NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Kids Paradise

  Barna våre er vel noe av det mest verdifulle vi har i våre liv, og barna våre er de vi vil ta mest mulig vare på. Derfor finnes det jo også en mengde ulike butikker hvor man kan kjøpe produkter til dem. Uansett om det er klær, møbler, leketøy eller noe annet. Sånn sett er jo Kids Paradise bare enda et eksempel, men det er kanskje en du ikke har hørt om før? Om det er tilfellet anbefaler vi at du leser videre vår kundeanmeldelse. Da får du all informasjon du behøver, som for eksempel hva du kan kjøpe og prisene. Med litt kunnskap, erfaring og tilbakemelding fra deres kunder får du alt du behøver. Da er det vel verdt å ta seg et par minutter for å lese gjennom? Kanskje du finner noe fint du kjøpe til din lille?

  Hva du bør vite om Kids Paradise

  Kids Paradise er i dag eid av Drømmerom, et kjent selskap som mange kanskje har erfaring med? I det minste så vet du nok om selskapet, men Kids Paradise selv ble etablert helt tilbake i 2007. Det er jo ganske lenge siden, og det at et så stort selskap som Drømmerom har kjøpt dem opp tilsier at de har gjort et veldig god jobb på markedet, og at det større selskapet ville kvitte seg med konkurrenten. Noe som er positivt er at Kids Paradise har en fysisk tilstedeværelse, hvor de har et showoom i Solbergelva. Det er et tettsted i nærheten av Drammen. Så om du er i nærheten kan du jo besøke dem for å se produktene deres i levende live så du vet hva du kan forvente. Det er jo også verdt å nevne at Kids Paradise ikke lager produktene sine selv, de selger kjente merker, så det er ikke så mange overraskelser akkurat, i forhold til hva du kan forvente.

  KAJA TESTER NETTBUTIKKER; BOOHOO - FAIL? I KAJA-MARIE

  Hva du kan kjøpe hos Kids Paradise

  Dette er ikke en butikk du kan kjøpe klær til småbarn i, men det er det nok av butikker til uansett. Hos Kids Paradise har de produktkategorier som Barneseng, Køyeseng, Madrass, Aitrack og Turnutstyr, Tråtraktor og El-Bil. Vi bør også nevne at det er en generell høy kvalitet på produktene og at prisene også er deretter. Det er ikke en billigbutikk akkurat, men det har vi ikke noe i mot. Med merker som John Deere så vet du i det minste at kvaliteten er høy, og at du får 5 års garanti fra Kids Paradise er en annen fin fordel. Vi tenker at det er neste sikkert at du kommer til å finne noe du liker i butikken, kvaliteten er høy og kategoriene de selger i er såpass interessante. Da er det jo verdt å ta en titt for å se selv?

  Om det er sånn at du har erfaring fra Kids Paradise så vil vi vite mer om det. Så nøl ikke med å fortelle oss om det og om du var fornøyd med kjøpet eller ei!


  Leker som barn er glade i!

  Kids Paradise
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Kids Paradise

  Din rangering

  FAQ

  Er Kids Paradise et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Kids Paradise. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Kids Paradise?

  Kids Paradise opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Kids Paradise . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!