NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser Villakids

    Man vil jo alltid ha det beste for sitt barn, helt fra den dagen man får vite at man er gravid. Det er naturlig, og da det er langt i fra alle i verden som har mulighet til oppfylle alle ønsker som både de selv og barnet har, så er vi en veldig heldig posisjon hvor vi kan gjøre det. Det er også veldig mange butikker for barn der ute, og man vil helst finne den optimale, som gir deg både den beste komforten, tryggheten og prisen. De er jo en av grunnene til at vi eksisterer, og at vi denne gang skal se på Villakids. En butikk som selger alt du kan trenge for barnet ditt, så da er det greit å undersøke litt nærmere og se om den er for deg og meg! Det høres vel fornuftig ut?

    Informasjon greit å vite om Villakids

    Dette er en ganske ung nettbutikk da de startet bare for et år siden, i 2018. Det kan være både positivt og negativt, men det er i hvert fall klart at de ikke kan ta sine kunder for gitt, med tanke på at de er nye i bransjen. Noe som bør føre til bedre opplevelser for deg som kunde og at de er opptatte av å gi et godt inntrykk av seg. Da dette også er en bedrift startet av mennesker som har en lidenskap for produktene de selger så er det kanskje noe som gir en et bedre inntrykk av de. Det er en stor forskjell på en slik butikk, og en som de konkurrerer mot, som for eksempel Polarn O. Pyret, som er dyr og har blitt veldig kommersiell de siste årene. Det kommer selvsagt an på ditt budsjett og hva du er ute etter.

    Variasjon i produkter og sortiment hos Villakids

    Da dette er en butikk for barn så vil det sannsynligvis ikke overraske deg at produktene du kan kjøpe her dekker alle dine behov, fra du er gravid og helt frem til barnet blir tenåring. En ting de dog ikke selger veldig mye av er klær, noe som er synd, og som tvinger deg til å se andre steder, selv om du skulle like det du finner på Villakids. Ellers selger de produkter til barnerommet, interiør, leketøy, utstyrt og andre slike ting. Produkter som er både nødvendige og praktiske, men som også ser flotte og fine ut når du bruker de. Det er en god kombinasjon sånn sett og de selger varer fra noen av de mest kjente varemerkene i bransjen. Det er helt klart verdt en titt.

    Tilfredshet med Villakids

    For oss er det viktig å vite hva kundene til de ulike selskapene synes, og vi ønsker å få så mange innspill som mulig. Derfor vil vi oppfordre dere til å skrive til oss og fortelle, så mye i detalj som mulig om deres erfaringer og opplevelser med Villakids og om dere ville anbefalt det til andre i din situasjon. Fortell oss, og hjelp andre som er usikre på hvor de skal kjøpe.


    Brannbil du kan kjøpe hos Villakids

    Villakids
    Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (63)

    6.2
    68% Ville handlet her igjen!
    Å bestille
    rating
    6.6
    Service
    rating
    6
    Prisnivå
    rating
    6.6
    Levering
    rating
    6

    Alle kundeanmeldelser

    Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

    Svindel

    Julegavene for flere 1000kr kom aldri, dette var bare trist. Pengene fikk vi aldri tilbake heller (de slo seg konkurs og startet opp igjen rett etterpå, så nå slipper de tilbakebetale).

    Dør: Wenche 26-12-2020
    Erlend Kirchner Bråten09-08-2021

    Fikk et ødelagt produkt som de lovet å fikse. Som aldri skjedde . Meget dårlig.

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Elbil

    Ventet lenge ingen info. De svare ikke på mail. Da jeg truet med å komme på besøk til de fikk jeg svar. Har nå fått en annen bil enn den som ble bestilt. Tror denne bedriften sliter. Ikke bestill noe her.

    Dør: Arve Birkeli13-12-2020
    Preben13-12-2020

    De er jo konkurs.

    Per14-12-2020

    Roter du og mener Ministjerner? Eller skjedde mye tidligere? Markedssjef og ansvarlig for kundeservice i Villakids, Kim Øvestad, jobber nå i Ministjerner. Som ble startet opp av Camilla Øvestad. Villakids gikk konkurs i oktober.

    Per14-12-2020

    Eller går kanskje litt i surr for kundeansvarlig, Kim Øvestad, siden han treffes på på kundeservice på samme telefon nr i flere bedrifter..

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    6
    rating

    Vurderer politi anmeldelse

    Skulle kjøpe en MC til datteren min sin 3 års dag. Fikk ikke varen, men inkasso salæret fortsatte å øke.
    Så måtte betale denne da jeg var redd det ville gå til inkasso, Selv om jeg ikke har fått noen vare.
    Var der ute flere ganger og både Kim leder og Cato fra Lager lovet meg at dette måtte fikses opp i og var flaue. Etter dette har jeg purret flere ganger på ny daglig leder uten hell. Kostet meg 2500kr for en gave jentungen aldri fikk, og vært mye bekymringer rundt dette desverre!!

    Dør: Allan Eidaker 16-11-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Bra

    Bra, mine er barn fornøyde.

    Dør: Tonga14-10-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    SVINDEL

    Har bestilt bil her for lenge sien. Enda ikke fått bilen og ikke får jeg svar fra Villakids! Styr unna dette er rene svindelen!

    Dør: Jostein Liestøl14-10-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    1

    1"'`--

    Dør: arachni_name04-10-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Anbefales

    Fornøyd med mine produkter😊 Kanskje ikke så rask levering, men fornøyd uansett.

    Dør: Beate03-10-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Fornøyd

    Fornøyd med mitt kjøp hos dere. Handler gjerne igjen.

