NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Polarn O Pyret

  Det å kle barna våre i varme, tette og fine klær er viktig. Spesielt i Norge hvor vi blir utsatt for all type vær, hvor det kan gå fra varmt til kaldt utrolig fort. Da er det greit å være forberedt på det verste, og en butikk som Polarn O. Pyret kan være midt i blinken for deg til akkurat det formålet. Dette er en klesbutikk for barn som er kjent over hele landet, og det er ikke akkurat tilfeldig, med tanke på den høye kvaliteten på deres produkter. Så la oss se litt nærmere på hva de har å tilby.

  Om Polarn O. Pyret
  Dette er en butikk som har eksistert lenger enn du kanskje skulle tro, da den startet helt tilbake i 1976. Det betyr at de har over 40 års erfaring med å kle barna våre i det beste og sikreste klærna som finnes. Bare det er en god nok grunn til å bruke de, og det en legger merke til er at produktene deres dekker alle behov som du måtte ha. Uansett om det er til sommer eller vinter, så du kan kjøpe en hel samling for ditt barn om det er det du ønsker. Og det beste emd det er at klærne er laget så bra, og i så høy kvalitet at de holder veldig lenge. Så lenge, at du faktisk kan gi de videre til ditt neste barn, og du kommer ikke til å se noen forskjell på materialet eller produktet.

  Hva du kan kjøpe hos Polarn O. Pyret

  Som sagt så er den store attraksjonen hos Polarn O. Pyret det store utvalget. Det innebærer at man ikke trenger å lete rundt i en mengde nettbutikker før man finner det man er ute etter. Trenger du en vinterjakke til pjokken? Da er Polarn O. Pyret stedet for deg, og det samme gjelder om du trenger en badeshorts til sommeren. Noe som dog kan ofte vise seg å være en hindring hos disse er prisen, da den generelt sett virker å være høyere der enn på andre butiker. Samtidig så betaler man jo for kvaltieten, så det er alltids en balansegang hvorvidt man ønsker å kjøpe der eller ei. Generelt så vil vi tørre å påstå at det er verdt å gjøre det fordi den kvaliteten man kjøper hos Polarn O. Pyret gjør at produktet holder lengre, og som sagt, om du gir det til et yngre barn etter at eldstemann har vokst fra seg, så har du faktisk spart penger der.

  Bør man kjøpe hos Polarn O. Pyret

  Det kommer helt an på hva man er ute etter, og litt på hvordan budsjettet ser ut, men om du har pengene til det, så bør du definitivt kjøpe der. Du kommer sannsynligvis bli glad i klærna deres, som veldig mange andre foreldre allerede har blitt.

  Det sagt, så ønsker vi å høre fra foreldre som har brukt Polarn O. Pyret til å fortelle oss om det var en god opplevelse og om de ville gjort det igjen.


  Sommerklær hos Polarn O. Pyret

  Polarn O Pyret
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  4
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  6
  Service
  rating
  4
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Fikk ikke noen av varene jeg bestilte

  Jeg bestilte klær og noen av varene ble ikke send og jeg måtte betale hele beløpet (3 for 2) Skal aldri bestille fra her mer

  Dør: Hafsa21-03-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Polarn O Pyret

  Din rangering

  FAQ

  Er Polarn O Pyret et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Polarn O Pyret. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Polarn O Pyret?

  Polarn O Pyret opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Polarn O Pyret . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!