NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser House of Hygge

  Om du er ute mye i naturen og er generelt aktiv så vet du kanskje også om viktigheten av å ha det riktige utstyret, eller i det minste for å ha det så komfortabelt som mulig. Det er noe som er spesielt viktig for oss, for det er liksom ikke noe de som bor på Vanuatu akkurat kommer til å ha behov for. Det er relativt spesifikt til oss, og andre land som bor i land med masse fjell, og House of Hygge har sånn sett det perfekte sortimentet for deg. Man ser det jo også på navnet på butikken, som du forstår med en gang er en norsk butikk. Det er dog visse aspekter med en slik butikk som er viktige å få med seg, og suksessen til House of Hygge avhenger mye på hvordan deres kunder oppfatter dem. Er det bedre å handle hos House of Hygge i stedet for hos en av deres konkurrenter? La oss se!

  Informasjon om House of Hygge

  En ting man må anerkjenne er at House of Hygge er et godt navn, men kan kanskje misforstås! Det er som du vet en norsk butikk, som er basert i Hemsedal, etablert helt tilbake i 2004, noe som kanskje er overraskende for noen. Men at den er norsk er logisk i forhold til hva de selger og at deres kunder har behov for deres produkter mens de er i Hemsedal. Men selv om den er lokalisert i Hemsedal så er det jo en nettbutikk vi prater om, som leverer over hele landet, og du får produktet ditt innen 2-4 virkedager. NOe som er ganske bra med tanke på hvor butikken ligger, og du får gratis frakt på kjøp over 1000 kroner. Du har også 30 dagers åpent kjøp, men håpet er jo at produktene skal være såpass gode at du ikke vurderer å sende dem tilbake. Så la oss se på produktene!

  Hvordan rigge Slakkline med Rullebinere - Ny :)

  Hva du kan kjøpe hos House of Hygge

  Hos House of Hygge får du produkter som gjør din tur til den beste mulige, og de selger i kategorier som ull, googles, hengekøyer, slakkline og de har et outlet. For den uerfarne virker disse tingene kanskje litt overraskende, spesielt det med hengekøye, men du kan altså kjøpe en slik og ta den med deg på tur og henge den opp hvor det passer seg. Og ikke tro at slike produkter er uoverkommelige dyre, for det er de ikke. Og det er jo utrolig viktig å fokusere på kvaliteten, fordi om du kjøper slike ting som skal holde deg varme, komfortable og trygge ute i det ville så må man helt klart ha tillit til produktet. Og av det vi kan se, fra produktene selv og hva deres kunder sier om dem, så er det ingenting å utsette på House of Hygge.

  Men hva med de av dere som leser her og har kjøpt fra House of Hygge? Fortell oss om deres erfaringer og om dere ville anbefalt andre å kjøpe hos dem!


  Hengekøye fra House of Hygge

  House of Hygge
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om House of Hygge

  Din rangering

  FAQ

  Er House of Hygge et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om House of Hygge. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr House of Hygge?

  House of Hygge opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til House of Hygge . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!