Gardinshoppen Anmeldelser

: 3
67% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2023-12-11
Gardin
Jeg bestilte et gardin og det kom veldig fort etter jeg hadde bestilt det. Gardinet passet perfek...Les mer
Lesch

Mest relevante negative anmeldelse

  2023-12-07
Kjøp av persienne
Jeg bestilte en persienne som kom feil og med dårlig kundeservice. Bestilte den "eksklusive&...Les mer
rudy

Mest stemmer anmeldelse

  2021-11-08
Veldig gode løsninger for mine
Jeg var spesifikt ute etter rullegardiner, men da jeg har vinduer som er spesielle i størrelsen s...Les mer
Henrik

Anmeldelser (3)

  (2)

 (0)

  (1)

  (0)

  (0)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Veldig gode løsninger for mine gardiner

  Jeg var spesifikt ute etter rullegardiner, men da jeg har vinduer som er spesielle i størrelsen så var det vanskeligere enn jeg trodde å finne gode rullegardiner. Heldigvis fant jeg til slutt Gardinshoppen, som gjorde det veldig enkelt for meg å bestille rullegardinene jeg trengte fra dem, i tillegg til at det var svært gode priser i forhold til deres konkurrenter. Det er det viktigste for meg, og det er definitivt en butikk jeg kommer til å bruke igjen. Det at det ikke er en altfor kjent butikk gjør det jo enda bedre for meg! Tro meg, det er en veldig god butikk!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Gardin

  Jeg bestilte et gardin og det kom veldig fort etter jeg hadde bestilt det. Gardinet passet perfekt og kvaliteten var kjempebra. Prisene var også veldig gode, mye billigere enn andre steder på nettet. Alt i alt var jeg veldig fornøyd med kjøpet mitt hos Gardinshoppen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøp av persienne

  Jeg bestilte en persienne som kom feil og med dårlig kundeservice. Bestilte den "eksklusive" persiennen den 10. mai 2021, men måtte mase den 11. juni 2021 da det var feil med leveringen. Jeg fikk endelig beskjed om at den skulle leveres den 21. juni 2021, men da jeg prøvde å åpne persiennen, fant jeg ut at messingrullen hadde falt ut og var borte. Dette har aldri skjedd med en persienne jeg har hatt tidligere, så det var veldig skuffende. Jeg kontaktet kundeservice den 26. juli 2021, og de sa at de ville sende en ny messingrull. Dessverre har jeg ennå ikke fått messingrullen per 9. september 2021, til tross for flere purringer og ingen svar fra kundeservice. Persiennen er nå ubrukelig og må kastes. En skuffende opplevelse med en useriøs leverandør.


Andre så også på