NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Cellbes

  Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten alle varuhus er beredd å tlby husholdningsvarer for å kjøpe. Men så vidt man vet, det er vanskelig å finne den rette butikken hvis du får så mange tilbud. Det kan være en flott utvei å kjøpe i nettbutikker. Men her konkurransen er også høy, og det er så mange nettbutikker. De forsøker å overtale deg til å kjøpe i butikken deres ved å tilverke attraktiv reklame. Reklame viser deg bare den positive siden av selskapet. Men hva om selskapet har den negative også? Den beste måten å finne ut av det er å lese vurderinger av butikkens kundener. Her på BritainReviews har ekte kunder skrevet sine opplevelser og sin praktiske erfaring. Disse vurderingene kan hjelpe deg med å avgjøre om Cellbes er den nettbutikken der du vil handle eller ikke.

  Om Cellbes

  Bengt Hultgren ble født i 1930-tallet. I 1954 begrundet han et firma i Borås i Sverige som i dag heter Cellbes AB. På den tidspunktet ble bruttoprisbestemmelsene avskaffet, og mange forretningsmenn startet postordrefirma. I 1964 vågde han å lage en katalog. Den var da bare i svart/hvitt. I dag er den fargerike katalogen en viktig del av Cellbes strategi. Og selskapet fortsatt sin vekst. I begynnelsen av 2000-tallet håndterte man cirka 5.000 ordrer hver dag som ble sendt til kjøpere i Sverige og i andre nordiske land, til og med i Grønland. Etter hvert vågede de etablere en avdeling i Estland. Etter et halvt århundre bestemte familien Hultgren seg for å selge bedriften sin. Haléns Postorder AB kjøpte Cellbes våren 2004. Cellbes og Halens ble kjøpt av Consortio Invest AB i 2007, og ble en del av Consortio Fashion Group. I dag finnes Cellbes på ni europeiske markeder.

  Se reklamefilm av Cellbes på norsk

  Tjenester av Cellbes

  Nettbutikken Cellebes hjemmeside er behagelig å bruke. Her kan dere å regne ut sin størrelse, få vaskeråd og finne beskrivelse av forskjellige materialer. Her kan man velge måter å betale bestillingen din. Når du velger å betale kontant, må du betale litt ekstra da du mottar pakken. Du betaler når du henter pakken. Kostnader som tilkommer er da Postens oppkravsgebyr på 60,- og ekspedisjonsavgift på 55,-. Du kan velge mellom forskjellige betalingsmåter: Cellbes-Konto, Cellbes-Faktura eller Postoppkrav. Betalingsmåte velges ved bestilling. Du kan løse dine problemer som gjelder din ordre, leveranse, retur, reklamasjoner osv ved å oppfylle et skjema på hjemmesiden. Konto- og fakturaspørsmål kan stille ved å ringe kundeservice. Cellebes samarbeider med slike betalingssystem som Visa, MasterCard og PayPal. Ved interesse kan man følge dem på Facebook og Instagram.forskjellige materialer.

  Vurderinger, klager og tips for Cellbes

  Har du noen gang bestilt noe hos Cellbes? I så fall vil vi gjerne vite om din erfaring. Hva er kvaliteten på klærne som Cellbes tilbyr? Holder saker sin form etter en stund? Og hva kan du fortelle oss om sellskapets kundeservice? Gi oss beskjed ved å skrive en anmeldelse med dine opplevelser. Det spiller ingen rolle om de er positive eller negative. Alle kan bidra til å gi andre potensielle kunder et godt syn på dette selskapet, slik at de vil vite hva de kan få når de velger å handle hos Cellbes. Hva er kundenes mening om Cellbes? Les omtaler om dette selskapet før du bestemmer å velge det.

  Cellbes
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Tilbakemelding

  Rask og god service, sikker innpakning. Varen jeg kjøpte er svært bra, både mht størrelse, farger, super kvalitet og form ( enda bedre enn ventet). Gleder meg til å bestille videre varer, nå vet jeg "standarden".

  Dør: Marit Knutsen Thevik26-01-2021
  Vigdis Brenno11-07-2021

  Vil gjerne få tilsendt katalog ! Adr BUSKERUDVN 217 A 3027 Drammen

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Cellbes

  Din rangering

  FAQ

  Er Cellbes et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Cellbes. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Cellbes?

  Cellbes opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Cellbes . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!