NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bemz

  Har du noen gang vært på en shoppingtur, enten på nettet eller fysisk, og sett en sofa du virkelig liker? Men til din skuffelse så ser du at de ikke har den i fargen du er ute etter, eller i det materialet du vil ha? Det er ganske leit, fordi man bør jo ikke kjøpe ting som sofaer uten å virkelig like det man kjøper. Så da har folkene hos Bemz gjort noe smart, i at de tilbyr deg overtrekk, som passer til en mengde ulike produkter, slik at du får akkurat den fargen, eller det materialet du er ute etter. På mange måter så er det en veldig god forretningside, og noe som naturligvis er veldig til kundens fordel også. Så la oss se litt nærmere på Bemz og hva det hele handler om.

  Litt bakgrunn om Bemz
  Selve ideen til Bemz er ganske enkel, da grunnleggeren kjøpte en sofa på Ikea, men ikke helt likte utseendet i forhold til hvordan det sto til sammenlignet med omgivelsene. Som sagt, ganske enkelt når en først tenker over det, men det er ikke noe som alle ville forsøkt å forandre på i praksis. Og for de som er veldig opptatte av hvordan alt ser ut og hvordan det står til med kombinasjonene i hjemmet så er dette en helt perfekt tjeneste. Det innebærer at du egentlig ikke behøver å tenke så mye på fargene eller slike ting, da du selv kan tilpasse det slik at det sklir fint inn med resten av boligen. Bemz har en veldig god ide, og det er ikke veldig overraskende å se at de vokser hele tiden.

  Hva du får hos Bemz

  Som sagt så er det store med Bemz overtrekk, og i første omgang så fokuserte de aller mest på overtrekk for Ikea-produkter, og ikke bare sofaer heller. Etterhvert så har dette utvidet seg ganske mye og du kan til og med kjøpe ben til, men også produkter, og andre serier. Vil du ha en annen stil til din madrass, stol eller lignende? Det får du hos Bemz, i tillegg til at de selger gardiner, tepper, putefutteral og andre slike ting. Det er vel det som er fordelen ved å ha suksessen som Bemz har hatt, da det tillater deg til å vokse hele tiden. Noe som Bemz tillater deg er at det gir deg muligheten til å forandre på hele stuen din, uten at du trenger å kjøpe helt nye møbler. Og trenger du noen gode ideer, så kan Bemz hjelpe deg.

  Tilfreds med Bemz?

  Det store og viktige blir da om det fungerer like godt som det høres ut som i teorien. Om overdragene passer godt med produktene og om det hele ser "naturlig" ut eller ikke. Det er viktige ting å ta med i beregningen, og noe som gjør at man ønsker å vite mer. Sannsynligvis så gjør det jo det, ellers ville ikke Bemz fortsatt eksistert, men vi ønsker å høre fra dere som har kjøpt fra Bemz. Skriv inn til oss og fortell!


  Hvordan bytte ben på en sofa fra Ikea

  Bemz
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Bemz

  Din rangering

  FAQ

  Er Bemz et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Bemz. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bemz?

  Bemz opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Bemz . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!