Wiggle

Alle kundeanmeldelser

Wiggle

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Wiggle

Å holde seg i aktivitet og i god form er utrolig vitkig, og kanskje viktigere enn noensinne. Med tanke på at mange av oss sitter og skriver eller jobber med PC hele dagen så er det ikke mye aktivitet vi får til i løpet av en dag. Derfor er det noe vi må aktivt søke, og passe på at vi gjør de riktige tingene for å ivareta en god helse. Derfor kan en butikk som Wiggle være viktig, selv om den kanskje er ment for mennesker som allerede er i god form og som vet hva de er ute etter å oppnå. Det er mye forskjellig du kan kjøpe hos dem, så da kan det vel lønne seg å ta en nærmere titt? Les videre for å få all informasjon du behøver.

Ting å vite om Wiggle
Wiggle er en engelsk butikk, og har eksistert i Portsmouth helt siden den andre verdenskrigen ble avsluttet. Det er noe litt forfriskende å finne en engelsk butikk av den typen denne er, selv om den nå er solgt til andre selskap og har ikke det samme eierskapet som det tidligere hadde. Når det kommer til selve netthandelen så er det noe som har kommet relativt nylig. Det var i 2011 at man lanserte nettsider for utenlandske kunder, mye på grunn av mer investering i selskapet. Det er noe veldig fint og profesjonelt med siden, noe man blant annet kan se ved supportsiden deres hvor du finner all slags informasjon du kommer til å behøve om siden. Opprinnelig startet denne butikken som en sykkelbutikk med navn "Butler Cycles", men da sortimentet deres har utvidet seg og med andre eier har også navnet forandret seg til Wiggle. Man får en slags umiddelbar tillit til Wiggle, noe som er mer enn det man kan si om andre sider!

Utvalget deres
Fokuset var i begynnelsen som sagt på sykler, men det har altså utvidet seg til å gjelde mye av det folk driver med som aktivitet i dag. Det inkluderer sykling, løping, triatlon, svømming, treningsstudio og annen utendørsaktivitet. I tillegg har de en egen kategori for de som pendler hvor du kan finne produkter skreddersydd for en så god og trygg pendling til jobben som mulig. Når det kommer til selve produktene i de forskjellige kategoriene er de for mange til å nevne her, så om det er av interesse for deg så oppfordrer vi deg rett og slett til å gå inn på siden deres for å se hva de har for noe. De selger også produkter for velvære og for bedre kosthold, så du kan finne alt du trenger for å komme i bedre form hos Wiggle!

Dine erfaringer
Det er mye positivt å si om Wiggle, men det viktigste er alltid hva deres kunder sier. Derfor oppfordrer vi alle som leser dette og som har brukt Wiggle til å skrive til oss og fortelle mer om det. Uansett om det er positivt eller negativt så vil vi vite om det. Så nøl ikke!


Hjelmer du kan kjøpe hos Wiggle