NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser SwimInn

  Det å svømme er utrolig bra for deg, og er noe som en bør gjøre jevnlig og mye mer enn det man sannsynligvis gjør. Det hjelper ikke å gjøre det en gang i året på Sydentur akkurat. Og skal du svømme, og være litt mer seriøs med det så må du også ha svømmetøy, og ikke bare en shorts eller en fin bikini. Uansett hva din smak eller stil skulle være så kommer du sannsynligvis til å finne noe som tilfredsstiller deg på Swiminn. Bare ved navnet så forstår man raskt at dette er en butikk som spesialiserer seg i å selge svømmetøy.

  Informasjon om Swiminn

  Swiminn er en del av et større selskap som selger sportsklær og utstyr for bortimot alle tenkelige idretter. Du har butikker for fotball, tennis, basketball osv. Alle disse butikkene er under selskapet Tradeinn, og det er noe som har gitt de utrolig mye erfaring i hva folk er ute etter, og hva de er villige til å betale satt opp i mot kvaliteten på det de får. De har til og med en avdelig for vanlige moteklær. Tradeinn er et spansk selskap og ved måte de har utvidet seg på og de ulike markedene de sikter seg inn mot så ser det ut som de ønsker å ta over verden. Spanjolene har jo vane for det da Zara er den største motekjeden i Europa!

  Hva du kan kjøpe hos Swiminn

  Uansett om målet er å konkurrere i OL eller om du bare ønsker å komme deg i bedre form så bør du vende deg til Swiminn. Du får en hel haug av ulike merker du kan velge mellom, alle med sine forskjellige kvaliteter og fordeler. I tillegg så finner du veldig mye ulikt når det kommer til tøy og våtdrakter. Hva du kjøper avhenger naturligvis på hva du skal bruke det til. Om det er dykking du skal så må du naturligvis tilpasse kjøpet ditt etter det, og da vil du samtidig også behøve tilbehør og andre viktige ting. Som du finner på Swiminn. Swiminn selger også treningsutstyr som man kan bruke i vannet, som baller, brett, rep og snorkler. Så uansett om det er bare til deg selv, eller kanskje du skal kjøpe inn til et lag så har Swiminn det du er ute etter. Og det til ganske rimelige priser etter hva vi kan se, som naturligvis blir svært viktig når det kommer til det.

  Hva synes du om Swiminn?

  Kundenes meninger om en butikk er svært viktig, fordi det er de egentlig lever av. Regnskapet kommer ikke til å gå opp om kundene er misfornøyde med produktet, og det kan jo bli ekstra viktig når man bruker noe til å svømme med. Man vil gjerne at det skal være komfortabelt, varmt og trygt med svømmeklærne, og alle vil ha det så billig som mulig.

  Derfor ønsker vi at dere som leser her skriver til oss og forteller om deres opplevelser med Swiminn og hva dere syntes! Vi venter!


  Sparkebrett som du kan kjøpe på Swiminn

  SwimInn
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (3)

  4.4
  67% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  5.4
  Service
  rating
  4.6
  Prisnivå
  rating
  4.6
  Levering
  rating
  2.6

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Handler på Swiminn

  De har fantastisk utvalg! Jeg har kjøpt jammers, svømmebriller, svømmeføtter :-)

  Nå tar det altfor lang tid for å motta varene. Det er for dårlig!

  Dør: Arild Haakonsen09-09-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  7
  rating

  Fortsatt ikke mottatt varer

  Vil ikke anbefale å bestille her, bestilte tidlig i desember og har fortsatt ikke mottatt bestilingen. Står at det skal være rask levering men nå har det gått to mnd og fortsatt ikke mottatt noen vare.

  Dør: Hanne13-02-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  The worst customer service ever

  Really terrible product and Customer service

  Dør: Alex valles17-09-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om SwimInn

  Din rangering

  FAQ

  Er SwimInn et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om SwimInn. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4.4/10, hvorav 67% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr SwimInn?

  SwimInn opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til SwimInn . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!