NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Home-Tex

  Det å ha det fint i hjemmet er en prioritet for mange, for de aller fleste faktisk. Samtidig vil mange også ha det så komfortabelt som mulig, så om man klarer å treffe en god kombinasjon der så er det helt ideelt. Det er ikke alltid like lett og mye avhenger faktisk også på hvilken butikk du handler i. Utvalg har sånn sett mye å si så det er kanskje smart å være kresen og bruke tid på å finne det du vil ha. Kompromisser er ofte greit, men når deg kommer til innredning hjemme vil man gjerne ha det beste, som man også har råd til. Home-Tex virker sånn sett å være en god butikk, en butikk som er kjent blant mange og som har hatt stor suksess de seneste årene. Det at de at de har mange kategorier å kjøpe i er en stor bonus. Høres det interessant ut? Les gjerne videre for mer informasjon

  Interessant informasjon om Home-Tex

  Som mange andre butikker vi har på siden vår og som vi har sett på er Home-Tex en dansk butikk. Hva årsaken til det er kan man spekulere i, men kanskje de rett og slett er bedre enn oss på slike ting? Uansett har de drevet med dette i 15 år, noe som ikke er dårlig bare det, og de har sitt lager i Danmark. Det betyr at om du bor helt oppe i Nord-Norge kan det ta litt lenger tid før du får varene, men de lover en levering innen 7 dager, noe som tross alt ikke er så ille. Av det vi kan se har de dessverre ikke gjort det mulig med gratis frakt, noe som trekker ned litt. Frakten kommer på 79 kroner, og selv om det ikke er veldig mye så er det fortsatt litt synd.

  MENYs nettbutikk - TV2 Nyhetene

  Hva du kan kjøpe

  De har et stort fokus på sengetøy, det betyr laken, dyner, hodeputer, overmadrasser og mye annet. Deres utvalg er virkelig stort, og det er interessant hvor mange produkter de har i hver kategori. Det er produkter der til flere tusen kroner, noe som forhåpentligvis betyr at kvaliteten på det man får er ganske høy. Med tanke på at de er i samarbeid med flere kjente produsenter tror vi ikke at det er noe man behøver å tvile på. Utover det selger de også i kategoriene leketøy, boligtilbehør blant andre. Det er mye å se gjennom, og om du vil kjøpe noe fint til din lille, utenom et kult sengetøy, kan du altså det. Det er rett og slett tydelig at folkene hos Home-Tex vet hva de driver med, og om du vil forandre litt på soverommet ditt er dette en svært god butikk å gjøre det med! Det er om ikke annet verdt å se på og vurdere selv om du vil kjøpe der eller ei.

  Om du allerede har kjøpt fra dem vil vi vite mer om det og om du er fornøyd med kjøpet. All informasjon du kan gi blir satt pris på!


  Hvordan du skifter sengetøy på dobbeltdyne

  Home-Tex
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  4
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  4

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Forferdelig kundeservice

  Bestilte dyne som var 140cm bred og fikk en på 135cm. De nekter meg retur og tar ikke ansvar for egen feilmerking.

  Dør: Jan Inge 22-09-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Home-Tex

  Din rangering

  FAQ

  Er Home-Tex et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Home-Tex. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Home-Tex?

  Home-Tex opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Home-Tex . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!