Villakids

Alle kundeanmeldelser

Villakids

68% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

W
Wenche
Julegavene for flere 1000kr kom aldri, dette var bare trist. Pengene fikk vi aldri tilbake heller (de slo seg konkurs og startet opp igjen rett etterpå, så nå slipper de tilbakebetale). Les mer
A
Arve Birkeli
Ventet lenge ingen info. De svare ikke på mail. Da jeg truet med å komme på besøk til de fikk jeg svar. Har nå fått en annen bil enn den som ble bestilt. Tror denne bedriften sliter. Ikke bestill n...Les mer
A
Allan Eidaker
Skulle kjøpe en MC til datteren min sin 3 års dag. Fikk ikke varen, men inkasso salæret fortsatte å øke. Så måtte betale denne da jeg var redd det ville gå til inkasso, Selv om jeg ikke har fått ...Les mer
T
Tonga
Bra, mine er barn fornøyde. Les mer
J
Jostein Liestøl
Har bestilt bil her for lenge sien. Enda ikke fått bilen og ikke får jeg svar fra Villakids! Styr unna dette er rene svindelen!Les mer

Alle kundeanmeldelser (63)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Svindel

  Julegavene for flere 1000kr kom aldri, dette var bare trist. Pengene fikk vi aldri tilbake heller (de slo seg konkurs og startet opp igjen rett etterpå, så nå slipper de tilbakebetale).

  Fikk et ødelagt produkt som de lovet å fikse. Som aldri skjedde . Meget dårlig.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Elbil

  Ventet lenge ingen info. De svare ikke på mail. Da jeg truet med å komme på besøk til de fikk jeg svar. Har nå fått en annen bil enn den som ble bestilt. Tror denne bedriften sliter. Ikke bestill noe her.

  De er jo konkurs.

  Roter du og mener Ministjerner? Eller skjedde mye tidligere? Markedssjef og ansvarlig for kundeservice i Villakids, Kim Øvestad, jobber nå i Ministjerner. Som ble startet opp av Camilla Øvestad. Villakids gikk konkurs i oktober.

  Eller går kanskje litt i surr for kundeansvarlig, Kim Øvestad, siden han treffes på på kundeservice på samme telefon nr i flere bedrifter..


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Vurderer politi anmeldelse

  Skulle kjøpe en MC til datteren min sin 3 års dag. Fikk ikke varen, men inkasso salæret fortsatte å øke.
  Så måtte betale denne da jeg var redd det ville gå til inkasso, Selv om jeg ikke har fått noen vare.
  Var der ute flere ganger og både Kim leder og Cato fra Lager lovet meg at dette måtte fikses opp i og var flaue. Etter dette har jeg purret flere ganger på ny daglig leder uten hell. Kostet meg 2500kr for en gave jentungen aldri fikk, og vært mye bekymringer rundt dette desverre!!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bra

  Bra, mine er barn fornøyde.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  SVINDEL

  Har bestilt bil her for lenge sien. Enda ikke fått bilen og ikke får jeg svar fra Villakids! Styr unna dette er rene svindelen!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  1

  1"'`--


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Anbefales

  Fornøyd med mine produkter???? Kanskje ikke så rask levering, men fornøyd uansett.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fornøyd

  Fornøyd med mitt kjøp hos dere. Handler gjerne igjen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Motorsykkel

  Kjøpte en motorsykkel fra villakids, og den er utrolig kul! Sønnen min elsker å kjøre rundt på den. Vi får oppgradere til den større varianten om et par år. Veldig fornøyd.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Hører ingenting fra dem

  Jeg fikk en luftballong som ikke var som den skulle, men fikk en ny en ikke så lenge etterpå. Pluss for det. Men bestilte også et teppe i mars/april som enda ikke har kommet frem. Ringte og hørte hvor teppet ble av, de sa at det skulle komme uka etter vi ringte. Dette var for 2 måneder siden. Det endte med at jeg avbestilte teppet og ville ha tilbake pengene, men har enda ikke fått noe svar eller pengene tilbake. Veldig useriøst!


Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Villakids

Man vil jo alltid ha det beste for sitt barn, helt fra den dagen man får vite at man er gravid. Det er naturlig, og da det er langt i fra alle i verden som har mulighet til oppfylle alle ønsker som både de selv og barnet har, så er vi en veldig heldig posisjon hvor vi kan gjøre det. Det er også veldig mange butikker for barn der ute, og man vil helst finne den optimale, som gir deg både den beste komforten, tryggheten og prisen. De er jo en av grunnene til at vi eksisterer, og at vi denne gang skal se på Villakids. En butikk som selger alt du kan trenge for barnet ditt, så da er det greit å undersøke litt nærmere og se om den er for deg og meg! Det høres vel fornuftig ut?

Informasjon greit å vite om Villakids
Dette er en ganske ung nettbutikk da de startet bare for et år siden, i 2018. Det kan være både positivt og negativt, men det er i hvert fall klart at de ikke kan ta sine kunder for gitt, med tanke på at de er nye i bransjen. Noe som bør føre til bedre opplevelser for deg som kunde og at de er opptatte av å gi et godt inntrykk av seg. Da dette også er en bedrift startet av mennesker som har en lidenskap for produktene de selger så er det kanskje noe som gir en et bedre inntrykk av de. Det er en stor forskjell på en slik butikk, og en som de konkurrerer mot, som for eksempel Polarn O. Pyret, som er dyr og har blitt veldig kommersiell de siste årene. Det kommer selvsagt an på ditt budsjett og hva du er ute etter.

Variasjon i produkter og sortiment hos Villakids
Da dette er en butikk for barn så vil det sannsynligvis ikke overraske deg at produktene du kan kjøpe her dekker alle dine behov, fra du er gravid og helt frem til barnet blir tenåring. En ting de dog ikke selger veldig mye av er klær, noe som er synd, og som tvinger deg til å se andre steder, selv om du skulle like det du finner på Villakids. Ellers selger de produkter til barnerommet, interiør, leketøy, utstyrt og andre slike ting. Produkter som er både nødvendige og praktiske, men som også ser flotte og fine ut når du bruker de. Det er en god kombinasjon sånn sett og de selger varer fra noen av de mest kjente varemerkene i bransjen. Det er helt klart verdt en titt.

Tilfredshet med Villakids
For oss er det viktig å vite hva kundene til de ulike selskapene synes, og vi ønsker å få så mange innspill som mulig. Derfor vil vi oppfordre dere til å skrive til oss og fortelle, så mye i detalj som mulig om deres erfaringer og opplevelser med Villakids og om dere ville anbefalt det til andre i din situasjon. Fortell oss, og hjelp andre som er usikre på hvor de skal kjøpe. 


Brannbil du kan kjøpe hos Villakids