NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser Bonprix

    Noen ganger så vil man bare ha noe fint til seg selv. Eller kanskje til og med kjøpe noe fint til den du er glad i. Ofte kan det være vanskelig å finne ut av hva man skal kjøpe, fordi det er mye å tenke på. Blant annet pris kontra kvalitet på det man kjøper, spesielt om man skal kjøpe klær. Da er det smart å lete litt rundt på nettet for de beste alternativene som finnes, det er blant annet derfor vi eksisterer! Så da kan vi jo ta en titt på Bonprix, en nettbutikk som selger klær for hele familien. Kanskje du kan kjøpe noe som matcher for alle? La oss se!

    Informasjon og detaljer om Bonprix

    Som du kanskje forstår av navnet deres så er ikke Bonprix et norsk selskap, men heller et tysk et faktisk. De er basert i Hamburg, og opererer i dag 30 land rundt om i verden. Av det så forstår man også at man har å gjøre med et stort selskap, og da får man til og med litt mer tillit til de enn hva man ellers ville hatt, kanskje? Noe som også er viktig å vite om Bonprix er at de selger sine egne merker, så du finner ikke en haug med merkevarer på denne nettbutikken slik du gjør hos andre. Hvorvidt det er bra eller ei kommer an på den indivduelle kjøperen, men det gir Bonprix særpreg i det minste.

    Utvalg av klær hos Bonprix
    Som sagt så er det faktum at Bonprix har et så stort og variert utvalg av klær noe som gjør de veldig viktige å bruke. Det, sammen med de relativt rimelige prisene på deres varer så klart. Fordi det er ikke alltid slik at man skal betale tusenvis av kroner når man kjøper klær, selv om det kanskje ofte føles slik. Hos Bonprix kan du altså kjøpe klær til både barn, hustru og mann, og det faktum at de lager sine egne klær gjør at det er sannsynlig at du kan finne noe som er laget for alle tre, så du kan matche! Det er kanskje ikke det aller viktigste, men det er noe som gjør det fristende å sjekke ut hva de har å tilby i det minste.

    I tillegg så kan du kjøpe produkter til hjemmet på Bonprix, som gardiner, dekorasjonsprodukter og andre interiørprodukter. Som du ser så er det et godt og variert utvalg i deres sortiment som kan gjøre de til en favoritt i hjemmet!

    Erfaringer hos Bonprix

    Selv om det er mye positivt med Bonprix sett fra utsiden så er det ikke det ensbetydende med at det er sånn når det kommer til deres kunders erfaringer. Så derfor ønsker vi å høre fra dere som har kjøpt fra Bonprix til å fortelle oss om hva dere syntes, og hvor fornøyde dere er. Det inkluderer både for kvaliteten, leveranse, kundetjeneste, og alt annet som dere kan tenke på. Så skriv inn til oss og del deres erfaringer med oss!


    Lifehack fra Bonprix

    Bonprix
    Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (29)

    4.6
    59% Ville handlet her igjen!
    Å bestille
    rating
    4.8
    Service
    rating
    3.4
    Prisnivå
    rating
    5.8
    Levering
    rating
    4.6

    Alle kundeanmeldelser

    Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

    Strålende fornøyd så langt

    Jeg bestilte på søndag, og kjolen var hos meg på fredag! Veldig fornøyd med passform og størrelse, og prisen er svært rimelig. Så får jeg se om de klærne jeg bestilte dagen før blir sendt snart... Jeg har forståelse for at nettbutikkene opplever travle tider nå i forbindelse med Covid 19-utbruddet, så at det tar lenger tid å få varene enn det vanligvis ville gjort lever jeg med. Jeg var derfor både overraska og glad for at jeg fikk en var i dag, etter bare fem dager. :)

    Dør: Jannicke08-05-2020
    Daniela26-07-2020

    Hei må man betale toll ved å kjøpe på bonprix? :)

    Alida01-01-2021

    Har handlet hos bonprix i ca 6år, og er veldig fornøyd med både prosessen med bestilling, retur, betaling og service. Bortsett fra et par plagg har jeg også vært veldig tilfreds med kvalitet, str og priser.

