NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Glassoginterior

  Alle synes at de har det fint hjemme, og for den enkeltes smak så er det sannsynligvis veldig fint. Men om man skal se objektivt på det så blir det jo fort litt annerledes og det er ikke til å komme unna at mye avhenger på hvilken butikk du kjøper i. Litt har det å gjøre med hvor mye penger du har og hva du har råd til naturligvis, men så finnes det også veldig mange interiørbutikker og velge mellom. Et særegent hjem er noe man kan få til, om man utforsker litt og utvider horisonten. Og da kan det jo hende at Glassoginterior.no er et godt sted å starte? Om du er nysgjerrig på hva det er og hva du kan finne der, så les gjerne videre for mer informasjon. Kanskje du blir inspirert!

  Ting å vite om Glassoginterior.no

  Som interiørbutikk har Glassoginterior.no eksistert siden 2006. En levetid på 14 år tilsier at dette er mennesker som vet hva de driver med og har fått mye erfaring i bransjen. Det er viktig blant annet fordi man ser at produktutvalget forandrer seg, og at det blir en slags enhetlig stil du kan kjøpe i butikken. De skryter av å være den største butikken i Norge innen sitt område, noe som lover ganske mye for deg som kunde. Om du bor i nærheten av Tønsberg er det mulig for deg å hente produktet direkte fra lager, ellers varierer prisen på leveranse avhengig på hvilken metode du velger. Om du kjøper for over 1000 kroner så får du gratis frakt og man håper jo at produktene du kan kjøpe der er av såpass høy kvalitet at det ikke kommer til å være noe problem. Så la oss se på hva de selger.

  ROOM TOUR 2018

  Glassoginteriør.no sitt produktutvalg

  Når det kommer til det du kan kjøpe så er utvalget deres veldig stort og bredt og du kan virkelig gjøre hjemmet ditt litt finere og gi det litt mer særpreg enn det mange andre hjem har. De selger i veldig mange ulike kategorier, som blant annet Interiør, Kjøkken, Møbler, Bestikk, Kunstglass og Utendørs. Det er flere kategorier de selger i, slik at man får et komplett utvalg av ting, og som sagt, man kan skape en enhetlig stil hjemme ved å kjøpe derfra. Noe som mange er ute etter. Når det gjelder møbler så er det faktisk møbler de selger. Mange butikker sier møbler, men mener kanskje et teppe som man legger på sofaen eller en pute. Men her er det et godt utvalg av møbler, dyre møbler i tillegg! De selger også fine og søte produkter for barn så man finner noe for hele familien og alle rommene i hjemmet. Hvorfor ikke ta en litt nærmere titt for å se om det er noe du kan finne der?

  Meninger om Glassoginteriør.no

  De av dere som leser her og som har noe å dele med dere, skriv gjerne inn til oss og fortell oss om det. Fyll ut kontaktskjemaet slik at dere hjelper andre!


  Interiørinspirasjon til hjemmet

  Glassoginterior
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Dårlig returordning

  Nettbutikken har ekstremt dårlig returordning! Fikk beskjed om å kontakte nettbutikken på e-post dersom jeg ønsket å benytte meg av angreretten, men de svarer ikke på mail. Etter én uke med tre purringer har jeg fortsatt ikke fått info om hvordan/hvor varen kan returneres. Fins ingen info på nettsiden heller.

  Useriøst.

  Dør: Tina04-01-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Glassoginterior

  Din rangering

  FAQ

  Er Glassoginterior et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Glassoginterior. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Glassoginterior?

  Glassoginterior opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk, Reklamemateriell.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Glassoginterior . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!