Cupshe

Alle kundeanmeldelser

Cupshe

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Cupshe

Hvem elsker ikke strandlivet? Vi nordmenn reiser ofte på ferie til varmere strøk, og vi er enda mer glad i norsk sommer! Ett av de beste tingene med å reise til varmere land på ferie, eller norsk sommer, er muligheten til å bruke vakre og stilige klær som vi ikke har mulighet til å bruke hver dag, i Norge. Bikinier og badedrakter er et av de klesplaggene som alle bør ha når de planlegger å svømme i sjøen eller sole seg på stranden. Men hvor finner man egentlig det beste utvalget, og badetøy som ikke koster skjorta? Cupshe har en rekke stilige design og vakre badetøy som passer til enhver. De har en rekke fine design og prisene er rimelige! Finn ut mer om selskapet her og les andre kunders erfaringer. 

Om Cupshe
Cupshe var opprettet i 2015 basert i Los Angeles, California, og er en internasjonal Nettbasert Mote forhandler som har som mål å gi sine kunder selvtillit og skjønnhet med deres badetøy. De tilbyr vakre og stilig badetøy til kvinner av god kvalitet og rimelige priser. 

Produkter og Tjenester hos Cupshe
Cupshe tilbyr badetøy til kvinner og alt man trenger av klær og mote til stranden. Selskapet er inspirert av Calefornia sitt strandliv og har bikinier, badedrakter, sommerkjoler, og plus size. Cupshe påstår at de produserer varer some er vakre, stilige, av høy kvalitet, til forskjellige kropssformer og størrelser. De tilbyr rabatter til studenter og helsepersonell. I tillegg har de en Sunchasers Club som der kunder kan tjene poeng hver gang de handler, i tillegg til å få ekslusive rabatter, tidlig tilgang til salg, og bursdagspoenger.

Leveringskostnader varierer fra land til land. Kostnadene er gratis over en viss sum på rundt $25 til $49, og under denne summen koster de fra $2.99 til $16. Kunder kan enkelt returnere varer innen 30 dager og få penger tilbake, men må selv betale fraktkostnader. Selskapet påstår at de hjelper kunder i det tilfellet at varen ikke er av riktig størrelse, og kunder blir bedt om å kontakte kundeservice. For hygieniske grunner tar de ikke imot vesker, håndkler, baderinger og luftmadrasser. De tilbyr også sporing av bestilling. Aksepterte betalingsmetoder inkluderer afterpay, Visa, Mastercard, Apple Pay, Pay Pal, Google Pay og American Express. Leveringsmåter inkluderer blant annet FedEx. 

Komplimenter, Klager og Tips til Cupshe
Sommeren og sommerferien blir enda bedre om man har komfortable og stilige klær som gjør at vi føler oss bedre og gjerne at vi også ser bedre ut! Spesielt viktig er dette når man skal ta bilder fra sommerferien som varer livet ut - da vil vi jo så klart se bra ut! Cupshe tilbyr badetøy og sommerklær til disse anledningene. Har du erfaring med selskapet? Har de mange design å velge mellom? Er varene av god kvalitet, og har de så rimelige priser som de påstår? Opplevde du positive overraskelser eller uforutsette problemer? En liten tilbakemelding går en lang vei og kan hjelpe andre som ikke har erfaring med selskapet å finne ut om dette er noe de kunne tenke seg. Skriv en kort kundeanmeldelse her og hjelp andre i dag.