    Alida01-01-2021

    Du betaler ikke toll. Det har iallefall aldri jeg blitt pålagt.

    Inger18-07-2021

    Kjempefornøyd! Har kjøpt mye her i det siste, alltid veldig fornøyd, med både rask levering, flotte produkter og bra passform. Anbefales på det varmeste😊

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Kjempefornøyd.

    Har handlet mye hos bonprix, og alt har fungert tilfredstillende. Er veldig fornøyd med kvaliteten, prisen og passformen på klærne. Servicen har også vært svært tilfredstillende. Vil anbefale bonprix.

    Dør: Linda Knudsen29-08-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Kjempe fornøyd.

    Har kun bestilt to ganger,men kommer helt klart til å bestille mere.. god kvalitet, rask levering og stort utvalg..

    Dør: Lena16-06-2021
    Gunhild17-06-2021

    Jeg bestilte gardiner og fikk langt om lenge tilsendt 1 gardin. Resten skulle ettersendes. Jeg ventet ytterligdere2-3 uker før jeg ringte til kuneservice. Der beklaget de at resten av min bestilling ikke kunne sendes da det var utsolgt. Forstå det den som kan. Jeg gjør ikke det. Hvorfor sende bare en gardin når resten er utsolgt?

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Helt ok

    Bestilt en gang herfra. Fikk mine to ting, den ene passet, den andre ikke. Sendte tilbake uten problem.

    Dør: Charlotte Danielsen21-04-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Useriøst og llang svartid

    Bestilt i vår og returnerte ordren da den ikke passet. Betalte returfrakt og fikk likevel purring på hele fakturaen. Etter tlf. (ventet i kø 20 min) fikk jeg beskjed at returen ikke var mottatt. Fikk tilsendt skjema som skulle fylles ut og returneres. Ble gjort omgående, tok så to uker før jeg fikk svar at de skulle oversende det til økonomiavdelingen. Siden har jeg ikke hørt noe og har purret igjen.

    Kortversjon: Styr unna!

    Dør: Marita Johnsen31-08-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    5
    rating

    Ikke fornøyd.

    Jjeg har tidligere handlet der, og vært fornøyd. Den siste bestillingen og håndteringen av denne har derimot vært under enhver kritikk. Det har nå gått en måned uten at varene har kommet frem, pengene er ikke returnert. Til tross for innsendelse av skjema for uteblitt levering svares det i e-post på uforstålig norsk at dette vil ta tid. Jeg sitter nå i telefonkø og har gjort det i 30 min uten å komme igjennom. Dette er aller siste gangen jeg bestiller noe som helst derfra, og anbefaler alle andre og ikke benytte seg av BOnprix.

    Dør: Liv Mette Moxnes29-07-2021
    HC08-08-2021

    Jeg kom på også at jeg aldri har fått refundert penger etter jeg har sendt tilbake pakker.Hadde ikke tenkt på det før.Siden de har ordnen på dette på feks Ellos. Kikket igjennom kontoen min.Ingenting ifra dem .Ordrehistorikken på siden deres er svært mangelfull .Så jeg kan ikke gå tilbake å se hva jeg har kjøpt heller.Fått ETT svar pr epost om at de skal sjekke.Ba om mine opplysninger,som de da fikk.Gått noen dager igjen nå.Tok kontakt i begynnelsen av mnd.Vet aldri om jeg finner ut av dette.. Det er noe som ikke stemmer...

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    5.5
    rating

    Fornøyd

    Har handlet hos Bonprix i mange år og aldri hatt problem hverken med kjøp/retur. Et strålende fornøyd.

    Dør: Anita Danielsen01-09-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    8
    rating

    Useriøse

    Bonprix er det bare å styre unna! Fikk purring på regninga, selv om jeg aldri hadde mottatt noe regning. Vanskelige og påståelige kundebehandlere. Slettet kontoen min, og handler aldri der mer.

    Dør: Fredrik Hauge27-07-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Ikke mottatt bestilling. Anbefales ikke. Styr unna.

