NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser WaveInn

  Det å drive med vannsport, risikabelt som det kan være, kan kanskje ses på som en slags rikmannsport, men det er ingen tvil om det, har du muligheten til å gjøre det, så kan det ikke anbefales nok. Dog så er det viktig å finne en butikk som selger alt utstyr du trenger, fordi ofte så må man lete lenge og godt før man finner alt. Sånn sett så er WaveInn en veldig fin butikk å bruke, da de spesialiserer seg i produkter for vann- og fiskesport. I fiskesport så inngår det også utstyr for vanlige hobbyfiskere, som gjør det for å ta det litt med ro i hverdagen. Som sagt så er det ikke mange slike alternativ, og det at WaveInn har tenkt på å samle alt på et sted gjør det til en veldig attaktiv butikk for de fleste.

  Om WaveInn

  WaveInn er del av et større nettverk av sport- og aktivitetsbutikker, eid av det spanske selskapet TradeInn. Dt har virkelig gått hardt inn i markedet og har butikker som dekker bortimot alle mulige sporter, idretter og aktiviteter du kan tenke deg. Flere av de har vi skrevet artikler om som du kan lese. Når det kommer til WaveInn så er dette altså bare en del, og ser du på hva de tilbyr så forstår man raskt hvorfor man har valgt å gjøre det slik. Det er mye lettere for deg som kunde å navigere, og det er også veldig enkelt for eierne å se hvor suksessen deres ligger. Når du finner en butikk som selger produkter for alt fra fluefiske til elektronikk for vannsport, så vet du at du har funnet noe litt uvanlig, men samtidig veldig nyttig.

  Produkter og sortiment hos WaveInn

  Vi har jo allerede nevnt litt om hva du kan kjøpe hos WaveInn, og det er en type butikk som er for den som er virkelig interessert. Det vil si at utvalget av produkter og hvordan sortimentet ser ut er så variert og godt, i tillegg til at de selger så mange merker, at en som er interessert i det WaveInn selger kommer til å bli helt forelsket i butikken. Som vi har sagt for det andre butikkene i TradeInn-nettverket så er det faktisk best om du går inn selv på siden for å se hva det hele handler om, fordi det er vanskelig å gjøre det på rettferdig måte bare ved å skrive. I tillegg så garanterer TradeInn markedets laveste priser, noe som bør tilsi at WaveInn er den perfekte butikken for de aller, aller fleste.

  Fra de av dere som har kjøpt hos WaveInn

  Men det er alltid greit å høre fra de som har kjøpt produkter fra WaveInn selv, så det er noe vi vil oppfordre dere til å gjøre. Skriv inn til oss og fortell om deres erfaringer og om dere ville anbefalt denne butikken til familie og venner. Jo mer detaljert dere skriver desto bedre informasjon for andre. Skriv inn til oss og hjelp andre!


  Hvordan man kan lære seg fluefiske

  WaveInn
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (3)

  2.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2.6
  Service
  rating
  2.6
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2.6

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Mva scam

  Ikke betal gebyr og mva for å hent pakken. Ta krangelen med Waveinn / Klarna.
  Siden ser norsk ut.
  Leveres av spanske Tradeinn Retail Services.
  Standard scamen med norske priser uten moms.
  Klarna driver inkasso for disse og slike banditter.
  Umulig å nå kundeservice.
  Pr dags dato ser det ut som om mva er med i terms and conditions.

  Dør: Petter07-07-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  OBS OBS Priser er UTEN MVA og TOLL

  Meget missvisende nettside, oppfattes som Norsk derav en regner automatisk med at prisen som oppgis er inkl MVA og Tollgebyrer. Hadde aldri handlet her om eg vist dette på forhånd. STYR UNNA!!!!!

  Dør: Ørjan Tonheim28-04-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3.5
  rating

  Toll, gebyr og MVA må legges til

  Unngå denne nettbutikken! De betaler for reklame på norsk som leder til en nettside på norsk med norske priser. Det står ingenting om at du må betale toll, gebyr og MVA for å få varene ut. Det ender opp med å bli mye dyrere enn vanlige båtbuttikker i Norge. Når de i tillegg sender feil vare, som man ikke får tilbakebetalt toll, gebyr og MVA hvis den returnes, er retur i praksis umulig, selv når Waveinn roter til forsendelsen.

  Dør: Kristian Haneberg04-09-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om WaveInn

  Din rangering

  FAQ

  Er WaveInn et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om WaveInn. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2.6/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr WaveInn?

  WaveInn opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til WaveInn . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!