NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser TrekkInn

  Det å gå en tur ute i skogen, eller marka, er noe alle bør unne seg å gjøre en gang i blant. Det er sunt for deg, både fysisk og psykisk, og noe som vi bør gjør langt oftere enn det vi gjør nå. Men til det så trenger man nødvendigvis også utstyret til det, og det er mange butikker som selger det. Det å finne en god butikk derimot, som selger alt du behøver, på et og samme sted kan være litt vanskeligere. Så TrekkInn er et godt sted å starte da de kun fokuserer på utendørs- og turprodukter. Fokuset vil da ligge på om dette er en butikk du bør kjøpe hos, men egentlig så er det viktigste at de har produktet du er ute etter, til en rimelig pris. Så har de det da? La oss se.

  Informasjon om TrekkInn

  Denne butikken er del av et større nettverk av lignende butikker, hvor alle har sitt eget spesielle fokus innen sport og aktiviteter. Det er under moderselskapet TradeInn de eksisterer og det er en veldig smart forretningsidé, noe som gjør at man som kunde føler at man blir satt pris på, og at den aktiviteten man driver med er like viktig som om man skulle spilt fotball. Faktum er at man kan finne over hundre tusen produkter som er laget for fjellvandring, og alt annet som inngår i en utendørsaktivitet. Uansett om du skal ut å klatre, gå tur eller campe, eller alle tre samme dag, så har TrekkInn det du trenger. For å si det sånn, det er ikke rrt at de har hatt den suksessen de har opplevd de siste årene. En omsetning som ligger i milliardklassen beviser at deres strategi har fungert veldig bra.

  Hva TrekkInn selger

  Akkurat det har vi gått igjennom allerede, men det er viktig å påpeke de ulike merkevarene du finner. Vi kan naturligvis ikke ramse opp alle sammen her, men det er bokstavelig talt hundrevis av de, og totalt på TradeInn så selger de over 7000 merkevarer. Du finner altså ditt favorittmerke, nesten uansett hva det skulle være, og hos TrekkInn betyr det adidas, The North Face, Helly Hansen og Salomon, blant veldig mange andre. Det gjør det på en måte frigjørende å shoppe hos TrekkInn fordi man vet at man finner det man er ute etter. Trenger du elektronikk, tøy, utstyr eller oppblåsbare hoppeslått? TrekkInn er stedet som har samlet alt på et sted. Det eneste du trenger å gjøre er å lete, fordi de har det du er ute etter.

  Dine inntrykk av TrekkInn

  Det er mye bra å si om denne butikken, men det betyr ikke nødvendigvis at deres kunder har hatt gode opplevelser hele tiden. Så vi vil oppfordre alle sammen som leser, og som har kjøpt fra TrekkInn til å skrive inn til oss og fortelle. Uansett om det er med positivt eller negativt fortegn. Jo flere av dere som skriver og forteller, desto bedre er det for våre andre lesere. Så nøl ikke, og skriv inn!


  Tøy du trenger for turen

  TrekkInn
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (5)

  2.8
  40% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  3.2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  3.6
  Levering
  rating
  2.4

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Toll

  Ikke handle her. De driver ikke med toll behandling så ekstra tillegg via DHL vil bli lagt til, de har dyr shipping, og Ekstra toll gebyrer. Jeg måtte betale i toll og gebyrer via DHL. 40% extra på 1200kr i toll etter å ha handlet her

  Dør: Mats11-08-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  3
  rating

  Ikke fått PS5!

  Bestilte PS5 2 januar 21 den har fortsatt ikke kommet....

  Dør: Kjetil Torp Songe26-04-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  3.5
  rating

  Uærlig firma

  Betalte for en klokke til 2300kr. Har ikke mottatt klokka i det hele tatt. Påstår avsender har sendt men det er ikke fakta. Mitt råd er at alle må ikke kjøpe noe som helst fra dette firmaet. De er kjeltringer!!!! De stjeler fra deg. De driver med kriminalitet på nett

  Dør: Hege vestli21-01-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3
  rating

  Elendig

  Tar pengene dine, men leverer ikke varen. Styr unna! Bestilte og betalte vintersko til 1300kr , men fikk de aldri. Aldri handle her!

  Dør: Monika Nesse12-01-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  hodelykt

  Bestilte 8.11.20.
  Har ikke hørt noe

  Dør: Dr Jan Rollheim18-11-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om TrekkInn

  Din rangering

  FAQ

  Er TrekkInn et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om TrekkInn. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2.8/10, hvorav 40% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr TrekkInn?

  TrekkInn opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til TrekkInn . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!