NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Cupshe

  Hvem elsker ikke strandlivet?

  Vi nordmenn reiser ofte på ferie til varmere strøk, og vi er enda mer glad i norsk sommer! Ett av de beste tingene med å reise til varmere land på ferie, eller norsk sommer, er muligheten til å bruke vakre og stilige klær som vi ikke har mulighet til å bruke hver dag, i Norge. Bikinier og badedrakter er et av de klesplaggene som alle bør ha når de planlegger å svømme i sjøen eller sole seg på stranden. Men hvor finner man egentlig det beste utvalget, og badetøy som ikke koster skjorta? Cupshe har en rekke stilige design og vakre badetøy som passer til enhver. De har en rekke fine design og prisene er rimelige! Finn ut mer om selskapet her og les andre kunders erfaringer.

  Om Cupshe

  Cupshe var opprettet i 2015 basert i Los Angeles, California, og er en internasjonal Nettbasert Mote forhandler som har som mål å gi sine kunder selvtillit og skjønnhet med deres badetøy. De tilbyr vakre og stilig badetøy til kvinner av god kvalitet og rimelige priser.

  Produkter og Tjenester hos Cupshe

  Cupshe tilbyr badetøy til kvinner og alt man trenger av klær og mote til stranden. Selskapet er inspirert av Calefornia sitt strandliv og har bikinier, badedrakter, sommerkjoler, og plus size. Cupshe påstår at de produserer varer some er vakre, stilige, av høy kvalitet, til forskjellige kropssformer og størrelser. De tilbyr rabatter til studenter og helsepersonell. I tillegg har de en Sunchasers Club som der kunder kan tjene poeng hver gang de handler, i tillegg til å få ekslusive rabatter, tidlig tilgang til salg, og bursdagspoenger.

  Leveringskostnader varierer fra land til land.

  Kostnadene er gratis over en viss sum på rundt $25 til $49, og under denne summen koster de fra $2.99 til $16. Kunder kan enkelt returnere varer innen 30 dager og få penger tilbake, men må selv betale fraktkostnader. Selskapet påstår at de hjelper kunder i det tilfellet at varen ikke er av riktig størrelse, og kunder blir bedt om å kontakte kundeservice. For hygieniske grunner tar de ikke imot vesker, håndkler, baderinger og luftmadrasser. De tilbyr også sporing av bestilling. Aksepterte betalingsmetoder inkluderer afterpay, Visa, Mastercard, Apple Pay, Pay Pal, Google Pay og American Express. Leveringsmåter inkluderer blant annet FedEx.

  Komplimenter, Klager og Tips til Cupshe

  Sommeren og sommerferien blir enda bedre om man har komfortable og stilige klær som gjør at vi føler oss bedre og gjerne at vi også ser bedre ut! Spesielt viktig er dette når man skal ta bilder fra sommerferien som varer livet ut - da vil vi jo så klart se bra ut! Cupshe tilbyr badetøy og sommerklær til disse anledningene. Har du erfaring med selskapet? Har de mange design å velge mellom? Er varene av god kvalitet, og har de så rimelige priser som de påstår? Opplevde du positive overraskelser eller uforutsette problemer? En liten tilbakemelding går en lang vei og kan hjelpe andre som ikke har erfaring med selskapet å finne ut om dette er noe de kunne tenke seg. Skriv en kort kundeanmeldelse her og hjelp andre i dag.

  Cupshe
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Cupshe

  Din rangering

  FAQ

  Er Cupshe et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Cupshe. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Cupshe?

  Cupshe opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Cupshe . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!