Kids Paradise

Alle kundeanmeldelser

Kids Paradise

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Reima.com
Reima.com
1 Anmeldelser

Barn vekser snart og trenger mye klær. Årstider endrer hverandre og for hver årstid trenger vi forskjellige klær. Vindjakke...

Logo Eurotoys
Eurotoys
1 Anmeldelser

Leketøy er populært, og barn kommer alltid til å ha en forkjærlighet for de. Vi voksne liker de også, fordi de distr...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Adlibris
Adlibris
2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Kids Paradise

Barna våre er vel noe av det mest verdifulle vi har i våre liv, og barna våre er de vi vil ta mest mulig vare på. Derfor finnes det jo også en mengde ulike butikker hvor man kan kjøpe produkter til dem. Uansett om det er klær, møbler, leketøy eller noe annet. Sånn sett er jo Kids Paradise bare enda et eksempel, men det er kanskje en du ikke har hørt om før? Om det er tilfellet anbefaler vi at du leser videre vår kundeanmeldelse. Da får du all informasjon du behøver, som for eksempel hva du kan kjøpe og prisene. Med litt kunnskap, erfaring og tilbakemelding fra deres kunder får du alt du behøver. Da er det vel verdt å ta seg et par minutter for å lese gjennom? Kanskje du finner noe fint du kjøpe til din lille?

Hva du bør vite om Kids Paradise
Kids Paradise er i dag eid av Drømmerom, et kjent selskap som mange kanskje har erfaring med? I det minste så vet du nok om selskapet, men Kids Paradise selv ble etablert helt tilbake i 2007. Det er jo ganske lenge siden, og det at et så stort selskap som Drømmerom har kjøpt dem opp tilsier at de har gjort et veldig god jobb på markedet, og at det større selskapet ville kvitte seg med konkurrenten. Noe som er positivt er at Kids Paradise har en fysisk tilstedeværelse, hvor de har et showoom i Solbergelva. Det er et tettsted i nærheten av Drammen. Så om du er i nærheten kan du jo besøke dem for å se produktene deres i levende live så du vet hva du kan forvente. Det er jo også verdt å nevne at Kids Paradise ikke lager produktene sine selv, de selger kjente merker, så det er ikke så mange overraskelser akkurat, i forhold til hva du kan forvente.

Hva du kan kjøpe hos Kids Paradise
Dette er ikke en butikk du kan kjøpe klær til småbarn i, men det er det nok av butikker til uansett. Hos Kids Paradise har de produktkategorier som Barneseng, Køyeseng, Madrass, Aitrack og Turnutstyr, Tråtraktor og El-Bil. Vi bør også nevne at det er en generell høy kvalitet på produktene og at prisene også er deretter. Det er ikke en billigbutikk akkurat, men det har vi ikke noe i mot. Med merker som John Deere så vet du i det minste at kvaliteten er høy, og at du får 5 års garanti fra Kids Paradise er en annen fin fordel. Vi tenker at det er neste sikkert at du kommer til å finne noe du liker i butikken, kvaliteten er høy og kategoriene de selger i er såpass interessante. Da er det jo verdt å ta en titt for å se selv?

Om det er sånn at du har erfaring fra Kids Paradise så vil vi vite mer om det. Så nøl ikke med å fortelle oss om det og om du var fornøyd med kjøpet eller ei!


Leker som barn er glade i!