    Dør: Mille01-10-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Motorsykkel

    Kjøpte en motorsykkel fra villakids, og den er utrolig kul! Sønnen min elsker å kjøre rundt på den. Vi får oppgradere til den større varianten om et par år. Veldig fornøyd.

    Dør: Birte27-09-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Hører ingenting fra dem

    Jeg fikk en luftballong som ikke var som den skulle, men fikk en ny en ikke så lenge etterpå. Pluss for det. Men bestilte også et teppe i mars/april som enda ikke har kommet frem. Ringte og hørte hvor teppet ble av, de sa at det skulle komme uka etter vi ringte. Dette var for 2 måneder siden. Det endte med at jeg avbestilte teppet og ville ha tilbake pengene, men har enda ikke fått noe svar eller pengene tilbake. Veldig useriøst!

    Dør: Jeanett Sandnes26-09-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    4.5
    rating

    Supert

    Mye fint, var og hentet en pakke hos dem på Vestby. Veldig hyggelige folk. Datteren min elsket varen!

    Dør: Isabel 25-09-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Anbefales

    Kjøpt mye fint her, ønsker å gi ros for fin innpakning, flotte produkter og personlig hilsen i esken. Veldig flott💕

    Dør: Mina23-09-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Bra

    Bra produkt, gutten ble glad da blir jeg glad👍🏻 Vil komme til å handle igjen.

    Dør: Erling22-09-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Svindel

    Har gått over 2 mnd siden varen ble bestilt og betalt. Informerer ikke om forsinkelser, refunderer ikke pengene som lovet.

    Dør: Marianne21-09-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Fornøyd, men rom for forbedring:)

    Kjempe fornøyd med produkt og leveringstid. Eneste problemet var at vi ikke hørte noe fra de etter bestilling. Telefonnummeret på nettsiden er ikke mulig å ringe og vi fikk ikke svar på mail. Jeg mener det er viktig at kunder får svar innen rimelig tid (24t). I tillegg bør det være et telefonnummer man kan ringe til hvis man har spørsmål. Men alt i alt så er jeg fornøyd da varen ble levert ganske raskt:)

    Dør: Kristian Stenstad20-09-2020
    Monica 10-12-2020

    Butikken er lagt ned ser jeg. Kom ikke som et sjokk! Jeg ble lurt - de skylder meg 2300kr. Hvis butikken åpner igjen - hold dere LANGT UNNA!

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    8.5
    rating

    Love it

    Elsker alle produktene, blir veldig inspirert av dem og gleder meg til å innrede barnerommet med mange av deres produkter💕

    Dør: Frida19-09-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Elendig nettbutikk

    Bestilt vare for et halvt år siden som fortsatt ikke har dukket opp. Fått flere lovnader om at den blir sendt omgående, uten at varen dukker opp. Nå har kundeservice sluttet å svare på henvendelsene, selv om jeg har kansellert ordren og bedt om å få refundert beløpet hører jeg ikke noe fra de. USERIØST!

    Dør: ...18-09-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Flotters

    Kjempefornøyd gutt her hjemme, kommer gjerne igjen!

    Dør: Karl Gustav18-09-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Kundeservice holder ikke mål

    Vi bestilte elektrisk bil til sønnen vår. Selv om det reklameres for "rask levering" på hjemmesidene tok det over 3 måneder å få bilen. Som plaster på såret for unormalt lang leveringstid ble i lovet at bilen skulle bli levert med gummidekk, uten ekstra kostnader. Nå er det 5 og en halv måned siden vi bestilte bilen og 2 måneder siden vi mottok den. Vi har fortsatt ikke sett noe til gummidekkene.

    Har forsøkt å ringe kundeservice som nå har stengt ned telefonlinjen (?), sendt flere mailer og sendt melding via facebook. Vi har ikke lyktes å få svar noen av stedene.

    Selv om produktet virkelig har falt i smak, er kundeservicen så dårlig at de kun fortjener en stjerne. Kommer ikke til å anbefale villakids videre til noen.

    Dør: Kristi Breivik17-09-2020
    Wivian25-09-2020

    Sliter med samme styret, snart 3måneder siden vi bestilte en bil, som d skulle ta 6-7uker å få tilsendt.. Når rekker vi sikkert ikke å bruke den før vinteren kommer🙄 Sendt fler mailer og prøvd messenger, men ingen svar! Vurderer snart å heve kjøpet.. Men det blir vel ikke enkelt det heller da sikkert🤔 Kanskje tv2 hjelper deg kunne klart å få kontakt med de!?😊

    Marit05-10-2020

    Samme problemet her. Bestilte og betalte 19.juli. Har heller ikke fått varene og de har sluttet å svare på mail. Aldri vært borte i verre service. Kommer aldri til å handle der igjen uansett hvor bra varene er om de en gang kommer.

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Useriøst og skuffende

    Ventet 2,5 måned på bestilling. Kontaktet de etter 3 uker da det skulle leveres innen 6dager. Fikk hele tiden svar at i morgen de skal sende bilen. Den har aldri kommet. I tillegg etter jeg hevde kjøpet venter jeg nå 1,5 måned for å få pengene tilbake. Og de svarer ikke på mail noe lenger. Utrolig skuffende og bortkastet mange tusen lapper som jeg kunne gjerne bruke til noe annet.

    Dør: Angelika J17-09-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Villakids

    Din rangering

    FAQ

    Er Villakids et pålitelig selskap?

    Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Villakids. I gjennomsnitt har de fått en rating på 6.2/10, hvorav 68% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Villakids?

    Villakids opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Villakids . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!