    Handlet for først gang i juni og fikk en automatisk bestillingsbekreftelse. To uker senere hadde ikke varene kommet. Jeg tok derfor kontakt med kundeservice via epost. 10 dager senere fikk jeg følgende svar: "Vi må dessverre meddele at vi ikke har mottatt bestillingen din." Jeg valgte faktura som betalingsmåte og har foreløpig ikke mottatt faktura/purring så antar at dette er i orden. Men handler ikke igjen. Styr unna. Anbefales ikke.

    Dør: Diana25-07-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3
    rating

    Juks og tull

    Fornøyd med varene, men jeg blir beskyldt for å ikke betale varene jeg har mottatt. Jeg kan bevise at jeg har betalt, men de gir seg ikke. Møkkafirma med særs dårlig kundebehandlere. STYR UNNA DETTE FIRMA. JEG HAR KJØPT MITT SISTE PLAGG. Meldt til forbrukerrådet og advokat.

    Dør: Anita Helen Solbakken 20-07-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    5.5
    rating

    Kundeservice

    Det er umulig å få svar fra kundeservice. Virker som svindel. Jeg kontaktet dem angående retur

    Dør: Kristine Ellingsen05-07-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2.5
    rating

    Passord rot

    Dette må være det verste.har dessverre glemt passord, har fått mail flere ganger for å opprette nytt passord, Får opp at passord er endret,men kommer ikke inn.Har sendt mail til kundeservice, svarer ikke..Så jeg har gitt opp.elendig!!!

    Dør: Vibeke Ougendal21-06-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    5
    rating

    Useriøst

    bonprix er useriøst. Lager i tyskand og svensker på tlf. Og de snakker ikke sant på tlf angående bestillingen din. Sletter appen og reklamene på fb vis min siste bestilling ankommer. Bestilte for 5 dager siden. Også oppdaget jeg på onsdagen at 2 av plaggene jeg kjøpte ikke var på lager når jeg bestile. Ringte og svensken sa at alle klesplaggene mine skal være i sendt. En ble sendt på tirsdag og den andre ble sendt på onsdag. Men nå på fredag så ser jeg at de klesplaggene som ikke var på lager som skal ha blitt sendt ikke har blitt sendt. Jeg har fått melding ifra postnord om at en pakke er på vei til de ialefall.

    MEN det er ikke riktig utleveringssted. Men ringer bare postnord så jeg får pakken hit. Vis de useriøse folka gjør det da. De har ikke gjort det før nemlig. Så er spent på hva svaret blir. Tryggest å bruke norsk nettside med lager og kundeservice i Norge.

    Dør: Silje Silkoset18-06-2021
    Silje Silkoset18-06-2021

    Kommer IKKE til å handle her igjen.

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    4
    rating

    Styr unna dette firma

    Ikke får du faktura og når du får noe så er det en purring og den kommer før varene du har bestilt.
    Ringe de kan du bare glemme - det finnes så mange andre alternativer enn dette firma så hold dere langt langt unna

    Dør: Tore07-06-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Skuffende

    Jeg sendte to bestillinger i siste månedene og begge ganger fikk jeg ingenting. Ingen epost med informasjon eller forklaring. For første bestillingen hadde jeg betalt med kort. Butikken hadde reservert pengene uten å sende varene. Jeg måtte ringe to ganger for å få pengene tilbake på konto. Varene jeg ønsket meg har blitt utsolgt i mellomtiden. Ved andre bestilling valgte jeg faktura men jeg har nettopp sett på Min side at bestillingen er slettet... ???! Utrolig skuffende. Butikken har en forferdelig service. Anbefales ikke.

    Dør: Eliza08-05-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3
    rating

    Anmeldelse

    Har aldri mottatt varer, og aldri fått pengene tilbake. Svindel.

    Dør: Misfornøyd20-04-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Bonprix

    Din rangering

    FAQ

    Er Bonprix et pålitelig selskap?

    Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Bonprix. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4.6/10, hvorav 59% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bonprix?

    Bonprix opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Hjemmeartikler.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Bonprix . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!