NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Birk Sport

  Når du skal ut å trene eller har en aktiv livsstil så er det visse krav man har, først og fremst til utstyr og komfort. Det avhenger kanskje litt på hva slags erfaring man har med et slikt liv, for om man har hatt et aktivt liv utendørs i flere år så har man sannsynligvis strengere krav til utstyr, klær og tilbehør. Det er kanskje noe som er spesielt sant med sykler, fordi man vil ha en god sykkel som man kan stole på for eksempel. Og det skal sies at det ikke akkurat er få butikker man kjøpe slikt utstyr på, men man vil vel gjerne ha det beste tilgjengelig? Md tanke på at det finnes mange butikker kan det jo også hende at en av dem har gått deg hus forbi? Som Birk Sport? Om du ikke kjenner til den kan vi ta en introduksjon!

  Informasjon om Birk Sport

  Som du kanskje kan innbille deg så er ikke dette en butikk med en massiv internasjonal tilstedeværelse, men for oss nordmenn så behøver den jo ikke å være det. Så lenge den selger det du er ute etter og serverer et norsk marked på en tilfredsstillende måte så er jo det greit nok. Birk Sport er en familiebedrift, noe som gir den en viss sjarm som kanskje andre butikker ikke har. Det at de har overlevd helt siden 1992 er imponerende og viser at de gjør mye riktig med bedriften sin, kanskje først og fremst med tanke på hvordan de behandler sine kunder og at kundene deres er fornøyde. Da dette er en butikk for sport og aktivitet så har de valgt å rendyrke konseptet mot sykler, siden 1999. Sykling er noe av det beste en kan gjøre, så la oss ta en nærmere titt på hva du kan kjøpe.

  Premium Deal

  Utvalget hos Birk Sport

  Da fokuset ligger på sykler så vet man hva man får. Det er dog imponerende utvalg de har, hvor de også selger elsykler, men også "vanlige" sykler. Alt er tilpasset alles behov, om du behøver en til å sykle til skolen eller jobben så finnes det en passende modell for deg. Men om du vil ut på fjellet eller skogen, så har de flere terrengsykler du kan ta en titt på. Om du allerede har en sykkel, men trenger klær eller tilbehør og utstyr så kan du naturligvis finne også det hos Birk Sport. Alt de selger er rettet mot aktivitet med sykkel, men visse av klærne og utstyret kan jo brukes til andre formål om du vil det. Om noe har blitt ødelagt på sykkelen din selger de også deler, noe som er godt å få med seg, og er du kyndig kan ordne det selv!

  Erfaringer med Birk Sport

  Birk Sport har sannsynligvis hatt mange kunder opp gjennom årene og om du er en av dem vil vi gjerne lese hva du har å si, og om du ville anbefalt andre å kjøpe fra denne butikken. Skriv til oss og fortell oss hvorfor!


  Elsykkel fra Birk Sport

  Birk Sport
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Birk Sport

  Din rangering

  FAQ

  Er Birk Sport et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Birk Sport. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Birk Sport?

  Birk Sport opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Birk Sport . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!