NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Carter's

  Det å få barn er noe av det beste i livet, men det kommer også mye ansvar med det. Det er mye man må tenke på og planlegge og det er ikke til å kunne utenom at det koster å få barn. For mange er ikke det noen hindring, og det bør det vel heller ikke være. Dog er det jo greit å få babyprodukter av kvalitet, men som også har en rimelig pris. Det finnes nok av butikker som selger babyklær som koster flere hundre kroner. Og mens et eller to plagg kan kjøpes i den prisklassen, så er det ikke nødvendig at alle klærna skal være så dyre. Spesielt fordi barn vokser så fort og vokser ut av klærne etter veldig kort tid. Da kan jo en butikk som Carter's være et godt alternativ, som er en babybutikk med godt utvalg og rimelige priser.

  Informasjon om Carter's

  Dette er en butikk med en lang historie, og da mener vi helt tilbake til 1800-tallet, fordi Carter's ble først grunnlagt i 1865. Da snakker man erfaring i bransjen og kunnskap som man kan stole på! De er en av de største butikkene i USA for babyklær og babyprodukter, og det er noe du som kunde kommer til å oppdage. Det er viktig med en god blanding og kombinasjon av kvalitet og pris, noe som det virker som at Carter's har fått til. Når du handler hos dem så har de gratis frakt på kjøp over 35 dollar, fordi det er en internasjonal butikk som leverer til Norge. Det vil si at at all kundekontakt og informasjon er på engelsk. Ikke at det bør være et stort problem for de fleste av oss, men det er i det minste greit å vite.

  APES**T - THE CARTERS

  Hva du kan kjøpe hos Carter's

  Fokuset er helt og holdent på produkter for barn og baby, og ikke noe annet. I tillegg er det bare baby- og barneklær som de selger, og du kan ikke kjøpe flasker eller lignende hos Carter's. Det kan virke lit overraskende for noen, man da dette er strengt tatt en klesbutikk så er det det man bør fovente. Produktene de selger er for barn helt opp til fjorten år, og helt ned til da barnet blir født, så klart. Noe som også er greit å vite er at hos Carter's kan du kjøpe klær for barn som er født føre tiden, noe man ikke får kjøpt alle steder. Det er i det minste greit å vite, selv om man naturligvis håper at alt skal gå bra. Det er ikke mye som mangler hos Carter's og om det er slik at du er ute etter klær for din lille, som er av god kvalitet og som er rimelige, så er Carter's et godt sted å starte!

  Har du kjøpt fra Carter's?

  Om du har vil vi gjerne vite mer om det, så skriv til oss og fortell oss om dine opplevelser og om du er fornøyd med produktene du kjøpe fra butikken.


  Klær fra Carter's

  Carter's
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Carter's

  Din rangering

  FAQ

  Er Carter's et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Carter's. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Carter's?

  Carter's opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Carter's . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!