Lindex

Alle kundeanmeldelser

Lindex

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

L
Lilly Shi
Kjøp for all del ikke mammaklær på nett hos Lindex. De tilbyr nemlig ikke retur i butikk av denne kategori av klær. På følgeseddelen står det retur via post er gratis, hvilket er logisk med tanken ...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Dårlig returservice på retur av mammaklær på nett hos Lindex

  Kjøp for all del ikke mammaklær på nett hos Lindex. De tilbyr nemlig ikke retur i butikk av denne kategori av klær. På følgeseddelen står det retur via post er gratis, hvilket er logisk med tanken på at de ikke tilbyr retur i butikk av mammaklær. Likevel ble jeg belastet for returgebyr på 50kr. Kjøp heller klær på h&m, de tilbyr gratis retur via post på alt. De gjør heller ingen unntak på hva som kan returneres i butikk.


Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Lindex

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter og byer rundt om i landet. Det gir en slags betryggende følelse når man skal kjøpe noe hos de, da de også har et godt og bredt utvalg av klær og andre produkter. Sannsynligvis har du eid et plagg som er kjøpt hos Lindex, enten av deg selv eller fått det i gave. Så la oss se litt nærmere på Lindex så vi kan bli litt mer kjent med det.

Om Lindex
Lindex ble grunnlagt i 1954 i Allingsås som ligger i Sverige. Det har hovedkontor i Gøteborg, og ble i 2007 kjøpt av et finsk selskap med navn Stockman. Lindex er større enn du sannsyligvis tror, da det har butikker i Moskva og i Midtøsten, noe som man kanskje ikke hadde regnet med. Det er da en ganske gammel butikk, alt tatt i betraktning og her i Norge finner du den bortimot "overalt". De har 460 butikker over hele verden, og mange av de er i Saudi-Arabia! Den store tiltrekningen hos Lindex er at de selger fin og enkel mote til en pris de aller, aller fleste av oss har råd til, noe som blir en veldig god forretningsmodell, som de har bevist.

Hva du kan kjøpe hos Lindex
Det viktigste hos Lindex er at klærne du kjøper er av høy kvalitet, og stort sett så er det det man finner. Det er også bra med en butikk hvor du kan kjøpe alt du trenger til familien. Så her er det produkter for kvinner, barn og babyer. Det gjør det til en butikk som på mange måter oppfyller mange av kravene man kan ha til en butikk, i tillegg til at de selger visse skjønnhetsprodukter også. Og når vi snakker om klær så mener vi virkelig alle typer av klær også, noe som innebærer undertøy, uteklær, klær til innendørs og babyklær. Det gjør det jo veldig praktisk å ha alt du trenger på et sted, selv om mannen må finne seg en annen butikk. Noe som også er bra med Lindex er at de har klær til alle typer av kvinner og ulike størrelser. Så det er ingen som kommer til å føle seg utenfor når de shopper hos Lindex, noe som er viktig vil vi tørre å si.

Opplevelser og erfaringer med Lindex
Selv om dette er en kjent og kjær butikk for mange så er det samtidig ikke slik at den er ufeilbarlig, og vi vil høre fra alle som har kjøpt hos Lindex. Var klærne til babyen din av bra nok kvalitet og passet klærne like godt som du trodde de skulle gjøre? Er prisen rimelig i forhold til det du har fått og hvis ikke, hva er det du ønsker å påpeke? 

Det er mye som kan gå "galt" med shopping, og vi ønsker å høre om erfaringene fra alle som har brukt Lindex. Skriv til oss fordi vi venter!


BH-er fra Lindex