Bonprix Norge - les anmeldelser skrevet av tidligere kunder

Alle kundeanmeldelser

Bonprix

61% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

J
Jannicke
Jeg bestilte på søndag, og kjolen var hos meg på fredag! Veldig fornøyd med passform og størrelse, og prisen er svært rimelig. Så får jeg se om de klærne jeg bestilte dagen før blir sendt snart... ...Les mer
L
Linda Knudsen
Har handlet mye hos bonprix, og alt har fungert tilfredstillende. Er veldig fornøyd med kvaliteten, prisen og passformen på klærne. Servicen har også vært svært tilfredstillende. Vil anbefale bonprix.Les mer
L
Lena
Har kun bestilt to ganger,men kommer helt klart til å bestille mere.. god kvalitet, rask levering og stort utvalg..Les mer
C
Charlotte Danielsen
Bestilt en gang herfra. Fikk mine to ting, den ene passet, den andre ikke. Sendte tilbake uten problem. Les mer
B
Britt
Plutselig fått en purring med flere gebyrer, uten å få den første regningen. Kommer meg heller ikke inn på kundekonto, selv med utallige mange forsøk på å endre passord. Useriøst firma og kundeserv...Les mer

Alle kundeanmeldelser (18)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Strålende fornøyd så langt

  Jeg bestilte på søndag, og kjolen var hos meg på fredag! Veldig fornøyd med passform og størrelse, og prisen er svært rimelig. Så får jeg se om de klærne jeg bestilte dagen før blir sendt snart... Jeg har forståelse for at nettbutikkene opplever travle tider nå i forbindelse med Covid 19-utbruddet, så at det tar lenger tid å få varene enn det vanligvis ville gjort lever jeg med. Jeg var derfor både overraska og glad for at jeg fikk en var i dag, etter bare fem dager. :)

  Hei må man betale toll ved å kjøpe på bonprix? :)

  Har handlet hos bonprix i ca 6år, og er veldig fornøyd med både prosessen med bestilling, retur, betaling og service. Bortsett fra et par plagg har jeg også vært veldig tilfreds med kvalitet, str og priser.

  Du betaler ikke toll. Det har iallefall aldri jeg blitt pålagt.

  Kjempefornøyd! Har kjøpt mye her i det siste, alltid veldig fornøyd, med både rask levering, flotte produkter og bra passform. Anbefales på det varmeste????


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjempefornøyd.

  Har handlet mye hos bonprix, og alt har fungert tilfredstillende. Er veldig fornøyd med kvaliteten, prisen og passformen på klærne. Servicen har også vært svært tilfredstillende. Vil anbefale bonprix.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjempe fornøyd.

  Har kun bestilt to ganger,men kommer helt klart til å bestille mere.. god kvalitet, rask levering og stort utvalg..

  Jeg bestilte gardiner og fikk langt om lenge tilsendt 1 gardin. Resten skulle ettersendes. Jeg ventet ytterligdere2-3 uker før jeg ringte til kuneservice. Der beklaget de at resten av min bestilling ikke kunne sendes da det var utsolgt. Forstå det den som kan. Jeg gjør ikke det. Hvorfor sende bare en gardin når resten er utsolgt?


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Helt ok

  Bestilt en gang herfra. Fikk mine to ting, den ene passet, den andre ikke. Sendte tilbake uten problem.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Useriøst

  Plutselig fått en purring med flere gebyrer, uten å få den første regningen. Kommer meg heller ikke inn på kundekonto, selv med utallige mange forsøk på å endre passord. Useriøst firma og kundeservice!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  3 kjoler

  Useriøse. Elendig kundeservice.Kjøpte 3 varer og hadde 20% rabatt som jeg brukte. Returnerte 1 vare, og spurte de hva jeg skulle betale siden det sto 10% på fakturaen. Fikk til svare at "Vennligst returner med varenummeret på varen du ønsker å beholde, så beregner vi det nye beløpet for deg". Det gjorde jeg, hørte ikke noe. Sende de en ny forespørsel etter 3 uker
  om hva jeg skal betale med bekymring for inkasso. De svarere "Vi håndterer returer i løpet av 3-4uker, og har derfor ikke registrert returen din enda. Vi ber deg vente til 3 uker har gått, og kontakte oss dersom returen ikke har blitt registrert i løpet av denne tiden. Vi kommer da til å be om varenummeret på de returnerte varene, samt fakturanummeret. På forhånd takk!". Plutselig dukket det opp faktura med feil sum for varene + purregebyr og renter.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fornøyd

