House of Hygge

Alle kundeanmeldelser

House of Hygge

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 Anmeldelser

Fotball er i vinden som aldri før. I dag er det flere spillere enn noen gang, både gutter og jenter. Og da tenker vi ikke bare på...

House of Hygge

Om du er ute mye i naturen og er generelt aktiv så vet du kanskje også om viktigheten av å ha det riktige utstyret, eller i det minste for å ha det så komfortabelt som mulig. Det er noe som er spesielt viktig for oss, for det er liksom ikke noe de som bor på Vanuatu akkurat kommer til å ha behov for. Det er relativt spesifikt til oss, og andre land som bor i land med masse fjell, og House of Hygge har sånn sett det perfekte sortimentet for deg. Man ser det jo også på navnet på butikken, som du forstår med en gang er en norsk butikk. Det er dog visse aspekter med en slik butikk som er viktige å få med seg, og suksessen til House of Hygge avhenger mye på hvordan deres kunder oppfatter dem. Er det bedre å handle hos House of Hygge i stedet for hos en av deres konkurrenter? La oss se!

Informasjon om House of Hygge
En ting man må anerkjenne er at House of Hygge er et godt navn, men kan kanskje misforstås! Det er som du vet en norsk butikk, som er basert i Hemsedal, etablert helt tilbake i 2004, noe som kanskje er overraskende for noen. Men at den er norsk er logisk i forhold til hva de selger og at deres kunder har behov for deres produkter mens de er i Hemsedal. Men selv om den er lokalisert i Hemsedal så er det jo en nettbutikk vi prater om, som leverer over hele landet, og du får produktet ditt innen 2-4 virkedager. NOe som er ganske bra med tanke på hvor butikken ligger, og du får gratis frakt på kjøp over 1000 kroner. Du har også 30 dagers åpent kjøp, men håpet er jo at produktene skal være såpass gode at du ikke vurderer å sende dem tilbake. Så la oss se på produktene!

Hva du kan kjøpe hos House of Hygge
Hos House of Hygge får du produkter som gjør din tur til den beste mulige, og de selger i kategorier som ull, googles, hengekøyer, slakkline og de har et outlet. For den uerfarne virker disse tingene kanskje litt overraskende, spesielt det med hengekøye, men du kan altså kjøpe en slik og ta den med deg på tur og henge den opp hvor det passer seg. Og ikke tro at slike produkter er uoverkommelige dyre, for det er de ikke. Og det er jo utrolig viktig å fokusere på kvaliteten, fordi om du kjøper slike ting som skal holde deg varme, komfortable og trygge ute i det ville så må man helt klart ha tillit til produktet. Og av det vi kan se, fra produktene selv og hva deres kunder sier om dem, så er det ingenting å utsette på House of Hygge.

Men hva med de av dere som leser her og har kjøpt fra House of Hygge? Fortell oss om deres erfaringer og om dere ville anbefalt andre å kjøpe hos dem!


Hengekøye fra House of Hygge