NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Hunkemoller

  Det å føle seg sexy er ganske viktig, selv for de som kanskje ikke føler at de ser sexy ut, så er det en ny opplevelse å føle seg sexy. Det handler ikke nødvendigvis å ha den best trente kroppen heller, fordi alt avhenger på smak og hva man foretrekker. Derfor er det jo bra at det finnes ulike valgmuligheter der ute som tillater både kvinner og menn til å kjøpe produkter som får dem til å kjenne seg bra! Hunkemoller er en slik butikk, for kvinner, som på en måte er en rival til Victoria's Secret. Det navnet kjenner du sannsynligvis til, og da vet du nok også hva slags butikk det er snakk om her. Høres det interessant ut for deg? Les gjerne videre for mer informasjon!

  Ting å vite om Hunkemoller

  Dette er et nederlansk selskap, ikke at det er så viktig sånn sett, men greit å vite kanskje. De har sine baser i Europa, da de enda ikke har spredt seg rundt over hele verden, men med tanke på deres produkter er det ikke usannsynlig at de gjør det snart. De er faktisk markedsledende i sin bransje i både Nederland, Tyskland og Belgia, noe som er veldig imponerende. De har totalt 940 butikker spredt over 21 land i Vest-Europa og de bare vokser og vokser hele tiden. En annen fordel man har ved å kjøpe hos Hunkemoller i forhold til Victoria's Secret er frakt og andre slike kostnader. Det er rett og slett billigere, spesielt når det kommer til leveranse, spesielt med tanke på at Hunkemoller finnes i Norge også, med hele deres sortiment. Det betyr at du kan heller bruke pengene dine på varene istedet for å måtte tenke på hvor mye det koster med frakt inkludert. Det er verdt å ta en titt på i det minste!

  Slik velger du rett nettbutikk - ehandelsintegrasjonen mot ERP- system som en viktig faktor.

  Produtkene til Hunkemoller

  Dette er i all hovedsak en undertøysbutikk, og det er vel strengt tatt ikke komfortable greier de selger sånn sett. De er der for å kle deg sexy, selv om de også selger "vanlig" undertøy. De har kategorier som BH-er, undertøy, truser, badetøy, private, nattøy, sport, strømper og tilbehør. Som du kan se er det mye variasjon i hva du kan kjøpe og du kommer nok til å finne noe du liker. Noen ganger handler det også om å ha motet til å kjøpe noe sånt om man aldri har gjort det før. Kanskje du kan overraske noen du er glad i, eller gjøre det bare for deg selv. De har også god variasjon i størrelsene så du ikke behøver å føle deg utilpass når du ser veldig slanke modeller, da de selger 2XL blant annet. Det er mye å utforske og finne, og du kommer til å se at de har rimelige priser også. Så hvorfor ikke ta en rask titt?

  Erfaringer

  Om du allerede har gjort det og kjøpt noe der skriv til oss og fortell oss om det. Dine innspill er viktige og du hjelper andre lesere!


  Realityshow å følge hos Hunkemoller

  Hunkemoller
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  5.2
  50% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  6
  Service
  rating
  5
  Prisnivå
  rating
  7
  Levering
  rating
  3

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Dårlig kundeservice

  Veldig dårlig kundeservice, bestillte fra der for noen måneder siden, mottok pakken og alt var greit. Men så for noen uker siden ble samme sum (1145kr!!!!) trekt fra konto en gang til uten at jeg har bestillt noe.. Har sendt 3 eposter, sendt melding på messenger og prøvd å ringe, men fått ingen svar.... Kommer aldri til å handle der igjen

  Dør: 12306-04-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3.5
  rating

  Handler heller i butikk

  Skulle kjøpe 10 truser for 500, tok meg god tid og valgte ut favorittene. Fikk kjapt Mail at de var pakket og på vei til postnord, men postnord hadde kun fått mld om en innkommende sending, noe som var tilfelle i ukesvis mens jeg spent sporet pakken. Ingen svar på de to eller tre mailene jeg sendte kundeservice, men en Mail om jeg var fornøyd med produktene og om jeg kunne gi en rating fikk jeg. Bestilte 6/3 og ringte de 24/3, ingen forklaring, kun beklager du får pengene på konto innen 72timer og en 20% rabatt kode (veldig skuffende tilbud, da tilbudet jeg hadde benyttet meg av var mye bedre) ingen forslag om å sende meg pakken på nytt heller. pengene kom heldigvis raskt på konto men kommer ikke til å benytte meg av nett tilbudene deres igjen

  Dør: Isabel27-03-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  7
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Hunkemoller

  Din rangering

  FAQ

  Er Hunkemoller et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Hunkemoller. I gjennomsnitt har de fått en rating på 5.2/10, hvorav 50% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Hunkemoller?

  Hunkemoller opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Hunkemoller . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!