  Har handlet hos Bonprix i mange år og aldri hatt problem hverken med kjøp/retur. Et strålende fornøyd.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Når en mottar kun 2 av varene som er bestilt, tar kontakt med kundeservice. Dokumenterer med bilder innhold i pakken hva som er kommet. De får tatt en rettur på alt som ikkje er ankommet. Så langt alt bra. Det blir prøvd å legge det inn på nytt i ny ordre, men dette går ikkje. Ber dei då kanselere ordren.

  1 av de varene som er annkommet beholder eg. Sender den andre i rettur.
  Viser på min side at dette er retturnert, og venter på at summen skal oppdateres slik at det er rette summen som skal betales.
  MEN- her starter det helvette- Får purringer og inkassovarsel på fakturaen- der varene er sendt i rettur! Kontakter dei på epost fleire gangar og bestrider fakturaer og ber dei fikse opp i rotet deiras. Dette skjer ikkje- viser til at eg har uteforstående på den ordren og varer eg ikkje har mottatt..
  Ber dei fleire gangar om å lese eposter mellom meg og kundeservice- men dei står på sitt.
  Det står jo at varenene de prøver å fakturere meg for er retturnert...! Har brukt 2 mnd på å få ordnet dette. Når ein må bruke så mykje tid på å få dei til å forstå at det er ein feil som har skjedd- og at dei må lese mailene- blei det ein sint telefon som skulle til for at det blei gjort noko.
  SÅ anbefaler IKKJE å handle hos Bonpix!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Useriøst og llang svartid

  Bestilt i vår og returnerte ordren da den ikke passet. Betalte returfrakt og fikk likevel purring på hele fakturaen. Etter tlf. (ventet i kø 20 min) fikk jeg beskjed at returen ikke var mottatt. Fikk tilsendt skjema som skulle fylles ut og returneres. Ble gjort omgående, tok så to uker før jeg fikk svar at de skulle oversende det til økonomiavdelingen. Siden har jeg ikke hørt noe og har purret igjen.

  Kortversjon: Styr unna!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Ikke fornøyd.

  Jjeg har tidligere handlet der, og vært fornøyd. Den siste bestillingen og håndteringen av denne har derimot vært under enhver kritikk. Det har nå gått en måned uten at varene har kommet frem, pengene er ikke returnert. Til tross for innsendelse av skjema for uteblitt levering svares det i e-post på uforstålig norsk at dette vil ta tid. Jeg sitter nå i telefonkø og har gjort det i 30 min uten å komme igjennom. Dette er aller siste gangen jeg bestiller noe som helst derfra, og anbefaler alle andre og ikke benytte seg av BOnprix.

  Jeg kom på også at jeg aldri har fått refundert penger etter jeg har sendt tilbake pakker.Hadde ikke tenkt på det før.Siden de har ordnen på dette på feks Ellos. Kikket igjennom kontoen min.Ingenting ifra dem .Ordrehistorikken på siden deres er svært mangelfull .Så jeg kan ikke gå tilbake å se hva jeg har kjøpt heller.Fått ETT svar pr epost om at de skal sjekke.Ba om mine opplysninger,som de da fikk.Gått noen dager igjen nå.Tok kontakt i begynnelsen av mnd.Vet aldri om jeg finner ut av dette.. Det er noe som ikke stemmer...


Andre så også på

Logo Lampeguru

Lampeguru

1 Anmeldelser

Lamper er vel noe vi aldri kan få nok av. Det er noe som er både praktisk for våre hjem, men samtidig noe som gir personlighet og...

Logo Cellbes

Cellbes

2 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo AliExpress

AliExpress

1 Anmeldelser

AliExpress er en ekte gigant på netthandelmarkedet, men er det virkelig så bra som alle deres kunder skal ha det til, og hva er histori...

Logo Bedre Nætter

Bedre Nætter

2 Anmeldelser

Noen ganger undervurderer mennesker hvor viktig er god natts søvn er for å trives om dagene. Uten å ha dyp natts søvn, vi...