Babyshop Anmeldelser

: 2
50% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2021-11-07
Kommer til å kjøpe igjen
Jeg kjøpte babyklær hos Babyshop, i ulike størrelser, og alt var bra og enkelt. Prisene var gode,...Les mer
Baard

Mest relevante negative anmeldelse

  2023-10-25
Kuling regnsett
Utrolig dårlig kundeservice! Klaget på regntøy som ble ødelagt etter 4 dagers bruk og får avslag ...Les mer
Ida

Anmeldelser (2)

  (0)

 (1)

  (0)

  (1)

  (0)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kommer til å kjøpe igjen

  Jeg kjøpte babyklær hos Babyshop, i ulike størrelser, og alt var bra og enkelt. Prisene var gode, noe som er en lettelse da veldig ofte så er det sånn at det er for dyrt i slike butikker. Det var ikk etilfellet her, og ikke bare det, men selve forsendelsen kom fort også.
  De hadde alt jeg og min familie trengte, verken mer eller mindre, både til de små og til mor. Vil anbefale alle å ta en titt selv faktisk. Spesielt om du er ute etter å spare litt penger på dine kjøp, samtidig som det er viktig for deg at kvaliteten er høy. Da er det fantastisk med en butikk som Babyshop!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kuling regnsett

  Utrolig dårlig kundeservice! Klaget på regntøy som ble ødelagt etter 4 dagers bruk og får avslag på reklamasjon da skaden blir ansett som "vanlig slitasje" - skal de lure meg til å tro at 4 dagers bruk av regntøy til barn skal føre til hull og skade, og at det er helt vanlig? De prøvde forøvrig først å få ut av meg hva jeg hadde vasket klærne med så de kunne skylde på meg for det, men siden tøyet ikke var vasket enda, så er det altså slitasje som man må regne med. STYR FOR ALL DEL UNNA BABYSHOP, de har tøy til barn som ikke kan brukes - du kaster penger ut av vinduet ved å handle der!


Andre så også på