NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Ellos

  Det er noe med butikker som har et stort utvalg som det Ellos har. De gjør det fristende å kjøpe hos dem og gjør det kanskje lettere for oss å unngå andre nettsider som kommer fra land langt borte. Det er klart, man må ha en kvalitet tilknyttet til utvalget, men har man det så er det en sikker vinner. Klær i seg selv er veldig populært naturligvis og om du selger klær som folk liker kommer du sannsynligvis til å ha suksess. Det er bare sånn det fungerer. Og det finner du altså hos Ellos, som i konkurranse med veldig mange andre butikker på nett har gjort det veldig godt. Det må det vel være en grunn til? La oss se litt nærmere og kanskje vi finner årsaken bak det!

  Informasjon om Ellos

  Ellos er et stort selskap. Det er kanskje ikke den mest elegante måten å si det på, men det er sannheten. Som konsern har de mange andre butikker under seg som du sikkert kjenner til, blant annet Stayhard og Homeroom. Men denne artikkelen handler om nettbutikken Ellos, som ble startet helt tilbake i 1947! Det er noe man kanskje ikke skulle tro, men forklarer samtidig mye om suksessen deres og hvordan de har opparbeidet seg så stor kunnskap. Det blir da fort mange gode grunner til å handle hos Ellos, hvor de har fri frakt på kjøp over 499. Det er en relativt lav grense alt tatt i betraktning og gir deg kanskje litt mer lyst til å kjøpe enda flere produkter. Så er det jo alltid smidig å kjøpe fra en butikk som leverer fort og effektivt og som ønsker å ta vare på kundene deres. Det er langt verre butikker enn Ellos der ute og om du ikke har gitt dem en sjanse allerede så er kanskje tiden kommet?

  Digital Markedsføring 2103: Forelesning 18. mai 2020: Facebook-markedsføring for nettbutikker

  Hva du kan kjøpe!

  Det er det som er det store trekkplasteret med Ellos, at du kan kjøpe noe til deg, noe til partneren din, et fint plagg til den lille og noe flott å utsmykke hjemmet med. Denne kombinasjonen er svært god, spesielt med tanke på at de har merkevarer som Adidas i sitt sortiment. Da vet du jo at den generelle kvaliteten på varene deres er god, når også Gant er der, i tillegg til Ellos sitt eget merke. Det er bokstavelig talt hundrevis av merkevarer tilgjengelige i butikken, og det er flere gode grunner til å se om det er noe der som du liker. Samtidig må det jo påpekes at med tanke på merkene som er der så er også prisene deretter, og selv om Ellos ikke er en dyr butikk er det heller ikke sånn at det er en veldig billig. En fin balanse mellom pris og kvalitet er truffet på siden, og ikke minst det at det finnes størrelser der for alle!

  Fortell oss

  Har du kjøpt fra Ellos vil vi gjerne vite mer om dine erfaringer og lese dine innspill. Så skriv til oss da!


  Eksempel på jobb hos Ellos

  Ellos
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Ellos

  Din rangering

  FAQ

  Er Ellos et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Ellos. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Ellos?

  Ellos opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Ellos . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!