NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Gardinshoppen

  Det å innrede hjemmet ditt slik du vil ha det kan ha stor effekt på hvordan du føler deg, og på humøret ditt. På samme måte som det kan være trist å ha et hjem som oppleves som kjedelig og trist. Gardiner er sånn sett en viktig del av ethvert hjem, og selv om du kan kjøpe ferdigmålte og ferdigproduserte gardiner i bortimot alle butikker for hjemmet, så gir spesialbestilte gardiner en ekstra spesiell følelse. Fordi dine gardiner er det ingen andre som har, da det har kommet fra din fantasi og tanker om hvordan du vil ha det. Om det er det du ønsker å gjøre er Gardinshoppen et veldig godt sted å begynne din søken. Så la oss hjelpe deg litt ved å ta en nærmere titt.

  Om Gardinshoppen

  Dette er kanskje en butikk som ikke er så veldig godt kjent, og da det er sant at kanskje de fleste av oss foretrekker å ha spesialmålte gardiner, så er det ikke slik at alle tar seg tiden til å måle og gjøre jobben som kreves. I tillegg tror man at det kan koste mer å gjøre det på den måten. Det siste avhenger nok på hvor man kjøper sine vanlige gardiner, for om man kjøper på Nille så kan det hende at de er billigere, men det er helt sikkert at de ikke er av samme kvalitet. Så det er en balansegang en må være forberedt på å gå, for om kvaliteten er dårligere så må man kjøpe nye gardiner raskere enn om du har gardiner av høyere kvalitet. Og når du bestiller de selv, som vi skal se, så blir de raskt finere enn samlebåndsproduserte gardiner fra Kid.

  Hva du får hos Gardinshoppen

  Det er ulike kategorier du kan handle i hos Gardinshoppen, hvor hovedfokuset naturligvis ligger på Gardiner. Du har rullegardiner, persienner, plisségardiner, liftgardiner, foldgardiner og lamellgardiner, i tillegg til standard gardiner. På Gardinshoppen får du hjelp til å finne ut av hvordan de leverer sine produkter, så du vet i forkant at det passer til det du er ute etter. Generelt er det en side som er ganske behjelpelige med sine tjenester, hvor du blant annet får gratis fargeprøver og de gir deg prisgaranti pluss 5 prosent rabatt. Det betyr at om du finner produkter av samme kvalitet på nettet til en lavere pris så får du den samme prise på Gardinshoppen, i tillegg til 5 prosent rabatt. Det er mye bra med Gardinshoppen, det skal sies, selv om de kanskje kunne gjort en bedre jobb med presentasjonen.

  Bør du bruke Gardinshoppen?

  Som sagt så er det mye bra med denne butikken, men om du er misfornøyd med dine produkter så kan det være vanskelig å få de returnert, siden de er spesialbestilte av deg. Så du bør være klar over hva du begir deg ut på. Samtidig er det fristende med "personlige" gardiner, så det er massvis av plussider til å bruke denne butikken.

  Til de av dere som har erfaring med Gardinshoppen, er dere enige i det?


  Montering av lamellgardiner

  Gardinshoppen
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Gardinshoppen

  Din rangering

  FAQ

  Er Gardinshoppen et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Gardinshoppen. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Gardinshoppen?

  Gardinshoppen opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Gardinshoppen . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!