Bonprix

Alle kundeanmeldelser

Bonprix

52% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

J
Jannicke
Jeg bestilte på søndag, og kjolen var hos meg på fredag! Veldig fornøyd med passform og størrelse, og prisen er svært rimelig. Så får jeg se om de klærne jeg bestilte dagen før blir sendt snart... ...Les mer
L
Linda Knudsen
Har handlet mye hos bonprix, og alt har fungert tilfredstillende. Er veldig fornøyd med kvaliteten, prisen og passformen på klærne. Servicen har også vært svært tilfredstillende. Vil anbefale bonprix.Les mer
L
Lena
Har kun bestilt to ganger,men kommer helt klart til å bestille mere.. god kvalitet, rask levering og stort utvalg..Les mer
C
Charlotte Danielsen
Bestilt en gang herfra. Fikk mine to ting, den ene passet, den andre ikke. Sendte tilbake uten problem. Les mer
L
Liv Marit Sjo
Når en mottar kun 2 av varene som er bestilt, tar kontakt med kundeservice. Dokumenterer med bilder innhold i pakken hva som er kommet. De får tatt en rettur på alt som ikkje er ankommet. Så langt ...Les mer

Alle kundeanmeldelser (33)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Strålende fornøyd så langt

  Jeg bestilte på søndag, og kjolen var hos meg på fredag! Veldig fornøyd med passform og størrelse, og prisen er svært rimelig. Så får jeg se om de klærne jeg bestilte dagen før blir sendt snart... Jeg har forståelse for at nettbutikkene opplever travle tider nå i forbindelse med Covid 19-utbruddet, så at det tar lenger tid å få varene enn det vanligvis ville gjort lever jeg med. Jeg var derfor både overraska og glad for at jeg fikk en var i dag, etter bare fem dager. :)

  Hei må man betale toll ved å kjøpe på bonprix? :)

  Har handlet hos bonprix i ca 6år, og er veldig fornøyd med både prosessen med bestilling, retur, betaling og service. Bortsett fra et par plagg har jeg også vært veldig tilfreds med kvalitet, str og priser.

  Du betaler ikke toll. Det har iallefall aldri jeg blitt pålagt.

  Kjempefornøyd! Har kjøpt mye her i det siste, alltid veldig fornøyd, med både rask levering, flotte produkter og bra passform. Anbefales på det varmeste????


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjempefornøyd.

  Har handlet mye hos bonprix, og alt har fungert tilfredstillende. Er veldig fornøyd med kvaliteten, prisen og passformen på klærne. Servicen har også vært svært tilfredstillende. Vil anbefale bonprix.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjempe fornøyd.

  Har kun bestilt to ganger,men kommer helt klart til å bestille mere.. god kvalitet, rask levering og stort utvalg..

  Jeg bestilte gardiner og fikk langt om lenge tilsendt 1 gardin. Resten skulle ettersendes. Jeg ventet ytterligdere2-3 uker før jeg ringte til kuneservice. Der beklaget de at resten av min bestilling ikke kunne sendes da det var utsolgt. Forstå det den som kan. Jeg gjør ikke det. Hvorfor sende bare en gardin når resten er utsolgt?


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Helt ok

  Bestilt en gang herfra. Fikk mine to ting, den ene passet, den andre ikke. Sendte tilbake uten problem.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Når en mottar kun 2 av varene som er bestilt, tar kontakt med kundeservice. Dokumenterer med bilder innhold i pakken hva som er kommet. De får tatt en rettur på alt som ikkje er ankommet. Så langt alt bra. Det blir prøvd å legge det inn på nytt i ny ordre, men dette går ikkje. Ber dei då kanselere ordren.

  1 av de varene som er annkommet beholder eg. Sender den andre i rettur.
  Viser på min side at dette er retturnert, og venter på at summen skal oppdateres slik at det er rette summen som skal betales.
  MEN- her starter det helvette- Får purringer og inkassovarsel på fakturaen- der varene er sendt i rettur! Kontakter dei på epost fleire gangar og bestrider fakturaer og ber dei fikse opp i rotet deiras. Dette skjer ikkje- viser til at eg har uteforstående på den ordren og varer eg ikkje har mottatt..
  Ber dei fleire gangar om å lese eposter mellom meg og kundeservice- men dei står på sitt.
  Det står jo at varenene de prøver å fakturere meg for er retturnert...! Har brukt 2 mnd på å få ordnet dette. Når ein må bruke så mykje tid på å få dei til å forstå at det er ein feil som har skjedd- og at dei må lese mailene- blei det ein sint telefon som skulle til for at det blei gjort noko.
  SÅ anbefaler IKKJE å handle hos Bonpix!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Klær

  Min bestilling ble slettet og fikk ikke pengene tilbake.. Aldri bestille fra bonprix igjen...


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fornøyd

  Har handlet hos Bonprix i mange år og aldri hatt problem hverken med kjøp/retur. Et strålende fornøyd.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  bukser

  Bonprix kansellerte min ordre uten å gi beskjed. Jeg sendte tre eposter hvor jeg etterspurte ordre, de hadde de ikke mottatt. Ringte kundeservice etter en måned - da var det mitt ansvar å sjekke på konto at det hadde gått igjennom. Sjekket også at eposten jeg hadde sendt til var riktig, sammen med kundebehandler. Hun hadde forståelse av at det kunne misforstås at bestilling var gjennomført, da jeg fikk epost om at bestilling var gjennomført.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  kunderservice

  Ønsket informasjon om størrelser da de bruker ikke samme størrelse system som er her i norge da firma ligger i tyskland.

  Men svaret jeg fikk var "nei det har vi ikke".

  Sier vel i grunn alt om et firma som ikke forstår språk og som bruker google translate til og svare på kunde henvenedelser. Så styr unna.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Useriøst og llang svartid

  Bestilt i vår og returnerte ordren da den ikke passet. Betalte returfrakt og fikk likevel purring på hele fakturaen. Etter tlf. (ventet i kø 20 min) fikk jeg beskjed at returen ikke var mottatt. Fikk tilsendt skjema som skulle fylles ut og returneres. Ble gjort omgående, tok så to uker før jeg fikk svar at de skulle oversende det til økonomiavdelingen. Siden har jeg ikke hørt noe og har purret igjen.

  Kortversjon: Styr unna!


Andre så også på

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Cellbes

Cellbes

2 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...