene mine for feil mottatte varer!

  ALDRI KJØP NOE!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  tv benk hyller

  Total disgrace. After 2 weeks of contact with shop support (possible only through email, spend over 2h waiting on the phone and none is answering that number), week after week they were claiming that my order will be at my place soon, suddenly they say they have lost it ... what the #### ? On top of that they solution of the problem is to either cancel order by myself or reorder items with paying extra fee for reordering (are You ###### serious ?). Plus reordering doesn't mean that I will be able to order same items for the same price I have paid in the first place ... no ... reordering means I have to buy them a new if they are available and in current prices. Now I will have to wait another month for money return. They have no regard at all for the client time. They have wasted 6 weeks of my time. But that's not theirs problems, is it.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Hageputer

  Bestilte hageputer i begynnelsen av juni. Ekstrem lang leveringstid. Varen kom i ferien. Har forsøkt å returnere i 5 uker. Grenseløs dårlig kundeservice!

  Styr unna!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Svindel ingen tilbakebetaling for varer de ikke kan levere

  Bestilte for 4 uker siden. Varen var på lager på nettsiden. En uke senere får jeg melding om at varen er utsolgt. Support sier gjentatte ganger at beløpet skal betales tilbake innen tre dager, men det skjer ikke. Styr unna!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Spisestoler

  Kjøpte 4 spisestoler i sort, men fikk levert feil farge (beige). Stod i laaang kø før jeg endelig kom igjennom på telefon. Da var det ikke noe hjelp å få, måtte sende bilder på Mail som jeg gjorde.. fikk aldri svar på mailen, prøver å ringe til de igjen for å få ordnet med retur og få tilsendt riktige stoler, men umulig å nå igjennom på telefon (selv på morgenen når jeg går ut ifra at det er rolig på telefon)..

  Vil ikke anbefale å kjøpe noe på homeroom da det tydeligvis er vanskelig å ordne opp med retur og reklamasjoner..


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøpte marmorbord, tv benk og reol

  Når man bestiller får man ikke inntrykk av at man bestiller fra flere leverandører hvor frakt blir kalkulert per vare, og ikke per vare. Det er med andre fordyrende for kunden. Det tok lang tid å motta varene - og rot ift sporing og hvert item. Varene kom til slutt.

  Jeg oppdaget hakk i marmorbordet i det jeg pakket det ut. Klaget fikk beskjed om at de skulle sende nytt og at jeg ville motta det innen 14 dager. Noen dager etter fikk jeg kontrabeskjed: produsenten hevdet det var naturlig i steinen. Jeg sendte flere bilder og ingen løsning enda, de står på sitt.
  Begge de andre varene hadde skader. Reolen var skjev (med forboret hull). Masse mailer frem og tilbake og liten progresjon. Har bedt om å få rabatt - selv om jeg helst ville hatt sendt både bord og reol i retur! Er lite imponert over kundeservice. De virker ut til å kunne være et fordyrende mellomledd som har lite å si - hvis leverandøren / produsenten ikke er villig til å ta ansvar - vil de bare videreformidle det, uten at noen egentlig tar ansvar, og kunden blir taperen. Dårlig kvalitet på møblene.
  Første og siste gang - oppleves useriøst


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  stuebord

  Bestilte et stuebord for 2-3 måneder siden. Endte opp med over 1 måned forsinkelse fra homeroom for så å bli 1 måned forsinket fra PostNord. Når jeg ringte homeroom angående pakken var det forferdelig kundeservice og han jeg pratet med var frekk og sur. Pakken kom aldri dit den skulle og endte opp med å bli sendt i retur uten noe varsling. Skal aldri bestille herifra noen gang igjen. Helt forferdelig.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Feilleveranse og elendig kundeservice

  Bestilte en sjenk og et vitrineskap av homeroom.
  Når vi mottok vitrineskapet så manglet det en pakke med deler til skapet, mens en annen pakke var duplisert.
  Sendte mail uten respons og etter flere dager med forsøk på å kontakt per tlf og timesvis med venting fikk jeg endelig kontakt med kundeservice. De skulle da se på saken, noe som kun resulterte i en ny mail med nye avklaringer om hva som manglet. Etter flere mailer med bilder, beskrivelser og forklaringer har jeg fortsatt ikke mottatt noe svar eller løsning.

  Etter nye 2 timers venting i kø fikk jeg endelig tak i kundeservice igjen, hvor de da ber om de samme avklaringene som er gitt tidligere per tlf og flere mailer.

  Samtidig ble jeg informert om at hver gang det er behov for en avklaring eller kontakt så rykkes henvendelsen på ny bakerst i køen.

  Jeg har nå bedt de om å enten løse dette umiddelbart, eller så hever jeg kjøpet. Svaret fra kundeservice på dette var at jeg kunne selvfølgelig velge å returnere varene.

  Min tålmodighet er ihvertfall nådd, og så fremt det ikke skjer et under med en god løsning nå så kommer jeg aldri til å bestille noe fra homeroom igjen.


Andre så også på