NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lekia

  Det er få ting som er helt sikre her i verden, og det er enda færre ting man kan si helt definitivt kommer til å lykkes. Men om du satser på en leketøybutikk for barn så er sjansene dine relativt store. Det er klart, det finnes visse eksempel, som Toys R Us, som falt, men det er det mange grunner til. Bare se på suksessen til Lekia og hvordan de har steget kraftig i de siste få årene. Verden har forandret seg mye takket være netthandel og det er vel kun de som klarer å tilpasse seg den nye hverdagen som faktisk klarer å overleve. Har du et barn bør du håpe det ikke finner ut om Lekia, for da er du ille ute! Vil du vite mer om denne butikken? Les vår review for å få all informasjon du behøver!

  Hva du bør vite om Lekia

  Lekia har hittil for det meste ekspandert i Norge og Sverige, og det er et svensk selskap med hovedkontor i nærheten av Malmø. Mye av handelen i Norden er sentrert rundt den geografiske regionen rundt Malmø, så det er ikke så overraskende. De har over hele 160 butikker i Norge og Sverige, noe som er ganske imponerende. Og som sagt, det er ikke lenge siden markedet var dominert som BR Leker og Brio. Når du bestiller fra Lekia på nettet er det alltid en fraktpris på 49 kroner, men om du skulle hente i butikk er det gratis. Så er det greit å vite at de for øyeblikket kun leverer til fastlands-Norge. Det er positivt at Lekia generelt har et godt rykte blant kundene sine, og ikke minst at de har et såpass stort og godt utvalg at du finner bortimot alt du trenger. Også til den lille babyen. Sånn sett er det vel verdt å ta en titt!

  Hvordan finner kundene nettbutikken din?

  Hva du kan kjøpe hos Lekia

  Først og fremst er det en stor kategori for leketøy hos Lekia, det er også andre kategorier der, som gavetips og lignende, men det er jo hovedkategorien. Og når du går inn på den kommer du til å finne en mengde underkategorier hvor de også selger bøker, pedagogiske leketøy og mye annet. I tillegg har de masse ulike du trenger for en baby, også flasker og slike ting. Det positive hos Lekia er at de har en god blanding av produkter, både for å kjøpe ting for barnet til å ha det gøy og andre lærerike varer. Det er altså en god kombinasjon av produkter der. Prisene avhenger jo på hva man kjøper, for som oftest er produkter fra LEGO dyrere enn et mindre kjent merke. Men sånn er det alltid. Du kan ta en titt på varemerkene de selger i en egen liste, noe som kan være nyttig om du er ute etter noe spesifikt. Om du skal kjøpe noe til din lille kan Lekia være et godt sted å starte søken!

  Om du har erfaringer med Lekia, skriv til oss!


  Eksempel på hva du kan kjøpe hos Lekia

  Lekia
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Lekia

  Din rangering

  FAQ

  Er Lekia et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Lekia. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lekia?

  Lekia opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Lekia . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!